Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Island of ash.
γκόθι κλωουν μοιαζει, oπότε ποστάρωμε.
ωστοσο, ενα γκοθικλοουν προσφατο, of ash and steel δεν το λεγανε?
ντεβ: kiss my ash ρε μαλαχτη. ολα τα σχολιαζεις..

αναουνσμε τρέιλε:

Το μόνο σίγουρο για όλα αυτό τα κομάντο γκοθικλόουνς είναι ότι έχουν κάτι κοινό: απίστευτη έμπνευση στα ονοματά τους.

Ψιλοαδιάφορο πάντως όπως και όσα έχω δει μέχρι τώρα, been there done that κι έτσι. Το μόνο που μου έκανε κλικ, από όσο θυμάμαι, και το μοιράστηκα μαζί σας ήταν το Drova.

το σεβομαι εντονοτατα το ντροβα, αδαν.
αλλά δεν αντεχω εν ετει 2026 το πιξελάρτ. ανατριχιαζει το ειναι μου, παθαινω εγκεφαλικο.
οκ, καταλαβαινω οτι σε καπχοιους ξυπνα αναμνησεις απ τα πρωτα κειμς που επαιξαν κλπ.
κι εγω που ειμαι νεο παιδι και δεν προλαβα αυτη την εποχη, δηλαδη, τι φταιω?

ετοιμαζει διαβαζω ο ταλαντουχος κυριος ντροβας το 2, κι αν αντεχεται απο γραφικης πλευρας, θα το τιμησω παντως.

Ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά τέρμα αντιπαθητικό art ρε γμτ.

Μου θυμίζει τις κούκλες της οικογένειας Σοφιανού που έχουν στοιχειώσει τα παιδικατα μου

Action-RPG Hunter: the Reckoning από τους δημιουργούς του Robocop: Rogue City.

Ωραίο το trailer, κάπως παλιακά τα in game γραφικά. Ενδιαφέρον φαίνεται, μακάρι.

Υπέροχα νέα, παίζοντας το RoboCop η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έχουν πάρει ιδέες από το VtM: Bloodlines στο στήσιμο του adventure/RPG κομματιού (downtown Detroit), οπότε μια συνεργασία με την White Wolf στο επόμενο project τους φαντάζει ιδανική.

Για τα γραφικά δεν αγχώνομαι, πιστεύω πως ήταν ήδη σε πολύ καλό επίπεδο (για AA), αν έχουν ανεβάσει κι ένα τσακ το budget στο Hunter πιστεύω θα δούμε ωραία πράγματα.

Και αυτό ψιλοgothicίζει, δε γινόταν να μη του δώσουμε λίγη προσοχή, και ας βρωμάει λίγο ΑΙ σε art και voiceover.

26c39eb8-3722-499a-b453-ee8c3cf0cf66_text.gif

Είπε ο τύπος που εξυμνούσε τότε το όχι-και-τόσο-αντιπροσωπευτικό-δείγμα της RTwP κατηγορίας, Feilguard.
The irony.

Γιεπ, πρόχειρη λίστα με κάποια πρόσφατα και όχι τόσο γνωστά

Από τους δημιουργούς του Black Geyser

Elengard: Ascension on Steam

Πεθαίνουν... από στιγμή σε στιγμή lmao

Επίσης από σχόλιο που πέτυχα (για να μην ξεχνιόμαστε)
Dungeon Master was revolutionary when the game appeared in 1987 and many of the things we now take for granted stem from that game. Then Eye of the Beholder (1991) became one of the first really graphically intense VGA Dungeons & Dragon games. And they were both in realtime. The first major departure for that style of gameplay was Might & Magic VI that was... realtime with pause. And Baldur's Gate was realtime with pause. So was KOTOR. The whole stick that "turn based" is the "classic" mode is a fabrication.

tbf το rtwp σύστημα στα KOTOR ήταν υπεράθλιο και γέρασε ακόμα χειρότερα με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Γενικά οι παιάνες για το tb δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε αίσθηση ιστορικότηας ή κλασικότητας ή κάτι τέτοιο. Απλά μας αρέσει περισσότερο το tb gameplay.

Γενικά οι παιάνες για το tb δεν νομίζω πως έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε αίσθηση ιστορικότηας ή κλασικότητας ή κάτι τέτοιο. Απλά μας αρέσει περισσότερο το tb gameplay.
Σωστά, έχει απλά να κάνει με ανωτερότητα :p

Blood Sword: συμπαθητικό low-budget turn-based RPGάκι, από τους δημιουργούς ενός άλλου συμπαθητικού turn-based RPGακιού.

tbf το rtwp σύστημα στα KOTOR ήταν υπεράθλιο και γέρασε ακόμα χειρότερα με βάση τα σημερινά δεδομένα.

ειχε ωραια ανιμετιον παντως με dodge/parry κτλπ κληρονομια της neverwinter μηχανης.

Back