Star Wars Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σήμερα έχει προβολή Andor, θα μαζευτούμε παρέα να δούμε τα 3 πρώτα επεισόδια στο Disney+ σαλονάτα 4κ / HDR. Καιρό έχουμε να κάνουμε παρόμοια μάζωξη, να ναι καλά ο κούλης που έβγαλε το νομο για τα πειρατικά και φοβούνται όλοι να το στριμάρουν στο σπίτι τους :ROFLMAO:

Σήμερα έχει προβολή Andor, θα μαζευτούμε παρέα να δούμε τα 3 πρώτα επεισόδια στο Disney+ σαλονάτα 4κ / HDR. Καιρό έχουμε να κάνουμε παρόμοια μάζωξη, να ναι καλά ο κούλης που έβγαλε το νομο για τα πειρατικά και φοβούνται όλοι να το στριμάρουν στο σπίτι τους :ROFLMAO:
Ειναι ομως δημοσια προβολη αντι για ιδιωτικη. οποτε παλι θα σου ριξουμε προστιμο! :p

Οκ, βιάστηκα να μιλήσω. Έγραψα το παραπάνω ενώ ήμουν στα μισά του τρίτου επεισοδίου. Το τελευταίο 20λεπτο είναι πολύ δυνατό.

Επίσης διάβασα έναν reviewer που έχει δεί όλη τη σαιζόν και είπε οτι η πρώτη τριάδα επεισοδίων είναι η πιό αδύναμη.

Τα πρώτα επεισόδια πραγματικά ήταν σα να βλέπω Star Wars sitcom. Γάμοι, επισκέψεις από τους γονείς, μια έξαλλη Μον Μόθμα σε ρόλο ρέηβερ, και κάπου ανάμεσα ο Άντορ.

Πάντως δεν το περίμενα ότι το πιο όμορφο νυφικό που έχω δει ποτέ μου θα ήταν σε Star Wars.

Back