Tony Corvus
Ancient Red Dragon

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΣΩΘΟΥΝΕ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lolάρει γιατί μας δείχνει 2 πράγματα που αν γίνει πολύ πολύ στραβή θα είναι ψιλό obsolete
Φαντάσου να έχεις ένα παγκόσμιο δίκτυο που μπορείς να επικοινωνείς αυτόνομα του internet από γεωστατικούς δορυφόρους και να το θεωρείς άχρηστο...
Όσο για τις σφαίρες όταν τελειώσουν κάνει και για μεταλλικό ρόπαλο , αλλά και μέχρι να τελειώσουν θα είναι χρησιμότατο![]()
Ε αυτή η εικόνα είναι για γέλια, γιατί δεν ξέρεις που να το πρωτοπιασεις αν το πάρεις στα σοβαρά...
Με τι θα τα ανταλλάξεις μάνα μου τα πιτκόιν; με τον σαρβάιβορ που θα έχει ρύζι; Εκεί το πάω, για να έχει ένα νόμισμα νόημα πρέπει να υπάρχει τρόπος ανταλλαγής του με τα αγαθά. Τεσπά πάω να κάνω σαρβάιβορ thread, και με νόμιζαν τρελό που έχω σχεδόν πάντα καμιά 10αριά πακέτα μακαρόνια στο σπίτι![]()
Μπήκε και ο μπιφτεκάς τώρα και θέλει να πει ότι μπορεί να το πάρει και σοβαρά.
Έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θες, αρκεί να μην απευθύνεσαι με ύβρεις στο πρόσωπο μου. Δεν είσαι ο μόνος που γνωρίζει να ρίχνει προσβολές ξέρουν και άλλοι να προβάλλουν, να επιτίθενται στο χαρακτήρα του άλλου με ύβρεις, να ρίχνουν χριστοπαναγιες και να προσβάλουν οικογένειες επί προσωπικού. Δε χρειάζεται να πέφτει εκεί το επίπεδο όμωςΩΧ it speaks.
βρε σάλτα συνουσιάσου πλέμπα που θα μου πεις τι θα κάνω.
σε εμποδίζει το ότι αυτός που έχει το ρύζι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει survivor bitcoin kit or something. Ακόμα και να έχει η αξία του θα είναι μικρότερη αφού θα του είναι πιο δύσκολο να το ανταλλάξει με τρίτους που σίγουρα δεν θα έχουν την υποδομή.Πριν από νόμισμα είναι και δίκτυο, μπορείς να ανταλλάσσεις post apocalyptic συνταγές μακαρονάδας ;p
Αλλά μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω, τι σε εμποδίζει να ανταλλάξεις ρύζι με πιτκόη..
Μπήκε και ο μπιφτεκάς τώρα και θέλει να πει ότι μπορεί να το πάρει και σοβαρά. popcorn lurking ftw
Η αξία των νομισμάτων, όντας καθαρά ανθρώπινη δημιουργία, είναι τελείως υποκειμενική σύμφωνα με με την προσωπική κοινωνική ανάγκη του καθενός. Σε τέτοια σενάρια που λές η αξία ενός φανταστικού νομίσματος που δεν αντιπροσωπεύει πραγματικό κόπο η χρησιμότητα είναι φανταστική. Εγώ φαντάζομαι ότι θα είναι μηδέν όπως και ένας σαρβαιβορσε εμποδίζει το ότι αυτός που έχει το ρύζι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει survivor bitcoin kit or something. Ακόμα και να έχει η αξία του θα είναι μικρότερη αφού θα του είναι πιο δύσκολο να το ανταλλάξει με τρίτους που σίγουρα δεν θα έχουν την υποδομή.
Next RPG character name, found.σφουγκοκολάριος
Ειπώθηκε τίποτες τέτοιο;να ρίχνουν χριστοπαναγιες και να προσβάλουν οικογένειες επί προσωπικού.