Έχω πέσει με τα μούτρα τις τελευταίες μέρες και χτίζω όλο το σκηνικό στο Mancave Haven...<br><br>[hide post=1]<br>...γενικά θα είναι μέρος που κυριαρχούν οι διάλογοι χωρίς καθόλου μάχες (λογικό, αφού μιλάμε για "πόλη"), ελπίζοντας πως δεν θα το παρακάνω με το μπλα-μπλα ^.^ Αρχίζει επιτέλους και ξεθολώνει η υπόθεση (σεναριακά) στο μυαλό μου, συνεχίζοντας να είναι θεόμουρλη όμως...χεχε, ή θα γελάσουμε ή θα φάω πολλές ντομάτες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Πλέον έχουμε και κάποιους ψευδο-adventure μηχανισμούς, όχι τίποτα γρίφους σοβαρούς, αλλά σε φάση : έχοντας επισκεφτεί και δει το Χ ξεκλειδώνει έναν διάλογο στο Υ το οποίο μου δίνει ένα Ζ (π.χ. ένα item) το οποίο με την σειρά του μου δίνει πρόσβαση κάπου αλλού. Αυτό από την μία προσθέτει ποικιλία στην "δράση" μας και απαιτεί λίγο ψάξιμο, από την άλλη καμιά φορά δημιουργεί προβληματάκια έλλειψης λογικής (π.χ. μα αυτό το έβλεπα από πριν, γιατί έπρεπε να μιλήσω πρώτα σε 3 για να μπορώ να το πάρω!), αλλά στα παιχνίδια συμβαίνουν αυτές οι παραχωρήσεις για να είναι...παιχνίδια <img src="/wink.gif" width="" height="" alt="

" title="

" class="bbcode_smiley" /><br><br>Έχει ψωμί ακόμα για να φτάσουμε στην version 2 της Beta μας για να πιάσουν οι testers δουλειά, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν τα 2 mini dungeons μας (το ένα το γνωρίσατε εν μέρη, το άλλο είναι έκπληξη) και μερικοί τόνοι διαλόγων ακόμα. Μέχρι τότες εννοείτε πως κάθε βοήθεια / συμμετοχή (ιδέες, κείμενα, μουσικές, γραφικά κτλ.) είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενα! <br><br>[/hide]