μαύρα κίτρινα υπάρχουν στο lore ρεΔε λες πάλι καλά που δεν τα κάνανε μαύρα, κίτρινα ή στα χρώματα του ουράνιου τόξου;
View attachment 8019
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μαύρα κίτρινα υπάρχουν στο lore ρεΔε λες πάλι καλά που δεν τα κάνανε μαύρα, κίτρινα ή στα χρώματα του ουράνιου τόξου;
View attachment 8019
μαύρα κίτρινα υπάρχουν στο lore ρε
Διάβασα ένα καλό χορτοφάγο. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα ήταν παράταιρο με τις χιονονιφάδες του Power of Many cringefest.τουλ έφεραν έναν καλό χορογράφο
Διάβασα ένα καλό χορτοφάγο. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα ήταν παράταιρο με τις χιονονιφάδες του Power of Many cringefest.
I felt a great disturbance in the Force, as if 180 million dollars suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Skeleton Crew tells a coming-of-age story about four children who make a discovery on their home planet, get lost in the galaxy, and go on an adventure to get back home.
Στην αρχή νόμιζα πως είναι παρωδία. Oh well.
![]()
Στην αρχή νόμιζα πως είναι παρωδία. Oh well.
σας εχω λυση. απλα σταματηστε να ασχολειστε με το star wars. problem solved. εχω να δω χρονια τι βγαζουν. δεν με ενδιαφερει και εχω το κεφαλι μου ησυχο