SSD για βασικός δίσκος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adhan

Horror addict
Staff member
Προτείνετε μου SSD για gaming χρήση, απαραίτητα 1ΤΒ. Δύο που μου άρεσαν από όσο έψαξα είναι:

Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζω για τη σύνδεση τους;
Έχω αυτή τη μητρική: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-P55A-UD5-rev-10/sp#sp
Θα υπάρχει θέμα;

Η σωστή είναι (no worries, έριξα τα φάσκελα μου στους γεωργούς και σήμερα). Έχει πιο παλιό πρότυπο pcie από των δίσκων;
Πάω για 2.5'' δηλαδή;

Πάω για 2.5'' δηλαδή;
ναι

Έτσι και αλλιώς τουλάχιστον για ταχύτητα δεν θα έχει καμμία ορατή διαφορά σε οποιαδήποτε χρήση για τον συγκεκριμένο υπολογιστή.

ΜΧ500 καταπληκτικός δίσκος πράγματι, επιδόσεις samsung evo σε καλύτερη τιμή, δεν ξέρω γιατί δεν τον έχουν κάνει σημαία όλα τα tech sites.

Η διαφορά πάντως στην τιμή είναι μικρή μεταξύ MX500 και Samsung Evo. Προσωπικά θα έδινα 7 ευρώ παραπάνω για τον Samsung.

Η διαφορά πάντως στην τιμή είναι μικρή μεταξύ MX500 και Samsung Evo. Προσωπικά θα έδινα 7 ευρώ παραπάνω για τον Samsung.
Πράγματι, όταν κοίταζα εγώ τις προάλλες για 500άρι η διαφορά βάραγε 15-20€ στα ετοιμοπαράδοτα.

Αν η διαφορά τιμής είναι τόσο μικρή πας στον Evo, δεν το συζητάμε. Οι τιμές έχουν μεγάλη διακύμανση τελευταία......εγώ θυμάμαι τους evo πιο ακριβούς.

Ναι το γνωρίζω. Εννοώ διάρκεια ζωής/εγγραφές/πωςτολεν.

Εννοώ διάρκεια ζωής/εγγραφές/πωςτολεν.
Η διάρκεια ζωής/εγγραφές/πωςτολεν.για όλους τούς σύγχρονους ssd είναι πια πολύ μεγάλη, δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό τουλάχιστον.

Ναι το γνωρίζω. Εννοώ διάρκεια ζωής/εγγραφές/πωςτολεν.
παπαριές είναι αυτά, έχω τον evo πόσα χρόνια και έχει πέσει ελάχιστα το life

μέχρι πριν δέκα χρόνια νομίζω είχαν σημασία.
στα πολύ πολύ πρώτα, κάτι agility και τέτοια νομίζω, @manos426f δεν έχεις έναν agility 3 που το δουλεύεις ακόμα; τι life δίνει;

Στο δικό μου samsung evo 850 που τρέχει αισίως από τις αρχές του 2016 καθημερινά σε περιβάλλον δουλειάς με αρκετά γράψε-σβήσε και 2-3 φορμάτ, λέει 95% life expectancy ακόμα.

Γενικά θεωρώ πιο πιθανό να ψοφήσει κανένας controller παρά οι μνήμες πρώτες.

Εχω 970plus 250 για λειτουργικο και 860 1ΤΒ για παιχνιδια 5 χρονια η εγγυηση τους. Ευχαριστημενος κι απο τους 2.
Αλλα και για τον MX500, μονο θετικα σχολια εχω διαβασει

Θενκς παιδιά. Προτίμησα τον samsung καθαρά για λόγους ταχύτητας παράδοσης (1-3 μέρες vs 4-10 του crucial).

Μια μικρή βοήθεια: στη διαχείριση συσκευών και το Bios τον δίσκο τον βλέπει, αλλά στη διαχείριση δίσκων (το παράθυρο που ανοίγει από το "my computer") όχι. Τι μπορεί να φταίει;

Attachments

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    110.6 KB · Views: 9
Δεν είμαι σίγουρος, μήπως να κάνεις ένα format από το disk management?

Back