What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars Discussion Thread

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πόσο γλυκούλα η μικρή πριγκίπισσα Leia; Οι ατάκες βέβαια που της έχουν γράψει δεν ταιριάζουν με την καμία σε 10 χρονο, τις βρήκα αχρείαστες αλλά και πάλι η μικρούλα ήταν πολύ cute. Δυνατά άρχισε το Kenobi είχε και την καλύτερη ατάκα μέχρι στιγμής Hello There! She (Leia) is as important as he (Luke) is.

🍿🍿🍿🍿 4επ ακόμα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Kenobi καλογυρισμένη αλλά ψιλοαχρείαστη σειρά, με τα ως τώρα δεδομένα. Πριγκίπισσα Λέια για σκότωμα.

Andor πλήρως ανούσια σειρά για έναν πλήρως αδιάφορο χαρακτήρα. Φέρτε τον Kyle Katarn ή πάτε σπίτια σας, υποκατάστατα και αηδίες δε θα γίνουν δεκτές.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Όντως πολύ γλυκούλα η πιτσιρίκα που παίζει την Leia αλλά το γράψιμό της ενοχλητικά sassy για 10χρονο. Στο μεταξύ, οι σκηνές που κυνηγάνε να την πιάσουν (τόσο οι απαγωγείς όσο και ο Ben) είναι εντελώς για γέλια, αλλά όχι με την καλή έννοια.

Κατά τα άλλα συμπαθητικά ξεκίνησε η σειρά, όχι όσο δυνατά θα περίμενα πάντως. Κι ο McGregor μου φαίνεται ένα τσακ πιο υποτονικός/άχρωμος απ'όσο απαιτεί η κατάσταση του χαρακτήρα. Δεν ξέρω, τον έβλεπα στις συνεντεύξεις να παθιάζεται με τα Star Wars και ειδικά τα prequels και περίμενα περισσότερη ενέργεια, ίσως του βγει αργότερα.

Συμφωνώ και με τον Hellion για τη σειρά του Andor, μου φαίνεται πως η Disney απλά προσπαθεί να πλημμυρίσει την υπηρεσία της με SW και Marvel περιεχόμενο κι ό,τι κάτσει. Προσωπικά είμαι hyped κυρίως για την σειρά της Ahsoka, ειδικά τώρα που ψιλοεπιβεβαιώθηκε ότι η ιστορία θα συνεχίζει αυτή του Rebels.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Κι ο McGregor μου φαίνεται ένα τσακ πιο υποτονικός/άχρωμος απ'όσο απαιτεί η κατάσταση του χαρακτήρα. Δεν ξέρω, τον έβλεπα στις συνεντεύξεις να παθιάζεται με τα Star Wars και ειδικά τα prequels και περίμενα περισσότερη ενέργεια, ίσως του βγει αργότερα.

Πως είσαι που βρήκες δουλειά VS πως είσαι ένα μήνα μετά που έχεις μπει στο κουρμπέτι :p
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
To κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και παίζοντας στο 60% ο McGregor ξεχωρίζει γιατί αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές του (ειδικά η τύπισσα που υποδύεται τη Reva και ο φυγάδας Jedi) είναι σχεδόν ερασιτεχνικού επιπέδου. Τουλάχιστον γέλασα με τον χαρακτήρα του Kumail Nanjiani, ελπίζω να παίζει και στα επόμενα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Για εμένα είναι ξεκάθαρο πως θέλουν να δείξουν πως η Leia έχει δική της σύνδεση με τη Force, όταν δείχνουν δεκάχρονο με Insight +9000.

Και η υποτονικότητα του McGregor μου φαίνεται απόλυτα ταιριαστή για τη φάση που είναι ο χαρακτήρας, παραιτημένος από τη ζωή πέρα του να περιμένει αν και πότε θα κάνει κούκου η Force στο Luke. Από εδώ και πέρα περιμένω να πάρει τα πάνω του.
 
Last edited:

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ναι οκ, είναι λογικό να έχει καταπτοηθεί ο Ben από τα όσα έγιναν στο RoTS και το γεγονός οτι πέρασε τα τελευταία 10 χρόνια σε μοτίβο δουλειά-σπηλιά-δουλειά-σπηλιά. Απλά ήθελα λίγο περισσότερη ζωντάνια, επειδή στην έκδοση που είδαμε στο A New Hope (δηλαδή περίπου 9 χρόνια αργότερα) ο Alec Guinness είχε αυτή τη χαρακτηριστική τσαχπινιά που απέδωσε αργότερα κι ο McGregor στα prequels. Ίσως οδηγηθεί εκεί σταδιακά τώρα που κι ο χαρακτήρας του βρίσκει κίνητρο και επανασυνδέεται με τη Δύναμη, θα δούμε.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Άργησα πολύ, αλλά το παστίτσιο γαμάει, ακόμα και σε καθημερινή βάση, με ή χωρίς στοιχειώδεις παραλλαγές. Αυτά.

Θα ηθελα να σου πω, αγορι μου, που εχεις μπλεξει; αλλα κομπλεξικος δεν ειμαι. Οοοοοοοτααααν το δω, θα απαντησω κουνελισια.
Μου φαινεται η πλυση εγκεφαλου της kara, εχει ξεκινησει να δειχνει σημαδια προοδου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Quote or didn't happen.


Ωραιο το παστιτσιο αλλα δεν εχει τις αφροδισιακες ιδιοτητες του θαλασσινου.
Το γουσταρεις το παστιτσιο αλλα δεν στελνει το αιμα εκει που πρεπει οπως ενα ερωτικο θαλασσινο.
Και με απλα λογια, δεν σε γκαβλωνει οπως παλια.
Το star wars εχει καταντησει ενα παστιτσιο που στο σερβιρουν με παραλλαγες. Μια με την μπεσαμελ στον πατο. μια με την μπεσαμελ στην μεση, μια με τον κιμα στην επιφανεια κτλ. Αλλαζει ο σερβιτορος και οχι παντα αλλα καθε φορα,πανω στο πιατο εχει ξαπλωσει ενα κομματι πατσισιο.
οπως και να το σερβιρουν, το γεγονος ειναι οτι θα φας παστιτσιο και αυτο που αλλαζει ειναι οτι καποιες φορες δεν πετυχαινει η συνταγη του.
Ακομα και με καλυτερη συνταγη, παλι παστιτσιο θα φας.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Μόνο μουζακα δε μνια

sks.png
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Kenobi Episode 3 ψιλοάθλιο γράψιμο και εξελίξεις που δε βγάζουν λογική.

Επίσης ήλπιζα να μη βάλουν τον Obi-Wan να αντιμετωπίζει τον Vader στη σειρά αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν κρατήθηκαν. Αναιρείται όλη η ένταση της νομοτελειακής συνάντησής τους στο A New Hope. "ΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΧΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ" θα πει κάποιος αλλά μην είστε κρετίνοι, αντιλαμβάνεστε τι εννοώ και πώς το εννοώ.

Αναφέρθηκα παραπάνω στη σειρά ως αχρείαστη, εμμένω στη διατύπωσή μου.
 
Top Bottom