What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Battlefront

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<blockquote><br>Εν τω μεταξύ ο Dengar εμφανίζεται κυριολεκτικά σε μία και μοναδική σκηνή σε όλην την ιστορία του Star Wars  :rofl:<br></blockquote><br><br>Βρες και διάβασε το Dark Empire, <u>νομίζω</u> εμφανίζεται στο τεύχος που εξηγεί πως γλύτωσε ο Fett από τον λάκο του Σάρλακ. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Ta Dark Empire δεν θεωρούνται καν canon κιόλας ούτως ή άλλως.<br><br>YΓ. Τελικά υποτίθεται πως είναι παρών και στο παλάτι του Jabba στο Return of the Jedi. Οπότε εμφανίζεται σε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, νταξ είναι σχεδόν 2ος αντρικός ρόλος τότε.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-18-ea-decided-against-star-wars-battlefront-campaign-to-meet-force-awakens-film-launch" class="bbcode_url">EA decided against Star Wars Battlefront campaign to meet Force Awakens film launch<br><br>Ωραία το κάνανε, δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το ξέρουμε. Θέλανε να πιάσουν το momentum οκ αλλά έκαψαν την campaign για ένα παιχνίδι που δεν έχει http://www.pcgamer.com/ea-says-star-wars-battlefront-wont-get-force-awakens-dlc/" class="bbcode_url">ούτε θα έχει σχέση με το Force Awakens. Μου αρέσει που είναι τόσο αυστηροί ως προς το setting που έχουν φτιάξει μόνο με διάσπαρτες μάχες, <br><br>Από παλιότερη συνέντευξη της senior producer Sigurlina Ingvarsdottir<br>"As we concepted the game and thought about <u>the legacy of the previous Battlefront games--they didn&#039;t really have campaigns</u>, they&#039;ve always been predominately a multiplayer franchise. That&#039;s what we wanted to do," she explained. "We wanted to focus on the multiplayer."<br><br>Oh really? Καλό είναι να έχετε παίξει τα παιχνίδια πρώτα πριν μιλήσετε γι αυτά και το περιεχόμενό τους. <br><br>Εν αναμονή του κομπάρσου #4 και του blaster του.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Το ότι η τιμή του game έχει πέσει κοντά στα 27 ευρώ πλέον retail, το λες και ενδεικτικό της κατάστασης.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Εν αναμονή του κομπάρσου #4 και του blaster του.<br></blockquote><br><br>Ανακοινώθηκε ο νυμφίος. Κομπάρσος #4 ο Bossk. Τι εννοείται δεν τον ξέρετε; Βρήτε τον στο Google. Ανακοινώθηκε ως μέρος του Death Star expansion. Ο άλλος ήρωας θα είναι ο Chewie. <strike>Οπότε κάνοντας τις πράξεις άλλα 2 lightsaber προστέθηκαν :thumbsup:</strike> Ακόμα αυτό το paid DLC προσθέτει τις Space Battles που κόπηκαν από το κυρίως παιχνίδι. Μπράβο και πάλι μπράβο για την κίνηση. <br><br>teaser trailer, μη ξεχάσετε και δεν το αγοράσετε, το παιχνίδι είναι λειψό διαφορετικά.<br>https://youtu.be/pvKFHYb0oCU<br><br>Το τελευταίο Expansion θα σχετίζεται με το Rogue One, θα λέγεται Rogue One: Scarif και νομίζω θα έχει playable την πρωταγωνίστρια. Θα βγει κάπου κοντά στην ταινία. <br><br>Για όσους γκρινιάζουν για το multi-only. Εντελώς δωρεάν (OMG) έρχεται νέο mode <br><blockquote>The new mode will be available starting July 21 and offers players the option to play offline against bots in a solo mission or with a friend using co-op split screen. (Console only) Skirmish can be played on a difficulty level of your choosing and across two modes, Walker Assault and Fighter Squadron. With multiple locations that span the galaxy, from the frozen planet of Hoth to the lava encrusted planet of Sullust, we hope Skirmish brings players a new way to enjoy Star Wars Battlefront.</blockquote><br><br>Campaign last year... Έριξα μια ματιά στην αρχή του thread που συζητούσαμε για ενδεχόμενο Space Battle DLC και πως δεν είχαν εμπειρία να το φτιάξουν, δεν ήθελαν να αποκόψουν τη μάχη, κόψαν το καλύτερο asset. Ωραίες εποχές αθώες.  <br>
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Επειδή δε βρίσκω θέμα με το Origin και την ΕΑ θα παίξω εδώ.<br><br>Παίδες όποιος έχει origin και έχει λίγο χρόνο θα ήθελα να το ανοίξει και μετά να προσπαθήσει να ανοίξει το FRAPS.<br>Έχω εκνευριστεί από χθές, δεν μπορώ να τα ξεκινήσω με τίποτα μαζί, αλλά υποψιάζομαι πως φταίει το origin με το νέο client, αυτο τους μαρανε και αυτους το ιλλουστρασιον.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
1. Πρώτα fraps + Μετά Origin = OK<br>2. Πρώτα Origin + Μετά fraps = OK<br><br>Στον client δείχνει fps. Δεν μπήκα in-game γιατί δεν έχω κάποιο game εγκατεστημένο.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Δείχνει FPS στον client ε? Μάλιστα.<br>Τα windows σου είναι 7άρια έτσι?<br><br>Jimmy φχαριστώ πολύ πολύ φίλε. Θα ψαχτώ να δω γιατί τσινάει. Πάμε για ταλαιπωρια για να τραβηξω νούμερα. Τι το θελανε το direct3d στο client να τους πάρει.
 

polistas

Half-Ogre
Joined
May 26, 2016
Messages
498
<blockquote><br>1. Πρώτα fraps + Μετά Origin = OK<br>2. Πρώτα Origin + Μετά fraps = OK<br><br>Στον client δείχνει fps. Δεν μπήκα in-game γιατί δεν έχω κάποιο game εγκατεστημένο.<br></blockquote><br>Me too σε παράθυρα 10
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έχω αγανακτήσει με το παιχνίδι και ξενερώσει απίστευτα. Πιο πολύ ώρα downloading έχω κάνει παρά έχω παίξει. Λέω δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ ποτέ και για κανέναν λόγο.<br><br>Μετά είδα το Rogue One <br><br>https://youtu.be/J48gd0GZGWk
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Παίζει κανείς ακόμη στο pc ή είναι ουσιαστικά νεκρό; <br>Έπεσα πάνω σε http://swbstats.com/" class="bbcode_url">αυτό και http://bf4stats.com/" class="bbcode_url">αυτό, όπου φαίνεται ότι το BF4, παρά την ηλικία του, έχει τριπλάσιο ενεργό κόσμο από το Battlefront.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το παράτησα γρήγορα προσωπικά. οπτικά πανέμορφο αλλά  εχει ακομα αθλια respawns οι heroes overpowered (λογικο) αλλά τους έχεις μέχρι να ψοφήσουν (μιλάω καθαρά για modes εκτός των heroes battles) matchmaking παίζει να είναι άθλιο. σαν low rank πέφτω σαν μύγα και μέχρι να φτάσω ένα ικανοποιητικο ρανκ και να είμαι competitive θα πρέπει να φάω πολύ σκατό που ξεφευγει απο τα ορια του fun. και φυσικά η ea έχει ανακοινώσει οτι δουλεύει ήδη στο 2.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Παίζει κανείς ακόμη στο pc ή είναι ουσιαστικά νεκρό;<br></blockquote><br>Η Βάσσια παίζει.<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :trollface:</span>
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
That bad? <br>Ε, θα περιμένω μπας και το δώσουν on the house στο Origin.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Εξαρτάται από τι προσδοκίες έχεις.<br>Αν γούσταρες Battlefront I+II και περιμένεις διάδοχο μην το ακουμπήσεις για κανένα λόγο. Ούτε ένα mode δεν έχουν ίδιο. Campaign, Galactic Conquest εννοείται πως απουσιάζουν.<br><br>Οπτικά είναι υπερθέαμα, όχι μόνο το πιο όμορφο  :starwars: game αλλά και ένα από τα ωραιότερα games συνολικά. Βγάζει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Επίσης έχει πολύ καλό optimization και τρέχει πολύ ομαλά. Το θέμα βρίσκεται στο περιεχόμενο. Από τη μία η πλειοψηφία των ηρώων/κακών είναι κομπάρσοι που τους έχουμε δει ελάχιστα. Υπάρχουν μόνο 2 lightsaber στο παιχνίδι. Χρησιμοποιείς κάρτες για "ειδικές δυνάμεις", "ειδικά όπλα" με cooldown. Το τελευταίο σε κάποιους αρέσει σε άλλους φαίνεται κάζουαλ, άσε που θέλει να παίξεις ώρες για να ξεκλειδώσεις τις καλές κάρτες (καλές κάρτες=νίκη). Αν θες να παίξεις με ήρωα/κακό πρέπει να βρεις random token στην πίστα που παίζεις. Αν πας στο heroes vs villains πάλι θα παίζεις ως rebel/stormtrooper μέχρι να έρθει η σειρά σου επιτέλους να πάρεις τον ήρωα/κακό.  <br><br>http://ragequit.gr/reviews/item/star-wars-battlefront-pc-review" class="bbcode_url">Εδώ αν θες να διαβάζεις την κριτική του Βόρειου που διαφέρει από την δική μου. Ίσως αν είχε διαφορετική ονομασία να μου άρεσε περισσότερο. Πάντως ως Battlefront κρίνεται λίγο.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655
Not kara approved review. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br><br>Η παρουσίαση διαφέρει πλέον από το πώς είναι το παιχνίδι τώρα (υπάρχουν κάμποσα patches με εξισορροπήσεις, ειδικά στα όπλα), αλλά τα προβλήματα προσέγγισης του gameplay παραμένουν. Άρτιο online shooter, αλλά καλύτερα να χωθείς στο Battlefield 1.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>Not kara approved review. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote><br>Μια χαρά είναι το review, είσαι απολύτως ξεκάθαρος<br>  <br><blockquote>είχαμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε ότι το καινούργιο Battlefront δεν θα ήταν συνέχεια της γνωστής σειράς, αλλά μία de novo προσπάθεια της DICE πάνω στο franchise.<br>Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με ένα arena shooter στα πρότυπα που χάραξαν οι πατέρες Unreal Tournament και Quake, με λίγο πάντρεμα από τους μηχανισμούς των Battlefield μέσα στην καρδιά του Star Wars.<br></blockquote><br>Απλώς εσένα σου αρέσει το από πάνω, ενώ εμένα όχι. Αν έκανα παρατήρηση στο review θα ήταν η ύπαρξη του τέλειου "Duel of The Fates". Είναι σήμα κατατεθέν μιας εποχής και συγκεκριμένης στιγμής την οποία το παιχνίδι αγνοεί επιδεικτικά.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Kae-JjbLsgA[/youtube]<br><br>Το καινούριο trailer.<br><br>Κλασσικά η αντίδραση ήταν η αναμενόμενη "Έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια OMG ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SJW PLS KYS".<br><br> Αν το πρόβλημα σου είναι το τι γένος είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα γαμημένο βιντεοπαιχνίδι τότε έχεις πρόβλημα και δε θέλω να μιλάω μαζί σου. Τον μπούλο.<br><br>Συμπαθητικό ήταν, ας ελπίσουμε να μην είναι σαν το reboot. 
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Υπάρχει υπόνοια πως θα έχει Single Player Campaign λοιπόν; Ίσως ψηθώ να δώσω φράγκα στην ΕΑ και ας είναι να παίζω και με τα ναζίδια της αυτοκρατορίας.
 
Top Bottom