Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν έχω δει το Acolyte και αποφάσισα πως δεν θα δοκιμάσω καν, αλλά αντικειμενικά μιλώντας νομίζω ότι αυτό το point of no return έχει έλθει και παρέλθει προ πολλού, απλά αρνούμασταν να το παραδεχτούμε 😕

Απλώς το Acolyte δείχνει τις προθέσεις της Disney πέραν πάσης αμφιβολίας, αφού για πρώτη φορά είχαν τόση δημιουργική ελευθερία, απελευθερωμένοι από storylines και χαρακτήρες γνώριμους στους φανς.

Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι τα αρρωστάκια θα αντισταθούν στον πειρασμό της ταινίας Mandalorian (εκτός κι αν το trailer μυρίζει ΤΡΕΛΗ μπαρούφα) ή τη δεύτερη σεζόν Andor, που εδώ που τα λέμε μετά βίας το λες Star Wars (για καλό το γράφω).

Γίνεται λίγο χαμούλης με το Acolyte ε; Βλέπω κόσμο να γράφει "έλα πίσω George και σώσε μας".

Κάτι πήγε να γίνει στο τέλος του 4ου επεισοδίου αλλά τέλειωσε.

Λοιπόν, ξεκίνησα το acolyte, με είχε φάει η περιέργεια. Στα 10 λεπτά εσβηναν πυρκαγιά έξω από διαστημόπλοιο με πυροσβεστήρα... στο κενό. Οκ λέω, συμβαίνουν αυτά, πάμε παρακάτω. Οι διάλογοι είναι κακοί και όλοι οι χαρακτήρες δείχνουν ψιλοκαρτούν αλλά τουλ μια μονομαχία έδειξε δυνατή.

Φθάνω με τα ψέματα στο δεύτερο επεισόδιο και εκεί αρχίζουν να σου μπαίνουν ιδέες ότι δεν μπορεί, δεν υπάρχει σενάριο, όλοι αυτοσχεδιάζουν. Υπαρχει μια γενικότερη χαζομάρα στον αέρα όμοια με του Rings Of Power.

Αλλά το πραγματικό διαμάντι είναι το 3ο επεισόδιο. Εντελώς νικελόντεον φάση αν και νομίζω θα θιχτούν στην νικελόντεον αν τους συγκρίνεις αυτή τη περίοδο με SW. Εκεί είναι και η κορύφωση των διαμαρτυριων των οπαδών του SW σχετικά με την κατακρεούργηση του lore. Έπρεπε να το γκουγκλάρω γιατί δεν είμαι πολύ του συγκεκριμένου σύμπαντος. Δεν θα πω τι ήταν αυτό που τους εξόργισε λόγω σποιλερ αλλά το καταλαβαίνω.

Τεσπα, και άσχετος να είσαι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι ένας αχταρμάς. Και το Fallout έδειξε μια ας το πούμε ασέβεια, αλλά για έναν τρίτο είναι μια σειρά που γουστάρεις να την δεις.

Πέτυχα πριν λίγο το παρακάτω και έχω λυγίσει

Απ'ότι φαίνεται ήμουν ο μόνος βλαμμένος που είδε το Acolyte μέχρι το τέλος.

Κακογραμμένο, με φτωχά plot twists, κακές ερμηνείες, εξαιρώ τον Lee Jung-jae που το πάλεψε παρόλο που δεν μίλαγε καν Αγγλικα μέχρι πριν λίγους μήνες και τον κακό που δεν θέλω να σποϊλάρω μπας και κάποιος εδώ μέσα είναι μαζόχας. Η πρωταγωνίστρια με το μαλλί σφουγγαρίστρα ας το παρατήσει το άθλημα και ας ασχοληθεί με κάτι άλλο. Οι διάλογοι πιό βαρετοί πεθαίνεις, καθε επεισόδιο με κάποιον να κανει κάτι που ρε φίλε είναι πολυ χαζό γιά να το κάνει κάποιος στην κανονική ζωή, το σκηνικό με τον πυροσβεστήρα πάντως που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ ήταν γιά μένα highlight, από αυτά που τα στέλνουν στον Neil DeGrasse-Tyson και κοντεύουν να τον ξεκάνουν. Και μετά έπιασε πυρκαγιά σε μία σπηλιά και άρπαξαν οι πέτρινοι τοίχοι. Γενικότερα, κάποιος στο Acolyte δεν είχε πολύ καλή ιδέα του τι είναι η φωτιά και πως δουλεύει.

Το μόνο θετικό τα duels με φωτόσπαθα, 160 μίλιον ντόλαρς σκάσανε, τουλ έφεραν έναν καλό χορογράφο.

Καραξέσκισμα του lore και ειδικά των prequels. Αν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι είναι με το ναυάγιο του Rings of Power, αν και το Acolyte θα ξεχαστεί σύντομα, ενώ η εικόνα της Γκαλάντριελ να χαίρεται που καβαλάει το άλογο θα μου μείνει γιά πάντα χαραγμένη στο μυαλουδάκι μου.

2/10

τουλ έφεραν έναν καλό χορογράφο
Διάβασα ένα καλό χορτοφάγο. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα ήταν παράταιρο με τις χιονονιφάδες του Power of Many cringefest.

Διάβασα ένα καλό χορτοφάγο. Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα ήταν παράταιρο με τις χιονονιφάδες του Power of Many cringefest.

Υπάρχουν καλοί χορτοφάγοι;...

Skeleton Crew tells a coming-of-age story about four children who make a discovery on their home planet, get lost in the galaxy, and go on an adventure to get back home.

Στην αρχή νόμιζα πως είναι παρωδία. Oh well.

stock-vector-zero-percent-interest-vector-illustration-1555204505.jpg

Στην αρχη νομιζα μηπως εννοει τον νεο μου φιλο και συμμαχο Skeletor αλαλ μετα ειδα οτι θα ειναι για 4 παιδια. Αρα δεν εχει να κανει με jedi.

stock-vector-zero-percent-interest-vector-illustration-1555204505.jpg

Lost in space δεν λεγόταν η σειρά του '60 που μετά εγινε αδιάφορη ταινία και τραγική σειρά από το Netflix; Τώρα και στο σύμπαν του Star Wars;

ET go home in a galaxy far far away?

edit: @Robin Hood όχι και τραγική σειρά στο Netflix, ήταν αξιοπρεπέστατη.

Προσωπικά την βρήκα τραγική. Συνήθως όταν ξεκινάω κάποια σειρά δεν την σταματάω. Αυτή δεν άντεξα. Την σταμάτησα.

σας εχω λυση. απλα σταματηστε να ασχολειστε με το star wars. problem solved. εχω να δω χρονια τι βγαζουν. δεν με ενδιαφερει και εχω το κεφαλι μου ησυχο

σας εχω λυση. απλα σταματηστε να ασχολειστε με το star wars. problem solved. εχω να δω χρονια τι βγαζουν. δεν με ενδιαφερει και εχω το κεφαλι μου ησυχο

Έτσι έκανα εγώ με το Star Trek. Είδα μια σειρά, ήταν άθλια. Δύο, άθλια. Ε στην αρχή της τρίτης το έπιασα το νόημα και τα παράτησα. Το Star Trek που ήξερα πέθανε, αυτό το ζόμπι που κυκλοφορεί φορώντας το δέρμα του δεν με ενδιαφέρει.

Back