Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέα ταινία στο σύμπαν με τη Ρει ως πρωταγωνίστρια. Νέα σκηνοθέτιδα με μηδενική εμπειρία αλλά μάχιμη στο DEI, η Sharmeen Obaid Chinoy. Μυρίζει νέα αποτυχία από χιλιόμετρα.

Η τελευταία αξιοπρεπής ταινία Star Wars ήταν το Rogue One και δυστυχώς, με τα μυαλά που κουβαλούν εκεί στη Disney, εκεί θα μείνει η όποια προσφορά της στο franchise.

Μας έμειναν το Andor και (hopefully) το νέο Mandalorian να περιμένουμε.

Νέα ταινία στο σύμπαν με τη Ρει ως πρωταγωνίστρια. Νέα σκηνοθέτιδα με μηδενική εμπειρία αλλά μάχιμη στο DEI, η Sharmeen Obaid Chinoy. Μυρίζει νέα αποτυχία από χιλιόμετρα.
Έχει ακουστεί από πολλούς ότι η Disney κάνει σκούπα αυτά τα άτομα. Στην Lucasfilm δεν έλαβαν το memo?

Η τελευταία αξιοπρεπής ταινία Star Wars ήταν το Rogue One και δυστυχώς, με τα μυαλά που κουβαλούν εκεί στη Disney, εκεί θα μείνει η όποια προσφορά της στο franchise.

Μας έμειναν το Andor και (hopefully) το νέο Mandalorian να περιμένουμε.

Και το Solo, παρά τις κάποιες αδυναμίες του!!! Η τριλογία όμως μαύρο χάλι!!!

Το νέο Mandalorian (η συνέχεια της ιστορίας δλδ) θα βγει σε μορφή ταινίας, αν θυμάμαι καλά. Πέρα απ'αυτό, ενώ η συγκεκριμένη σειρά ξεκίνησε πολύ ωραία, η τρίτη σεζόν ήταν αρκετά meh, οπότε δεν περιμένω σπουδαία πράγματα...

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα δάκρυα σας. Η Kathleen Kennedy θα φύγει από τον ρόλο της επικεφαλής της Lucasfilm.

Καλά ξεκουμπίδια. Άντε μπας και το υλικό που έβγαζε (πλην κάποιων εξαιρέσεων), επιστρέψει σε έστω αξιόλογα επίπεδα.

Και εγώ νιώθω ότι ήταν κακή επιρροή στην ποιότητα σε ότι έβγαινε όσο ήταν στη θέση αυτή.

Δεν ξέρω, αν εφταιγε αυτή. Οτιδήποτε ΔΕΝ είχε Jedi σαν κεντρική θεματολογία, ήταν άνω του μετρίου!!!

Μου το εβγαλε χτες το youtube με το που μπηκα. Ποσο χρονων εισαι Helion? Γι αυτο το βγαζουν την ημερα τον γενεθλιων φαινεται πως καποιος το εμαθε στην Disney και αποφασισαν να σου κανουν ενα δωρο!

Μοναδικό ΕΕΕΕΧΧΧΧ στοιχείο στην όλη ιστορία είναι πως ξέρουμε το πού θα καταλήξει ο Andor. Οπότε βλέπεις τώρα όλες αυτές τις δακρύβρεχτες ομιλίες περί "ΓΙΝΕ LEADER" και "ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" κτλ και γνωρίζεις πως σε λίγα χρόνια ο Andor θα γίνει στάχτη στο Rogue One.

Μοναδικό ΕΕΕΕΧΧΧΧ στοιχείο στην όλη ιστορία είναι πως ξέρουμε το πού θα καταλήξει ο Andor. Οπότε βλέπεις τώρα όλες αυτές τις δακρύβρεχτες ομιλίες περί "ΓΙΝΕ LEADER" και "ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" κτλ και γνωρίζεις πως σε λίγα χρόνια ο Andor θα γίνει στάχτη στο Rogue One.

Νομίζω ότι αυτό ακριβώς όμως έκανε μοναδικό το Rogue One, δεν έγινε στάχτη, έγινε ήρωας της επανάστασης!

Το andor ειναι απο τις καλυτερες σειρες star wars!

Back