What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,420
Hidden όντως, δύσκολο να βρεις. Αν εννοείς κανένα που να πέρασε στα ψιλά όταν πρωτοβγήκε... Λογικά υπάρχουν αρκετά, το πόσα από αυτά αξίζει να δει κανείς, αν δεν έχει ενδιαφέρον για την ιστορία του gaming, είναι το ερώτημα. Πολλά ίσως φανούν απίστευτα ξεπερασμένα, ακόμη και σε τομείς που δεν άπτονται της τεχνολογικής πλευράς των PC games.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Πολύ δυνατό -πολύ όmως- hidden gem θα χαρακτήριζα το Balrum. Σχεδόν απίστευτο το πόσο content έχει. Θυμίζει τη σειρά Eschalon, αλλά ίσως είναι μεγαλύτερο και από τα τρία μαζί. Το έπαιξα αρκετά αλλά "δυστυχώς" η κυκλοφορία του έπεσε κοντά στην απόκτηση καινούριου PC.
Μη το προσπεράσετε, RPGάρα είναι. Αξίζει και full price, και το λέει ένας φτοσγύ.
 
Last edited:

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Αξίζει και full price, και το λέει ένας φτοσγύ.
Μόνο αυτό δεν είσαι όταν αγοράζεις το Outward 27 €! Τί να πω κι εγώ τότε, που δεν έχω δώσει στο GOG για ένα παιχνίδι περισσότερα από την τιμή Του Παιχνιδιού GOTY, όσο αυτό κόστιζε σε έκπτωση πριν 2 χρόνια (15€)!
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Eμ.φαινονται οι λεφταδες! 15αρια, 25αρια. Που να σας κοντραρει καποιος κατηγοριας τσ-5, σαν εμενα?
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Προσωπικά ο λόγος που κρατάω χαμηλά τα gaming έξοδα είναι ότι κάνω μόνο ένα playthrough. Ούτε άλλα επίπεδα δυσκολίας, ούτε άλλες επιλογές σε RPGs, και ούτε λόγος βέβαια για achievements, δεν μ' ενδιαφέρουν.
Δεύτερο playthrough τυχαίνει να κάνω μόνο αν μετά από χρόνια μου λείψει τόσο κάποιο παιχνίδι που να θέλω να το ξαναδώ (ακόμα και παίζοντας το στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας, ή και κάνοντας τις ίδιες (!) επιλογές σε RPG) όπως μου συνέβη πρόσφατα με το No One Lives Forever.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Πείτε ρε μάγκες κάνα καλό RPG που να μη το ξέρει ούτε η μάνα του. Κάνα full hidden underrated gem. Όχι αυτά που θα βρεις στο google αν ψάξεις για "hidden gem rpg" ktl. θέλω τα "ένα κλικ παραπάνω πιο hidden από τα hidden".
Πολύ δυνατό προφίλ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
Apparently, το Avowed της Obsidian σχεδιάζεται και επίσημα σε Unreal Engine 5.


unknown.png


Το Outer Worlds αλλά και το Grounded ήταν σε UE4, θυμίζω.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Πείτε ρε μάγκες κάνα καλό RPG
RPG! RPG? η απο αυτα που ανεβαζεις lvl και stats και τα λενε RPG? Επισης εχουμε παιχνιδια ρολου που ειναι πολλα και καλα, δεν νομιζω οτι ταχεις δοκιμασει ολα. Και παιχνιδια ρολων, αντε ναναι καμια 15αρια απο τοτε που γεννηθηκα. Αυτα σηγουρα τα ξερεις
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
ερωτηση : το dragon age inquisition το εχει παιξει κανεις?Λεει τιποτα? το πηρα σχεδον τζαμπα στο ps αλλα δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτο.
Μην αφησω και τη παιχνιδαρα στη μεση για δευτερη φορα(cyberpunk)
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Αν σου αρέσει η κλασική συνταγή της Bioware ("μωσαϊκό" διάφορων χαρακτήρων για να μιλήσεις/φιλήσεις, πλούσιο lore, επικό hero's journey που σου θυμίζει διαρκώς ότι είσαι ο εκλεκτός, υψηλά production values) τότε είσαι σε καλό δρόμο. Επίσης, στο DA:I έχεις πληθώρα επιλογών στη δημιουργία του χαρακτήρα, συγκριτικά με τα άλλα πρόσφατα παιχνίδια της εταιρείας. Το σύστημα μάχης το βρήκα συμπαθητικό, χωρίς βέβαια να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Παράλληλα, όμως, το Inquisition είναι παραφουσκωμένο με μυριάδες ανούσια side quests και map clearance δραστηριότητες ενώ το γράψιμο έχει τα πάνω και τα κάτω του (ειδικά η Sera είναι σχεδόν ανυπόφορη).
Εν κατακλείδι: έχει περιεχόμενο για 100+ ώρες αλλά από αυτές μόνο οι μισές αξίζουν πραγματικά.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
προσπάθησα και εγώ να του δώσω μια ευκαιρία στο gamepass αλλά βαρέθηκα γρήγορα, φταίει και η κονσολάδικη φάση του που με ξενέρωσε, αλλά και το Witcher 2 ήταν τέτοια τραγωδία στο UI αλλά με κράτησε. Οπότε... κάτι άλλο θα ήταν.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι ένα ευχάριστό μετριότατο παιχνίδι. Δεν έχει τίποτα το αξιομνημόνευτο με μοναδική εξαίρεση κάποιους companions και αυτό προσφέρετε σε "στιγμές"
(Η Sera είναι ο πιο αντιπαθητικός companion στην ιστορία του gaming που εάν μπορούσα, θα είχα στείλει στον θάνατο με την 1η ευκαιρία.
Ακόμα και τα cutscenes μαζί της ήταν ανυπόφορα!)
Τo gameplay του είναι καθαρά action με ωραία animation αλλά προσωπικά, αν και είχα melee char, "έπαιζα" μόνιμα με range companion γιατί δεν έβγαζα άκρη τι γίνεται στην μάχη.
Καλύτερες στιγμές θα έλεγα τα 2 dlc, αυτό που πάνε στους νάνους, κυρίως λόγο των 2 νάνων που βρίσκεις, και το τελευταίο DLC λόγο εξέλιξης και σεναρίου.
Έαν ασχοληθείς, φύγε όσο μπορείς πιο γρήγορα από την 1η περιοχή (hinderlands?) που μοιάζει με ΜΜΟ. Μετά γίνεται πιο "σφικτή" και ενδιαφέρουσα εμπειρία το παιχνίδι.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
409
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μαλλον θα μεινει βιβλιοθηκη και καποια στιγμη ισως το βαλω να το τσεκαρω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
In other news, ανακοίνωσε πως παύει σύντομα τη λειτουργία του το RPGWatch, ένα αρκετά ιστορικό site στην ειδησεογραφική κάλυψη των RPG, και τρόπον τινά αντίπαλο δέος του... αρκετά πιο παραβατικού, RPG Codex.

Ιδού το thread περί κλεισίματος του σάιτ...


...και ιδού το ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ thread που άνοιξε για το θέμα στο RPG Codex.

 
Top Bottom