Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπορεί να το έχουμε ξαναποστάρει δεδομένου ότι ανακοινώθηκε πριν 4 χρόνια, αλλά το search δε βγάζει τίποτα οπότε στα @@ μου το ξαναρίχνω να υπάρχει.

The Necromancer's Tale

Έχει και demo διαθέσιμο στο Steam αυτές τις μέρες, ίσως το τσεκάρω σήμερα-αύριο.

Νταξ' ευτυχώς το Fallout 3 είναι 16, teenάκι ακόμα, φρέσκο-φρέσκο.

δεν ειμαι καν σιγουρος οτι ειναι αρπιγκι, αλλά το βανω εδω γιατι μπορω.
τι θεοπαλαβη γκοτιά ειν αυτη? δεν το μπορω τοσο γκορ, αλλά πολυς κοζμος δω μεσα θα λερωσει βρακουλίνια.
και δγιαολε, πρεπει ν αποθεωνεις την ευφυη ψυχοπαθεια των ντεβς οταν την συναντας, ακομα κι αν δεν παιξεις το κειμ, οπως εγω..

μαλλον κινεζικη ειναι η εταιρια. μου φαινεται (αν θυμαμαι καλα το συζηταγαμε στο γουκόνγκ) οτι μπηκε νεος δυνατος παικτης στο πισι γκειμινγκ κι αυτο μονο καλο μπορει να ειναι, οπως κι αν το βλεπουν οι τραμποβλαμμενοι αμερικανοί.

Showa American Story, κάποια στιγμη το 2025.

μαλλον κινεζικη ειναι η εταιρια. μου φαινεται (αν θυμαμαι καλα το συζηταγαμε στο γουκόνγκ) οτι μπηκε νεος δυνατος παικτης στο πισι γκειμινγκ κι αυτο μονο καλο μπορει να ειναι, οπως κι αν το βλεπουν οι τραμποβλαμμενοι αμερικανοί.

Ναι, στο Wukong τα λέγαμε και συμφωνώ απόλυτα. Έχουν γίνει τόσο κουραστικά τα αμερικανικά studios που η φρεσκάδα που φέρνουν οι ανατολικοί είναι όχι απλά καλοδεχούμενη, απαραίτητη.

Δειχνει υπεργαμιστερό αμάγαλμα πολλών κέιμινγκ στοιχείων, σχεδιαστικών και γκειμπλεικών, που πράγματι λερώνεις βρακουλίνια. Θα μπορούσε άνετα να έχει εμπλακεί ο Suda51 στο "εγχείρημα" (πετυχημένο ε; ). Όπως και να 'χει προσωπικά SOLD 100%

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου του γούστου μου η συγκεκριμένη αισθητική, ούτε τα άρτζι-μπούρτζι σενάρια, αλλά η άνοδος ενός ακόμα δημιουργικού πόλου εκτός Δύσης τη δεδομένη στιγμή είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Τουλάχιστον στην AAA σφαίρα, γιατί από indies και AAs έχουμε ήδη αρκετές ποιοτικές επιλογές.

φοβάμαι τι να απαντήσω...
μην μας πουν ότι δεν είμαστε inclusive κιόλας... ξέρω εγώ;

arxisame.jpg

"Not Relevant" και αν ζητάει διευκρινήσεις συμπλήρωσε "Kostas Mitroglou"

Αυτός ο δεινόσαυρος με το αναγεννησιακό κολάρο στο τέλος κάτι μου έκανε δε ξέρω.

Βγήκε σήμερα σε έρλη άξες.

κι αμεσως ρηβιου της ερλι απ τον μορτη που δειχνει οτι το πραγμα παει μια χαρά. για τα καλα στο ρανταρ.

μετα απο πολυ καιρο ενα τρειλε που με αιχμαλωτισε. εντονοτατα βαιμπς απο γουιτσεροτρειλερς (προφανως, rebel wolves γαρ), βρουκόλακες, 14ος αιωνας, μπλακ ντεθ, θετε τιποτ αλλο?
Επος προμηνυεται. κι αν ειναι καλο, γιναμε, γιατι γραφουν οτι προκειται για το πρωτο τσαπτερ "of a brand new role-playing saga".
The Blood of Dawnwalker

εντιτ: μπέιζντ σχολια κατω απ το τρειλε:

"I expected Rebel Wolves to fill that Witcher shaped hole in my heart. I did NOT expect them to also fill the Vampire The Masquerade shaped hole too."

"I wanna be Geralt AND Regis..
Rebel Wolves: "Say no more"

Last edited:
Back