STALKER series (LTTP & more)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
α έτσι είναι στις κονσόλες; lollery... τραγικό. άι δείτε καμιά ταινία πλεμπέοι!

Εγώ εννοούσα το πόσο καλά στέκονται σήμερα κ όχι αν κάνουν για κονσολάδες. Σε αυτό το κομμάτι με κάλυψε ο Adhan.

Αν δεν έχει bugs on release, δεν είναι STALKER.
Περίοδος.

Καλέ αυτό γιατί μοιάζει τόσο πολύ με τα μέτρο; Το περίμενα πιο κινηματογραφικό και είναι και πρώτου προσώπου... :eek:

😝

( τα αγγλικά πάντως ακούγονται παράταιρα στο συγκριμένο παιχνίδι)

Οταν βγει προτεινω οσοι εχουμε twitter να στειλουμε μηνυμα στον Ζελενσκι να τον ρωτησουμε να μας πει την γνωμη του πως του φαινεται! Και τι pc εχει. Εχω twitter γι αυτο λεω να τον ρωτησω!

για ρωτα τον και στειλε τι σου απαντησε. δεν εχω τουιτερ πια για να ρωτησω και εγω η να τσεκαρω αν απαντησε.

Kάτσε μη προλάβει να περάσει η μισή Ουκρανία μαζί με το στούντιο σε ρωσικά χέρια μέχρι την κυκλοφορία και τους αναγκάσουν να το πουν ξανά Τσέρνομπιλ με φουλ σαπόρτ για ρώσικα κτλ. Οπότε μετά καλύτερα να ρωτήσουμε τον Πούτιν. Ή τον Κιμ Γιονγκ που τον έχω και στο βάιπερ, ξέρω ότι κρατάνε επαφή. Τρώνε παρέα κοτομπουκιές πίνοντας σάκε κάθε δεύτερη Κυριακή.

Το στουντιο δεν κινδινευει να περασει σε ρωσικα χερια γιατι βρισκεται στο Κιεβο καιοι μαχες γινονται σε αλλες περιοχε Επισης με τις επιθεσεις με drones που κανει η Ουκρανια στην Ρωσια ειναι θεμα χρονου να σκοτωσουν τον Πουτιν και τους οπαδους του για να τελειωσει ο πολεμος.

Αρκεί τα drones να μην τα τρέχουν με τα ίδια PC που είχε η Χεζμπολάχ.

Εντάξει το έχουμε το High. Απλά επειδή είναι UE5, φοβάμαι λίγο το traversal stuttering που πιθανόν να έχει και ειδικά με τόσο ανοικτές περιοχές.
Εδώ στο SH2 δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς.

ΕPIC 1440P 60 FPS!!!(γραφικα epic και ray tracing epic 1440p 60 fps με FSR3)! Εχω παιξει 3 παιχνιδια με unreal 5 μεχρι τωρα. Tα Robocop rogue city και immortal of aveum τα επαιξα με epic γραφικα και epic ray traicng 1440p 60 fps FSR. Αλλα το Banishers Ghost of new eden επειδη δεν εχει ray tracing το επαιξα epic 1440p 60 fps χωρις FSR.

για UT5 χαμηλά είναι αυτά που ζητάει, δε λέω :p

οι απαιτησεις που αναφερονται ειναι με χρηση upscaler btw.

Gamers: χάρηκαν ότι με τους upscalers οι κάρτες τους θα αντέχουν περισσότερο καιρό.
devs: ευκαιρία να τα αφήσουμε όλα unoptimized και ας τα τρέξουν με upscaler

Gamers: χάρηκαν ότι με τους upscalers οι κάρτες τους θα αντέχουν περισσότερο καιρό.
devs: ευκαιρία να τα αφήσουμε όλα unoptimized και ας τα τρέξουν με upscaler

Ο Πούτιν φταίει.

Back