Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
η rosario στα netflix marvel ήταν μια χαρά πάντως.

Η ροζαριο(και οι φιλεναδες της) παντου μια χαρα ειναι.

i4o8iu7rsdt41.jpg

λολ. απ' το κακό στο χειρότερο.

Πάντως σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο Mandalorian αν θυμάμαι καλά.

Γιατι ρε bathory; Μια χαρα ειναι ο Taika. Εχει ηδη δωσει κι ενα δειγματακι.

Γιατι ρε bathory; Μια χαρα ειναι ο Taika. Εχει ηδη δωσει κι ενα δειγματακι.

Δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζει καθόλου αυτός. Νταξ, όχι ότι ακολουθώ και τρελά πλέον το franchise για να κάτσω να το σκεφτώ διεξοδικά, αλλά η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτά που έχει κάνει με την μάρβελ και μου φάνηκε αταίριαστο τελείως.

Πάντως σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο Mandalorian αν θυμάμαι καλά.

Και ήταν από τα καλύτερα επεισόδια της σεζόν. Αυτό δίνει ελπίδες για κάτι καλό.

Από την άλλη, ο ίδιος σκηνοθέτησε και το Thor: Ragnarok, το οποίο ήταν βέβαια διασκεδαστικό, αλλά θεωρώ ότι σε στιγμές διακωμωδούσε παραπάνω απ' ότι έπρεπε τις καταστάσεις. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο στη Star Wars ταινία του.

Ίδωμεν.

Έχοντας δει ολοκληρώσει πολύ πρόσφατα την εννιαλογία μπορώ να πω ότι τα vanilla ήταν ιδιαίτερα goofy, οπότε δεν με χαλάει συγκριτικά με τα τελευταία

Γενικά το Ragnarok ενώ είχα τα φόντα για πολύ dark κατάσταση τελικά έγινε λίγο φαρσοκωμωδία πιστεύω.

ναι οκ αλλά το story ήταν δράμα, δεν μπορείς με το στανιό να κάνεις αστείο αυτό το μακελειό που έπαθε ο λαός του Θορ.

η thor ragnarok ήταν η κατάλληλη ταινία για χιούμορ /s
είναι μια ταινία που δεν θυμάμαι και τπτ btw και κάθετε πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις μου.

ένα εντιτ μιας και τελείωσα την 7η (και τελευταια) σεζόν clone wars
1-4 : στην ουσία μιλάμε για κάποια unfinished επεισόδια που τα είχαμε ξαναδεί κάπου το 2015. αρκετά καλά
5-8: η μεγάλη κοιλιά της σειράς. υπερμετρια επεισόδια. σώζετε μόνο το 8ο
9-12: η αποκορύφωση.

με εξαίρεση λοιπόν την κοιλία η σειρά μας αποχαιρέτησε ωραία.

Last edited:

Star Wars Ντίσνει Κλαμπ με παρουσιαστική... τον Τζαρ-Τζαρ.

σε σταρ γουορς;

Είδα την τελευταία σεζόν του clone wars και πραγματικά λυπήθηκα που δεν είχα αγοράσει την τελευταία τριλογία σε bluray ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΩ ΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ. Mandalorian και clone wars ήταν πιο πολύ star wars απ' ότι άλλη σαβούρα έχει βγάλει η disney από τότε που αγόρασε τα δικαιώματα. Ρε δώστε τα κλειδιά στον Filoni. Θα κάνει παπάδες ο τύπος.

Mandalorian και clone wars ήταν πιο πολύ star wars απ' ότι άλλη σαβούρα έχει βγάλει η disney από τότε που αγόρασε τα δικαιώματα.
Ρε δώστε τα κλειδιά στον Filoni. Θα κάνει παπάδες ο τύπος.
Εμμμ... Μανταφλωριαν και κλων γουωρς ντισνευ ειναι, ετσι; Σιγουρα τα ep 7-8-9 δεν ανταποκριθηκαν στις προσδοκιες που ειχαμε (μερικοι) στο μυαλο μας, αλλα περα απο το Solo εχουν βγει αξιολογα πραγματα απο Ντισνευ, και ειδικα τα τελευταια της δειγματα που ανεφερες ειναι πολυ θετικα.
Γενικοτερα συμφωνω με το δευτερο που λες, τα "κλειδια" ανηκουν σε τυπους οπως Φιλονι και Φαβρο, και με δεδομενες τις αλλαγες στα "κεφαλια" του star wars franchise θεωρω το μελλον του franchise σχετικα ελπιδοφορο. Ιδωμεν.

Back