Episode I<br><span class="bbcode_spoiler">Reboot στην ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ SCI FI. Λίγο άνευρη ταινία, άχαρη, αλλά τουλάχιστον οι χαρακτήρες έχουν συνοχή, ξέρεις τι παίζει με το σενάριο αν είσαι καμμενιάν, ξέρεις ποιός είναι τι, απλά περιμένεις με τα ποπ κορν στο χέρι να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι που θα οδηγήσει στα γεγονότα του Episode IV. Πρώτη γνωριμία με τον μικρό Annakin. Κερασάκι στην τούρτα ο Darth Maul που δίνει την απαραίτητη μαύρη νότα σε μια ταινία προορισμένη για mainstream κοινό.</span><br><br>Episode II<br><span class="bbcode_spoiler">Σκιαγράφηση του χαρακτήρα του Darth Vader, βλέπεις πως αρχίζει να μαυρίζει o Annakin, η εσωτερική μάχη που δίνει. Πολύ καλή, σεναριακά πολύ πάνω από το Episode I.</span><br><br>Episode III<br><span class="bbcode_spoiler">Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, η Dark Side κυριαρχεί, σκηνές που σοκάρουν (για blockbuster η σκηνή που ο Annakin σφάζει τα μικρά είναι να σου σηκώνεται η τρίχα, όπως και το επικό "Execute Order 66", που βλέπεις πως έπεσαν οι Jedi, μέχρι και την τελική μάχη, που σου δείχνει τι συνέβη και ο Vader φοράει την καφετιέρα. Ισάξια ταινία με το "Empire Strikes Back".</span><br><br>Episode VII<br><span class="bbcode_spoiler">Ο JJ γύρισε μια όμορφη ταινία, αλλά με το βαρύ όνομα STAR WARS. Την θεωρώ ως το Fallout 4 της επταλογίας. Και θα κριθεί ως STAR WARS, όχι σαν μια ευχάριστη ταινία. :salute:<br><br>Όπως και το Episode I είχε πολλά κενά, έτσι και αυτό. Θέλω να πιστεύω πως θα διορθωθούν όλα στις επόμενες ταινίες. Κυρίως οι χαρακτήρες. Τώρα απλά πόνταρε υπερβολικά στο συναίσθημα, για αυτό και φέρνει υπερβολικά σε new hope. Αλλά δεν είναι, είναι <u>ολικό lifting</u>. Κάθε αρχή και δύσκολη, εμένα με χάλασε για πολλούς λόγους, ένιωσα πως προσπαθεί να χωρέσει τα πάντα σε κάτι που χωράει τα μισά, δεν ξέρω αν το πιάνετε.</span><br><br>Θα το βαθμολογήσω στα ίδια επίπεδα με το Ι, γύρω στο 4.<br><br>Το ΙΙ θα πάρει ένα γενναίο 8,5, και το ΙΙΙ ΞΕΡΟ 10. Δένει όλη την ιστορία, και με τρόπο μαεστρικό.<br><br>Εσύ από πάνω, αποκαλείς μίζερους και νεκρολάγνους όσους έχουν άλλη άποψη από τους πολλούς; Συγγνώμη που τολμάω να έχω άλλη άποψη. :facepalm: