STALKER series (LTTP & more)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ανέβηκε και η σελίδα του στο Steam:

Minimum requirement η 1060 μου, καλά πάμε.

Ελπίζω να καταφέρω να βρω αντικαταστάτη της rx570 που δεν θα γίνει όπως βλέπω στο κοντινό μέλλον. Ίσως ούτε στο μακρυνό.

Ελπίζω να καταφέρω να βρω αντικαταστάτη της rx570 που δεν θα γίνει όπως βλέπω στο κοντινό μέλλον. Ίσως ούτε στο μακρυνό.
εδώ άλλοι σκοτώνονται να βρουν 570 και εσύ θες να την διώξεις :p

Minimum requirement η 1060 μου, καλά πάμε.

αν είναι minimum αυτή και η 580 πάει να πει ότι το entry point είναι αρκετά παρακάτω, και με λίγο tweaking θα παίζει πανέμορφο και με καλό fps με ένα μιξ medium/high.

Πάντα ήταν ανώμαλα και μη-στάνταρ πως βγάζουν τα minimum άλλωστε, εδώ έπαιξε το Doom 2016 στην 7850 με medium.

Last edited:
άντε γιατί το εξαντλούμε το Τσερνομπίλ σιγά σιγά

2 ερωτήματα
θα παίζει στις κάρτες που έχουμε;
αν όχι, θα υπάρχουν κάρτες σε λογικές τιμές με RT μέχρι τότε;

Νομίζω ότι θα πάρουμε ΧΒΟΧ μου φαίνεται :p

Αν έχει DLSS ή Super Resolution της AMD, κάτι θα γίνει. Ευτυχώς θα είναι και στο Game Pass οπότε θα μπορούμε να το τεστάρουμε χωρίς μεγάλο κόστος.

Αρκεί να είμαστε οικοσυστημικοί της μικρομαλακής.

Αρκεί να είμαστε οικοσυστημικοί της μικρομαλακής.
το εμβόλιο έκανε δουλίτσα τελικά

Δε σε έπιασα Νίτρε. Ναι, ΟΚ, Bill Gates, μικροτσίπ, 5G, αλλά εν προκειμένω τι δουλίτσα έκανε;

Γίναμε οικοσυστημικοί της MS

Μάιστα. Πες το πελάτες αν σε πλήγωσε . Το Game Pass ζει σε Windows και Xbox, αποκλειστικά. Αν σε χαλάει η λέξη οικοσύστημα, πες το βιότοπο. Τι να σε κάνω;

Ε τρέχε κι εσύ ένα Gentoo πριν το εμβόλιο να πιάσω το νόημα! Και το ΧΒΟΧ πισί κομπάνιον το βάφτιζες (ό,τι κι αν είναι αυτό), δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή πάνω σου... 😁

Τέσπα, θα δούμε τι θα πει και το ProtonDB όταν έρθει η ώρα.

Αγαπάμε και στηρίζουμε Microsoft, ο Phil Spencer είναι ένας από μας που λέει και ο Στέφανος. Όχι σαν το φίδι τον Σουίνι.

Τι να σου κάνει ένα και μοναδικό ριάξιον σε τέτοιες περιπτώσεις!

Με το xcloud το gamepass θα παίζει σε κάθε συσκευή που έχει browser.

Για αυτά που έδειξαν τις λες και ok τις απαιτήσεις. That storage though.

Λουσινός εσύ;
αυτά που έδειξαν θα έχουν ανοιχτό μέχρι και RT, δεν ξέρω πόσο κοντά θα είναι στο τι θα δούμε εμείς :p

@Hank Chinnaski εσύ το λες για καλό, αλλά ένα ακόμα centralized cloud platform για SaaS, που θα τρέχει το proprietary service της MS και αφαιρεί από μας κάθε έλεγχο στην εκτέλεση, το network traffic και την κυριότητα του software, με τη σφραγίδα της MS κιόλας, δεν το βλέπω σαν βελτίωση mate.

Λουσινός εσύ;

1623742252626.png

Τζόουξ ασάιντ, ε όχι και δικός μας ρε παιδιά ο Σπένσερας. Οκ, συμπαθής φυσιογνωμία, μα ο τύπος είναι υψηλά ιστάμενος στη megacorp που επί δεκαετίες πολεμούσε καθετί ανοικτό (θα χρησιμοποιούσα ενεστώτα, αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω απολύτως τα κίνητρα πίσω από την πρόσφατη έκρηξη αγάπης), στραγγαλίζει την αγορά διογκούμενη μονοπωλιακά και έχει γράψει τη βίβλο με τα anti-consumer best practices. Όλοι λίγο-πολύ χρησιμοποιούμε υπηρεσίες και προϊόντα της, σχεδόν αναπόφευκτο πλέον, αλλά όχι και να κάνουμε και το άσπρο μαύρο για μερικές γυαλιστερές χάντρες και καθρεφτάκια.

Τέσπα, τα έχουμε συζητήσει 900 φορές, ας μείνει και κανένα θρεντ αμαγάριστο.

Ο Μπάλμερ είναι ο εχθρός, αυτός τα πολεμούσε, ο Σανταπωστονλεν θα βάλει Linux core στα Windows 11, mark my words.

Back