SIMON THE SORCERER: ORIGINS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα δύο πρώτα Σάιμον τα θυμάμαι περισσότερο σαν σκρίνσοτς, παρά ολοκληρωμένα παιχνίδια. Ακόμα και τον καιρό της κυκλοφορίας τους τα θεωρούσα 'δεύτερα', τα αντβέντσουρς που έπαιζα όταν είχα τελειώσει εκείνα που πραγματικά μ'ενδιέφεραν.

Τούτο 'δω, μακριά κι αγαπημένοι. Φαίνεται πως δεν κάνει ούτε για τους παλιούς ούτε για τους καινούριους.

To 2o ήταν καλύτερο από το 1ο. Αν και δεν τα θυμάμαι καλά κανένα από τα δύο. Το 3ο εκτός από την μεταφορά του σε 3D είχε κι 1-2 από τους πιο κουλούς γρίφους. Ειδικά ο τελευταίος...

Το 4ο & το 5ο σχεδόν δεν τα θυμάμαι καθόλου. Σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

Εγώ πάντως λέω να ασχοληθώ με το Origins. Έτσι σαν διάλειμμα από κανένα άλλο.

Μία από τα ίδια. Ελάχιστα θυμάμαι τα δύο πρώτα Simon, αλλά σίγουρα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι είχαν πολλούς "άκυρους" γρίφους, που για να τους λύσεις, έψαχνες για ώρες.

Δεν θα περάσεις άσχημα με το Origins, δεν είναι κακό παιχνίδι. Απλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά αν το συγκρίνεις με τα adventures που έχουν κυκλοφορήσει φέτος.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μερικούς μήνες και για αρκετό καιρό που ακολουθεί θα τρέχω με το adventure της αληθινής ζωής οπότε δεν ξέρω πότε θα ασχοληθώ. Μπορεί και να το ξεχάσω μέχρι τότε. Αν και το έβαλα wishlist. Thanks πάντως για την ενημέρωση ότι δεν θα περάσω άσχημα.

Back