SILENT HILL 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
'Σωραίος Πάνο, σ'ευχαριστώ για την υπερ-διεξοδική ανάλυση καθώς και τα αρχειακά βιντεάκια από τα Χρόνια της Αθωότητας.

Αριστουργηματικό παιχνίδι και κατανοώ απολύτως γιατί θεωρείται σημείο αναφοράς για τα video games.

Δεν μου δημιούργησε αυτόματα την επιθυμία να παίξω ΚΑΘΕ παιχνίδι της σειράς και να τρελαθώ, καθώς, απ' όσο καταλαβαίνω, το καθένα έχει τη δική του αυτοτελή ιστορία, με συγκεκριμένες κοινές θεματικές. Πάντως σίγουρα θα 'χω το νου μου για το ρημέηκ του πρώτου.
 
Απλά χαίρομαι που το ανακαλύπτει περισσότερος κόσμος σήμερα.

Πολύ υποτιμημένη σειρά, που με εξαίρεση τα 2 πρώτα δεν έκαναν ποτέ μεγάλα νούμερα. Και τα 2 αυτά, δεν έφτασαν ποτέ αντίστοιχα του ανταγωνισμού (average αριθμούς ενός mainline RE), γεγονός που οδήγησε στο άδικο κλείσιμο του studio από την Konami.

Βέβαια ήταν και η φύση των παιχνιδιών τέτοια και τα θέματα που πραγματεύονται, που δεν ήταν για όλους.

Ενδεικτικά, μέσα από χιουμοριστικό πρίσμα (προφανώς spoilers αυτό στο tag):
487857113_676267954980102_5286849108969338139_n.jpg


abri63p595r81.jpg


Φαίνεται το word of mouth,το cult status και ίσως το ότι το κοινό ωρίμασε και είναι πιο δεκτικό σε τέτοιες εμπειρίες έκαναν δουλειά, που πλέον αποτυπώνεται και στις πωλήσεις τόσο αυτού, όσο και του f.
 
Back
Top