τι μπορεί να πάει στραβά με το να ακούσεις τους φανς;Λένε ουσιαστικά πως το game αυτό θα είναι σαν tech demo και μετά θα ζητήσουν feedback ώστε να δουν τι θέλουν οι φανς και να το εξελίξουν στο μέλλον.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τι μπορεί να πάει στραβά με το να ακούσεις τους φανς;Λένε ουσιαστικά πως το game αυτό θα είναι σαν tech demo και μετά θα ζητήσουν feedback ώστε να δουν τι θέλουν οι φανς και να το εξελίξουν στο μέλλον.
ακόμα χειρότερα... αν δεν ξέρεις τι θες να φτιάξεις μην το ξεκινάς καν.Σίγουρα λιγότερα πράγματα από το να το αφήσεις σε αβέβαιους ντεβς.
Μπανταμτςςς φορ ρηλ.
Εμένα δε μου ήρθε καν email παρόλο που το είχα wishlist, nice!Ρε σεις βγήκε σήμερα το Rue Valley.
Είχε οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας του? Χαμπάρι δεν πήρα.
Ξεχάστηκε ο Todd με την νέα Anniversary έκδοση του Fallout 4 ( που κοστίζει περισσότερο από το να αγοράσεις τα πάντα ξεχωριστά) και έχασε την ευκαιρία να βγει έκδοση 24 years anniversary σε full price. Oh well, του χρόνου τότε με +25% στην τιμή
Το Demo του Call of Saregnar είναι πλέον διαθέσιμο και στο Στημ.
2 θεματακια:
- κραφτινγκ και κομπατ βιντεο για το γκοθικ λαικ "οf ash and steel". ειδικα το κραφτινγκ μ αρεζε δυνατά. επισης δεν μπορεί, εχουν φτιαξει επιτηδες ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟ τον ήρω, ως φορο τιμης και ινσάι τζόουκ για τον νειμλες. τον βλεπεις να μιλαει μ εναν τυχαιο ενπιση και το σκεφτεσαι αυτοματα...
απο μενα ειναι ναι, παντως, το κειμ. ισως περισοτερο κι απ το γκοθι ρημέι. ωραια πινελιά στο 1'33''
- για το enshrouded εχουμε ξαναγραψει στο φορου. περιεργως και πολυ ευχαριστα, μετα απο πολλα απντειτς και λιγο πριν την 1.0, απο σχεδον αποκλειστικα σαρβαιβο κειμ, εχει εξελιχτει σε υβριδιο σαρβαιβο - οπεν γουωρλντ αρπιγκι. στο ρανταρ...
βιντεο (σπονσορντ ΟΜΠΒΙΟΥΣΛΥ) για την γενικη κατασταση του κειμ τωρα, μετα απ τα μεγαλα απντειτς:
Ή από συντάκτη του IGN.Επίσης έχω μια αμυδρή υποψία πως το descritpion του game δημιουργήθηκε από ΑΙ λολ