Σοβαρά τώρα, προτιμάτε την Yennefer από την Triss;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
για να στηριξω και το ενα γραμμαριο σοβαροτητας που εχω available, πρεπει καπου εδω να πω οτι μιλαμε παντα για εξωτερικη/επιφανειακη προτιμηση. οπως ειχε γραψει, σωστα κατα τη γνωμη μου, ενας φιλος στο σεντονι/αποτιμηση που ειχε κανει στο γουιτσε3:

"Οι Γυναικες:
πριν παιξω, μονο και μονο λογω εμφανισης ψηφιζα γιεν. Τωρα που τις “εζησα” και τις 2, η αληθεια ειναι οτι δε μ αρεσει καμμια σαν χαρακτηρας, ουτε και νιωθω οτι καποια απ τις 2 τρελαινεται για τον γκηραλτ. Η τρις εχει κανει λαδιες στο w2, ενω και η γιεν εχει τρελλη ατζεντα, εχει παντα ενα σχεδιο που το ακολουθει ερημην του γκ. και προφανως δεν του εχει καμμια εμπιστοσυνη, αφου μαθαινει τα πάντα τελευταιος, και μονο οταν εκεινη αποφασισει να τ ανακοινωσει σε ολους, ουτε στιγμη πιο πριν. Η πρισίλα ηταν πιασμενη, ασε που ηταν καλο κοριτσι, για σπιτι, και δε νομιζω οτι ηταν πολυ συμβατη με τον γκ. τελικα νομιζω οτι το σανάκι ηταν η πιο ταιριαστη κοπελιά για τον Ασπρο Λυκο.. έκαμα ασχήμιες με το γιενεφερακι βεβαιως βεβαιως, την κειρα, το σανακι και με την τρις πρεπει να φτασαμε κοντα... δεν με τιμά τον αγροίκο, αλλα αληθεια, δε θυμαμαι τωρα... απαπα, απ αυτο και μονο φαινεται οτι δεν ηταν γραφτο με το τρισακι. Χααα, σ αρεσει που τωρα εισαι friendzoned, μαρή??..."

αρα διαφωνω με το Ναυαρχο συμφωνωντας, ενα πραμα.

Nope. Όπως όλα στην πραγματική ζωή και στο έργο του Σαπκοφσκι δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Έτσι είναι και στη σχέση μεταξύ Geralt και Yenn. Υπάρχουν πολλά λεπτά στοιχεία που καθορίζουν τη σχέση τους αλληλοεξαρτωμενη και άκρως ενδιαφέρουσα.

Επίσης το να λες παντοφλακια τον Geralt επειδή το βασικό αμόρε το αφήνει να έχει προσωπικότητα ενώ είναι τόσο μπηχτης που μόνο κάτι Drowner βόρεια του Pontar έχει αφήσει να μπορούν να κάτσουν, ακούγεται κάπως.

Ο όρος προσωπικότητα από μόνος του δεν λέει πολλά. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει προσωπικότητα.

για να στηριξω και το ενα γραμμαριο σοβαροτητας που εχω available, πρεπει καπου εδω να πω οτι μιλαμε παντα για εξωτερικη/επιφανειακη προτιμηση. οπως ειχε γραψει, σωστα κατα τη γνωμη μου, ενας φιλος στο σεντονι/αποτιμηση που ειχε κανει στο γουιτσε3:

"Οι Γυναικες:
πριν παιξω, μονο και μονο λογω εμφανισης ψηφιζα γιεν. Τωρα που τις “εζησα” και τις 2, η αληθεια ειναι οτι δε μ αρεσει καμμια σαν χαρακτηρας, ουτε και νιωθω οτι καποια απ τις 2 τρελαινεται για τον γκηραλτ. Η τρις εχει κανει λαδιες στο w2, ενω και η γιεν εχει τρελλη ατζεντα, εχει παντα ενα σχεδιο που το ακολουθει ερημην του γκ. και προφανως δεν του εχει καμμια εμπιστοσυνη, αφου μαθαινει τα πάντα τελευταιος, και μονο οταν εκεινη αποφασισει να τ ανακοινωσει σε ολους, ουτε στιγμη πιο πριν. Η πρισίλα ηταν πιασμενη, ασε που ηταν καλο κοριτσι, για σπιτι, και δε νομιζω οτι ηταν πολυ συμβατη με τον γκ. τελικα νομιζω οτι το σανάκι ηταν η πιο ταιριαστη κοπελιά για τον Ασπρο Λυκο.. έκαμα ασχήμιες με το γιενεφερακι βεβαιως βεβαιως, την κειρα, το σανακι και με την τρις πρεπει να φτασαμε κοντα... δεν με τιμά τον αγροίκο, αλλα αληθεια, δε θυμαμαι τωρα... απαπα, απ αυτο και μονο φαινεται οτι δεν ηταν γραφτο με το τρισακι. Χααα, σ αρεσει που τωρα εισαι friendzoned, μαρή??..."

αρα διαφωνω με το Ναυαρχο συμφωνωντας, ενα πραμα.

Και όμως δεν διαφωνείς, είμαι παθιασμένο Shanόσκυλο από το Witcher 1. Κρίμα που δεν υπάρχει ως romance option στο 3 :cry:

...Κρίμα που δεν υπάρχει ως romance option στο 3 :cry:

εξαρτάται τι ορίζεις ρομάνς όπσιον.
παντως υπηρχε σιγουρα δυνατοτητα για ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ρομάνς, να το πω ευγενικα. στα χαρτιά μου ρομάνς ειναι κι αυτό.

"δεν μετρά η ποσότητα χρόνου, μα η ποιότης"
έλεγε, θυμάμαι, μια ξεχασμενη απ τον χρόνο παροιμία των αράπαχο.

Θα ακολουθήσω τον δρόμο του nerd. Περιμένω να βγει η αισθησιακή έκδοση του Witcher το αίμα και σ***μα και θα αξιολογησω.

νταξ δεν ξέρω. καλή η triss αλλά μας έπαιξε πολύ ύπουλα. καλή και η yen αλλά πολύ παντόφλα. σε σημεία το λες και δικαιολογημενη μιας και ο γεραλδιος μπήκε παντού. βασικά υπήρχε καμιά μάγισσα που δεν έπαιξε τον γεραλδιο ύπουλα? και η keira για τον σκοπό της έκανε ότι έκανε.
την ανικανότητα μου να επιλέξω είχα σαν δικαιολογία να παίξω πάνω από μια φορά.
αλλά το δηλώνω ότι στο επόμενο playthrough δεν θα πάρω καμία ρε. θα πίνω κρασες με την κορακλα την ciri.

Η Ρένφρη σου άξιζε Τζέραλντ!

Ίσως αυτός να ήταν το εναπομείναν Chupa Chups.

Πάντως έχει πολύ γέλιο που πάω να μιλήσω στις courtesans του Novigrad και απαντάνε "aren't you too old to be out whoring?" 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Α ρε Geralt, πάνε οι ένδοξες εποχές του Witcher 1 πού σε ζαχάρωνε κάθε στρουμπουλή χωριατοπούλα!

Τα κορίτσια στο καπηλειό έχουν καλύτερη εμφάνιση. Διάολε, μήπως είναι κανένα Doppler? Δεν ξέρω τι θέλει να πει ο σκηνοθέτης.

Edit
Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Να προσθέσω και ότι πήρε την απόφαση να κάνει και λίγη ηλιοθεραπεία.

Δυστυχώς δεν την έκαψαν ως Triss πλήρως στην πρώτη σαιζόν, να δικαιολογήσουν ένα ρετους με recasting.

Στη μάχη του Shodden Hill.

ρεεεεε ουυυυ θέλετε και επιχειρηματα σε φαλλικά σύνδρομα να ουμ. YEN re mounia ._

Η Yennefer μου θυμίζει μια πρώην μου με την οποία μαζί ήμασταν τραγωδία. Αλλά παθιασμένη τραγωδία. Η Triss μου θυμίζει όλα τα girls next door που γνώρισα και που πάντα θεωρούσα πως δεν πήραν τη θέση που θα ήθελα στη ζωή μου.

Συνεπώς, άφησα την Triss να φύγει και κυνηγάω την Yennefer. Γιατί αυτός (αυτοί) είμαι (είμαστε).

συνεβησαν τα εξης:

η καρα μου θυμισε το θρεντ, μπηκα, ξαναδιαβασα, εφτασα στο Αποσταγμα ΠΥΚΝΗΣ, ΑΤΟΦΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ του μιτσακου κι αποφασισα για πρωτη και μαλλον τελευταια φορα να δωκω λαικαρδούλα και με τα 2 αλτς.
αυτο. συνεχιστε τις ζωες σας.

Back