Αντιδρώ έτσι γιατί πάμε να εκλογικεύσουμε κάτι που στην τελική είναι θέμα πάθους και γούστου.<br><br>Και "μια βδομάδα είναι", και "ούτως ή άλλως δεν χωρούσαν όλοι να το δουν πρεμιέρα", και "σιγά πια τι έγινε" κτλ.<br><br>Έχετε δίκιο, στεγνά και ρεαλιστικά έχετε δίκιο, δεν το αμφισβητεί κανείς. <br><br>Αλλά ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ειλικρινά. <br><br>Έχω βάλει κάδρα με προπαγανδιστικές αφίσες του Imperial Navy στο σαλόνι μου, η κοπέλα μου στα περσινά μου γενέθλια μου έκανε δώρο Stormtrooper Helmet Cookie Jar κι εγώ στα δικά της της πήρα έναν λούτρινο Τσουμπάκα, στο κινητό έχω για ήχο κλίσης το Imperial March. Είμαι καμμένος και πεταμμένος Star Wars fan και ήθελα να δω την γαμημένη ταινία την ημέρα που έβγαινε, όπως όλος ο πλανήτης. Δεν έγινε αυτό, και είμαι τσατισμένος, όπως και πολλοί άλλοι.<br><br>Αν συμπάσχετε, καλώς, ελάτε να μαλώσουμε για το αν ο Χαν πυροβόλησε πρώτος ή όχι. Αν το θεωρείτε παράλογο, στα @@ μου, χωρίς παρεξήγηση κιόλας αλλά στα @@ μου, απλά αφήστε μας στην τρέλα μας και την οργή μας.<br><br></rant>