Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δεν εβαλε χι, αλλά λωλζ. ελα παναίαμου.

View attachment 3901
lolάρει γιατί μας δείχνει 2 πράγματα που αν γίνει πολύ πολύ στραβή θα είναι ψιλό obsolete :p
Οι σφαίρες θα τελειώσουν, τα bitcoin θα είναι άχρηστα.
Βάλε κανά κατάνα μάνα μου να νοιώσουμε :p

Φαντάσου να έχεις ένα παγκόσμιο δίκτυο που μπορείς να επικοινωνείς αυτόνομα του internet από γεωστατικούς δορυφόρους και να το θεωρείς άχρηστο...

Όσο για τις σφαίρες όταν τελειώσουν κάνει και για μεταλλικό ρόπαλο , αλλά και μέχρι να τελειώσουν θα είναι χρησιμότατο :p

Φαντάσου να έχεις ένα παγκόσμιο δίκτυο που μπορείς να επικοινωνείς αυτόνομα του internet από γεωστατικούς δορυφόρους και να το θεωρείς άχρηστο...

Όσο για τις σφαίρες όταν τελειώσουν κάνει και για μεταλλικό ρόπαλο , αλλά και μέχρι να τελειώσουν θα είναι χρησιμότατο :p

Με τι θα τα ανταλλάξεις μάνα μου τα πιτκόιν; με τον σαρβάιβορ που θα έχει ρύζι; Εκεί το πάω, για να έχει ένα νόμισμα νόημα πρέπει να υπάρχει τρόπος ανταλλαγής του με τα αγαθά. Τεσπά πάω να κάνω σαρβάιβορ thread, και με νόμιζαν τρελό που έχω σχεδόν πάντα καμιά 10αριά πακέτα μακαρόνια στο σπίτι :p

Με τι θα τα ανταλλάξεις μάνα μου τα πιτκόιν; με τον σαρβάιβορ που θα έχει ρύζι; Εκεί το πάω, για να έχει ένα νόμισμα νόημα πρέπει να υπάρχει τρόπος ανταλλαγής του με τα αγαθά. Τεσπά πάω να κάνω σαρβάιβορ thread, και με νόμιζαν τρελό που έχω σχεδόν πάντα καμιά 10αριά πακέτα μακαρόνια στο σπίτι :p

Πριν από νόμισμα είναι και δίκτυο, μπορείς να ανταλλάσσεις post apocalyptic συνταγές μακαρονάδας ;p

Αλλά μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω, τι σε εμποδίζει να ανταλλάξεις ρύζι με πιτκόη..

Μπήκε και ο μπιφτεκάς τώρα και θέλει να πει ότι μπορεί να το πάρει και σοβαρά. popcorn lurking ftw

Μπιφτέκια με ρύζι σήμερα το βράδυ τότε. Εναλλακτικά:

298663913_1913826068814376_8959905179954662380_n.jpg

Μπήκε και ο μπιφτεκάς τώρα και θέλει να πει ότι μπορεί να το πάρει και σοβαρά.

Γυρευε τη βολή σου και μη τριβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, α;

ΩΧ it speaks.

βρε σάλτα συνουσιάσου πλέμπα που θα μου πεις τι θα κάνω.

ΩΧ it speaks.

βρε σάλτα συνουσιάσου πλέμπα που θα μου πεις τι θα κάνω.
Έχεις την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ότι θες, αρκεί να μην απευθύνεσαι με ύβρεις στο πρόσωπο μου. Δεν είσαι ο μόνος που γνωρίζει να ρίχνει προσβολές ξέρουν και άλλοι να προβάλλουν, να επιτίθενται στο χαρακτήρα του άλλου με ύβρεις, να ρίχνουν χριστοπαναγιες και να προσβάλουν οικογένειες επί προσωπικού. Δε χρειάζεται να πέφτει εκεί το επίπεδο όμως

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ποιο επίπεδο ρε λεμέ, παρλαμά.

Αν ήθελες επίπεδο να το σκεφτόσουν όταν με δυσκολία το κρατούσα.

Πριν από νόμισμα είναι και δίκτυο, μπορείς να ανταλλάσσεις post apocalyptic συνταγές μακαρονάδας ;p

Αλλά μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω, τι σε εμποδίζει να ανταλλάξεις ρύζι με πιτκόη..

Μπήκε και ο μπιφτεκάς τώρα και θέλει να πει ότι μπορεί να το πάρει και σοβαρά. popcorn lurking ftw
σε εμποδίζει το ότι αυτός που έχει το ρύζι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει survivor bitcoin kit or something. Ακόμα και να έχει η αξία του θα είναι μικρότερη αφού θα του είναι πιο δύσκολο να το ανταλλάξει με τρίτους που σίγουρα δεν θα έχουν την υποδομή.

"Παρλμαμάς"

Από το parlez και maman, εκ της Φραγκίας ορμώμενα?

Το Bitcoin survivor kit είναι ένα κινητό με ηλιακή φόρτιση.

Αλλά ναι, σε κάθε περίπτωση και εγώ σε ένα zombie apocalypse scenario πιστεύω ότι μόνο οι σφαίρες θα είναι συνάλλαγμα. Άιντε και τα καπάκια μπύρας ;p

@Northlander πιο ευγενικά είναι ο σφουγκοκολάριος της αυλής του parlament. φραγκολεβαντίνικος όρος

σε εμποδίζει το ότι αυτός που έχει το ρύζι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει survivor bitcoin kit or something. Ακόμα και να έχει η αξία του θα είναι μικρότερη αφού θα του είναι πιο δύσκολο να το ανταλλάξει με τρίτους που σίγουρα δεν θα έχουν την υποδομή.
Η αξία των νομισμάτων, όντας καθαρά ανθρώπινη δημιουργία, είναι τελείως υποκειμενική σύμφωνα με με την προσωπική κοινωνική ανάγκη του καθενός. Σε τέτοια σενάρια που λές η αξία ενός φανταστικού νομίσματος που δεν αντιπροσωπεύει πραγματικό κόπο η χρησιμότητα είναι φανταστική. Εγώ φαντάζομαι ότι θα είναι μηδέν όπως και ένας σαρβαιβορ

να ρίχνουν χριστοπαναγιες και να προσβάλουν οικογένειες επί προσωπικού.
Ειπώθηκε τίποτες τέτοιο;
Μέχρι τώρα η πχιο χοντρή "βρισία" που γράφτηκε ήταν το "ΜΑΚΑΚΑΣ" που σβήστηκε για rated r περιεχόμενο

Όχι απλά με απειλεί ο μπερτοδούρος. Πριν ακριβώς δόσει το παραπάνω TED talk. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Θαρρώ πως ο τιναπείς είναι Άθεος. Οπότε το μπερτούδολος πέρασε και δεν ακούμπησε.

Συνεχίστε....

Back