Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανακοινώθηκε Greedfall 2. Πολύ μερακλίδικο ήταν το πρώτο.

εμ, τα λεγα εγω. τελικα δεν κλεινει το γουωτς, ο τυπος εριξε λιγο ντραμα παραπανω με τα "end is nigh.." κλπ και τελικα αφου επεσαν αρκετα δακρυα ναφθαλινης και στεναχωριας, εσκασε η εξελιξις:

βεβαια ειναι καλο νεο. ΩΣΤΟΣΟ, καπου μεσα στην ανακοινωση λεει αυτο:

"... there will be a move to Xenforo for our forums..."

ezgif-4-71f588042a.gif

εμ, τα λεγα εγω. τελικα δεν κλεινει το γουωτς, ο τυπος εριξε λιγο ντραμα παραπανω με τα "end is nigh.." κλπ και τελικα αφου επεσαν αρκετα δακρυα ναφθαλινης και στεναχωριας, εσκασε η εξελιξις:

βεβαια ειναι καλο νεο. ΩΣΤΟΣΟ, καπου μεσα στην ανακοινωση λεει αυτο:

"... there will be a move to Xenforo for our forums..."

Γιατί no? Τι το κακό έχει το xenforo?
(Ειλικρινής απορία, μια πλατφόρμα είναι απλά, τι πρόβλημα έχει?)

Κλασσικοι Ελληνες και Ελληνιδες. Πρωτα σε σκοτωνουν ή φερνουν Ινδο να σε θυσιασει και μετα πινουν νερο στο ονομα σου.

Η Κουνένα είναι σαν το παιχνίδι που έχεις νοσταλγία και όταν το ξαναεπισκέφτεσαι λες "τι ανάπηρα controls έχει", "πως την πάλευα" κλπ.
Ή σαν τα πολλά frames. Μόλις εμβαπτιστείς σε αυτά, δεν υπάρχει γυρισμός στα cinematic 30 20.

Κλασσικοι Ελληνες και Ελληνιδες. Πρωτα σε σκοτωνουν ή φερνουν Ινδο να σε θυσιασει και μετα πινουν νερο στο ονομα σου.
Ναι ρε φιλε, αφου τοχει πει και ο υψιστος του λαικου ασματου. "Πρωτα τονε φαρμακωσε και τωρα τονε κλαιει"

UNFATHOMABLY BASED

Τα γραφικά του είναι λίγο εποχής Witcher 1 βέβαια.

ουτε οι αδμινοι δεν διαβαζουνε τα θρεντς δω μεσα. ο τεμπορα ο μορες ναουμε. :p:)
κι εγω οταν το ειδα, ωστοσο, να το πω αυτο, ο γουιτσερ 1 μου ρθε στο μυαλο, αντε η άλφα του 2.

Ινκουιζιτορς? Νο μι πιατσι! Εγω ειμαι με τους Ναιτες! Ο πτωταγωνιστης εχει μαλακομουτσουνη φατσα. και το βιντεακι, αρκετα σκοτεινο. Ποτε κυκλοφορει, σπασμενο?

Με εχει ζαλισει ενας φιλος μου για αυτο το επερχομενο μοντ του fallout 4. Εαν βγει, προσθετω εγω.
Βγηκε και ενα βιντεο με gameplay.
Ψηνομαι

Screenshot_20220601-221143_Chrome.jpg

Reveal του γκεημ του, λογικά.

Έψαχνα review στο σάιτ για το Dungeon Rats, αλλά δεν βρίσκω. Πώς νόμιζα ότι είχε γραφτεί ένα, και το θυμάμαι απ' τον Hellion. Μάλλον το μπερδεύω με το Age of Decadence. Ήθελα να δω αν είναι τόσο πολύπλοκο όσο φαίνεται...
Γενικά θα έλεγα γλυκάθικα απ' τα Dungeon Siege και ψάχνω άλλα top-down RPGs, ιδανικά χωρίς ομάδα (ή έστω με μια μικρή), ενόψει επόμενων εκπτώσεων. Επίσης ιδανικά όχι enemy respawn (ή έστω μικρό), αλλά οπωσδήποτε με mini-map. Καλόμαθα και είναι πολύ βολικό. Οπότε όχι Lionheart, Darkstone, Soulbringer, Kult-Heretic Kingdoms, κλπ. παλιά.

Back