Οκ αν και η όλη φάση είναι ημιτελής του κερατά, αυτό το scale στα πάντα εντυπωσιάζει. Τρελό immersion. Aν και μπήκα μόνο στο basic training, πέρα από το hangar.<br><br>Με καναδυό άτομα που μίλησα btw, τους είπα για ένα θέμα που είχα στην αρχή του training, να κάνει φουλ παράσιτα ο ήχος και γενικά να κολλάει διαολεμένα κάθε 2 δεύτερα η κίνηση μέχρι να πάω προς το σκάφος. Μετά ηρέμησε, ασχέτως αν κόλλησε με το που βγήκα έξω και μου ζητούσε συνέχεια να πατήσω V για μία μλκ, μέχρι που κράσαρε. Έβαλα τα settings στο low μήπως δεν την παλεύει, αλλά καμιά διαφορά. Ούτε οπτικά, φαίνεται ακόμα δεν κάνει και πολλά η μία και μοναδική επιλογή στα options για low,medium,high,very high.<br><br>Τελικά, σκέφτηκα μήπως δεν γουστάρει το ότι μπήκε ως nonsteam και η αλήθεια είναι ότι το τάραξα λίγο με το overlay (και το alttab καναδυό φορές). Oπότε χθες δοκίμασα εκτός ατμού και δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά το training έτρεξε νεράκι. Κανένα θέμα στον ήχο ή κόλλημα στη κίνηση. Και πήγα αρκετά μακριά, μέχρι που μπάγκαρε σε μία φάση που μου έλεγε να λοκάρω πυραύλους σε ένα drone με το middle mouse αλλά πύραυλοι πουθενά. Οπότε και βγήκα.<br><br>Αναμενόμενα όλα αυτά βέβαια, εφόσον το γκέημ είναι διαολεμένα άλφα ακόμα. Απ'ότι είδα πάντως, όταν ολοκληρωθεί θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Αρκεί να ολοκληρωθεί ε; Όχι μλκς..