Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
αυτό το reaction ΠΡΕΠΕΙ να μπει.

παιδιά ότι μου μετέφεραν λέω. πάντως ενθαρρυντικό ότι τουλ είναι καλό game.

Level design μελετημένο. Σκηνοθεσία άψογη. Δυνατές στιγμές πολλές. Star Wars μουσική στα σωστά σημεία εμφανέστατη. Double lightsaber προσβάσιμο. Microtransactions απόντα.

Είναι το Star Wars που περίμενε πολύς κόσμος αλλά δεν φτάνει KotOR.

Level design μελετημένο. Σκηνοθεσία άψογη. Δυνατές στιγμές πολλές. Star Wars μουσική στα σωστά σημεία εμφανέστατη. Double lightsaber προσβάσιμο. Microtransactions απόντα.

Είναι το Star Wars που περίμενε πολύς κόσμος αλλά δεν φτάνει KotOR.
μου αρκεί. μιας και είχαμε χρονια να δούμε καλό star wars.

Τι λέτε ρε παιδιά; Αφού το story το έπλασε ο Avellone :giankos:

Βγήκε το full Tommy Wiseau experience!

Better than Rise of Skywalker

Εκεί που οι άλλοι καβαλάνε τα διαστημικά άλογα πάνω σε ένα Star Destroyer κρίντζαρα ελεεινά.

Ναι, αλλά υπακούει τους νόμους της φύσης. Hippodrome wars. :solaire:

Τουλάχιστον οι οπαδοί του Star Wars έχουν και ένα Mandalorian για να ξεχαρμανιάζουν. Εμείς οι οπαδοί του Star Trek υποφέρουμε :giankos::giankos::giankos:

Να διαλέγατε σωστό franchise κύριοι. Συμβιβαστείτε με Discovery S2 τώρα.

Αφήστε τα αυτά και δείτε κάνα Final Space

Να διαλέγατε σωστό franchise κύριοι. Συμβιβαστείτε με Discovery S2 τώρα.
LimpShrillBongo-max-1mb.gif

Εκεί που οι άλλοι καβαλάνε τα διαστημικά άλογα πάνω σε ένα Star Destroyer κρίντζαρα ελεεινά.

Βασικά εγώ εκεί, που το Star Destroyer το γύρισε στο Das Boot!!!

Τουλάχιστον οι οπαδοί του Star Wars έχουν και ένα Mandalorian για να ξεχαρμανιάζουν. Εμείς οι οπαδοί του Star Trek υποφέρουμε :giankos::giankos::giankos:

Από το Voyager άρχισε το κακό!!!!!

Εμείς που προτιμούμε SG-1, Atlantis και Universe νομίζω είμαστε σε ποοολύ καλύτερη φάση. 🤘

Εμείς που προτιμούμε SG-1, Atlantis και Universe νομίζω είμαστε σε ποοολύ καλύτερη φάση. 🤘

Μη βιάζεσαι, αργά ή γρήγορα θα τα περάσουν και αυτά ένα χεράκι.

Back