Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Gameplay trailer για το Dark Heresy.

Βασικά είναι Rogue Trader αλλά με detectivίστικα στοιχεία και investigations. Ψιλοhyped.

Σκέφτομαι να ζητήσω κωδικό για την Alpha Version, αλλά προέχει το Swordhaven.

το swordhaven πως τα παει απο encounters? στο atom μολις ειχες ενα καλο αυτοματο στα χερια σου ολες οι μαχες τελειωναν σε 1-2 γυρους.

το swordhaven πως τα παει απο encounters? στο atom μολις ειχες ενα καλο αυτοματο στα χερια σου ολες οι μαχες τελειωναν σε 1-2 γυρους.
Εγώ το έχω πιο πολύ real-time και τους αφήνω να κάνουν αυτόματα τα skill τους και οι μάχες τελειώνουν γρήγορα. Στις πιο δύσκολες (τρεις φορές μου έτυχε ως τώρα) το βάζω με γύρους και κερδίζω σχετικά άνετα, με έναν συνήθως μόνο από τους δικούς μου να έχει φάει ΚΟ. Στους 4 είμαι για την ώρα, έχω τρεις meleeάδες με διαφορετικό είδος όπλου ο καθένας και έναν archerά. εδιτ: ξέχασα να πω ότι παίζω στο normal.

Από τα "αστεία" bugs που έχω πετύχει είναι ότι το animation του spin of death που κάνουν οι κροκόδειλοι συνεχίζει ακόμα και αν φάνε stun ή ακόμα και αν ψοφήσουν νομίζω.

Σε άλλα νέα, ένα ακόμα ωραίο Gothicoειδές που το είχαμε "ξεγραμμένο" φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά! Χαίρομαι πάρα πολύ που για άλλη μια χρονιά το περίστροφο θα μείνει στη ντουλάπα. Tέλεια νέα για Χριστούγεννα! Νομίζω διανύουμε την "Gothic-like" εποχή. 🥰

νέο τρέιλε για το Aletheia: Prophecy of Perseus.
εκαμα ενα προχειρο ψαξιμο και οπως το περιμενα, ποιος θα χε γραψει γι αυτο το κειμ? κλασικα ο σαλεμενος του φόρου, εγώ.
ειναι τερν μπέι, ομπβιουσλυ, αλλά περα απ το ελληνικο θεμα, ειναι τοσο χαριτωμενες και μπουνταλάδικες οι κινησεις και τα ανιμέισονς των χαραχτηρων που δεν μπορεις ν αντισταθεις..

εκαμα ενα προχειρο ψαξιμο και οπως το περιμενα, ποιος θα χε γραψει γι αυτο το κειμ? κλασικα ο σαλεμενος του φόρου, εγώ.
ειναι τερν μπέι, ομπβιουσλυ, αλλά περα απ το ελληνικο θεμα, ειναι τοσο χαριτωμενες και μπουνταλάδικες οι κινησεις και τα ανιμέισονς των χαραχτηρων που δεν μπορεις ν αντισταθεις..

Turn based με action points, χάρτη αντιγραφή του fallout
Εάν έχει και V.A.T.S shut up and take my money! :p

ειναι αραγες το Forsaken Realms: Vahrin's Call το τειντι γκρέι: φωλοβάβαλον του 2026? μοστ πρόμπαμπλυ.
εδω και καιρο στο ρανταρ, αλλά εχει βελτιωθει πολυ προσφατα, οπως δειχνει το γκειμπλει τρέιλε:

επισης μια μερακληδικη 9λεπτη παρουσιαση του crimson desert. αυτο θα ειναι το νεο σκάιρι σε πωλησεις και φημη, προβλεπει ο μαλαχτης. και γαμω το κεφαλι μου, δυστυχως εχει μεσα καποια σαρβαιβα στοιχεια, αλλά τι να καμω? θα τα αγνοησω.

Βγήκαν στη δημοσιότητα σημειώσεις από τις παρτίδες DnD του Julian Lefay που αποτέλεσαν την έμπνευση για τη δημιουργία των Elder Scrolls.

The UESP and TIL have been given permission to share something very special with you all. There's been longstanding rumors about the original D&D games that helped influence The Elder Scrolls, with it even rumored that Arena started out as one. While that is a myth, we do have evidence that there were at least two D&D campaigns played by the developers in Tamriel.

Today, with permission from Julian Lefay's family and Bethesda, we would like to share with you the actual notes from those games. We hope you enjoy getting to explore this look into the early history of The Elder Scrolls, and all of the little things that helped build the larger setting within.

Άντε πατήστε κανά λάικ, στο επόμενο ίσως έχουν για reward την αποστολή κλειδιών στους μπάκερς του Swordhaven.

Χαίρομαι που η εταιρεία έχει πρόγραμμα εβδομηκονταετίας πάντως!

εδιτ για όσους δουν το post αφού αλλάξει η ημερομηνία, το game γράφει release date 31 Δεκεμβρίου 2099

φτου ρε πστ....
αν βαλεις μεσα τις κλασικες καθυστερησεις, πατσηζ κλπ, δεν προκειται να το παιξωμε πριν απ το 2101...

Knight's Path: λίγο τζενέρικ όνομα αλλά φέρεται να είναι low-fantasy Μεσαιωνικό Sekiro.

Key features:
• Hand crafted low fantasy open world with no level scaling
• Deep, meaningful RPG progression driven by gameplay, not numbers
• HEMA inspired combat focused on parrying, countering, and positioning
• Historically grounded armor with logical and satisfying progression
• Story focused experience with grounded, memorable characters
• Immersive world simulation with NPC routines and daily schedules
• Minimal UI and guidance that rewards observation and learning
• Two distinct factions that influence progression, quests, and narrative

At this point, θα έλεγε κανείς πως ο μαν είναι η (squatting) Slav εκδοχή του Σταματημένου.

Τι θα φτάσει πρώτο; το κλειδί του Swordhaven ή η 1.0 της δεύτερης ατομάρας. Τεράστια η αγωνία.

Back