What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

STALKER series (LTTP & more)

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ενδιαφέρον έχει το πώς καταποντίζονται οι κάρτες γραφικών με 8GB στα 1080p ρύθμιση Epic
Τα in game γραφικά δικαιολογούν τις απαιτήσεις; Γιατί από τα βιντεάκια δεν βλέπω κάτι συγκλονιστικο.
Κοίτα οκ κάτι ρυθμίσεις ultra epic mabo jambo είναι η φάση "ανεμίζουν τα φρύδια του stalker" ξέρω εγώ. Στο high να παίζει καλά και όλα οκ θα είναι.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Κοίτα οκ κάτι ρυθμίσεις ultra epic mabo jambo είναι η φάση "ανεμίζουν τα φρύδια του stalker" ξέρω εγώ. Στο high να παίζει καλά και όλα οκ θα είναι.
Χαχαχαχαχα. Αυτό τπτ άλλο.

nitro912gr

Tarrasque
χμ είδα και το high τι δίνει, οκ ίσως είναι λίγο unoptimized ε; :p

eternal champion

Gelatinous Cube
Εννοείται η epic ρύθμιση δεν θα έχει κάποια τρομακτική διαφορά σε σχέση με την high όμως είναι ένα κακό νέο για όσους πήραν πρόσφατα κάρτα με 8GB σε σχέση με τις απαιτήσεις μελλοντικών παιχνιδιών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στην epic ρύθμιση με μια 4060 ή 3070 είναι τελείως unplayable σε σχέση με μια 3060 12GB, ενώ και στο epic με upscaling ενώ το average ανεβαίνει, τα 1% low έχουν σημαντική διαφορά. Όσοι έχουμε βέβαια κάρτα με 4GB απλώς κοιτάμε και σχολιάζουμε

nitro912gr

Tarrasque
κάντε το όπως εγώ, αγοράστε το σε 5 χρόνια στα 15€ και να πάνε να πνιγούν. Φυσικά σε 5 χρόνια θα το παίξετε μια χαρά με την επόμενη κάρτα σας :p

shredder

Death Knight
Λενε οτι εχει συνεχεια ενεργοποιημενο το ray tracing και δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις οπως στα αλλα παιχνιδια για αυτο βλεπουμε πως ολες οι καρτες εχουν κατωτερες επειδοσεις σε συγκριση με τα αλλαπ παιχνιδια που βγηκαν φετος. Αρα οταν το παιξω θα βαλω epic 1440p με FSR 3. Στο robocop και το immoral of aveum που ειναι με unreal 5 εχουν ρυθμισεις για το ray tracing οπως και τα γραφικα ενω το stalker 2 δεν εχει . Και τα 2 που τα δοκιμασα με γραφικα στο epic αλλα χωρις ray tracing τρεχουν στα 60 fps ενω για epic γραφικα και epic ray trracing 1440p 60 fps που τα επαιξα ηθελαν FSR3.

nitro912gr

Tarrasque
οπότε οι χωρίς RT παίζουν τι;

Top Bottom