What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars: Jedi Fallen Order

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,147
Από αυτά που βλέπω πάντως για το γκεημ, και βλέποντας όλα τα cutscenes προκαταβολικά σε μια ακραία διάθεση spoilεριάσματος, δεν θα το έλεγα και παιχνίδι του 99%. Νταξ είναι όμορφο και έχει μερικά ωραία και πολύ κινηματογραφικά σκηνικά, αλλά η απλουστευτική ρήση "Uncharted με Lightsabers" δεν πέφτει και τόσο έξω.

Χώρια που εξακολουθεί να μην μου κάθεται καλά από πλευράς Lore το ότι "ααα τελικά υπήρχαν και άλλοι Jedi στα χρόνια της Αυτοκρατορίας lol". Το ξέρω πως δεν είναι ορίτζιναλ plot point, μιας και το πραγματεύονται και καρτούνς και κόμικς κτλ, αλλά ως γεγονός εξακολουθεί εν τέλει να υποβαθμίζει τον ευρύτερο ρόλο και τη σημασία του Obi-Wan αλλά και του Luke.

Συν προφανώς το ότι τα Lightsabers του παιχνιδιού είναι kid-friendly και δεν διαμελίζουν. Έσχως.

Αλλά ας διαβάσουμε πρώτα και το μόνο review που έχει σημασία.
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,020
"Uncharted με Lightsabers" δεν πέφτει και τόσο έξω.
Ισχύει, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικότατο.

Το ξέρω πως δεν είναι ορίτζιναλ plot point, μιας και το πραγματεύονται και καρτούνς και κόμικς κτλ, αλλά ως γεγονός εξακολουθεί εν τέλει να υποβαθμίζει τον ευρύτερο ρόλο και τη σημασία του Obi-Wan αλλά και του Luke.
Τετριμμένο σενάριο, όπως και το "ancient Force-sensitive culture, let's learn more about the Force". Κατ' εμέ η απόδοση είναι που μετράει όμως.

Συν προφανώς το ότι τα Lightsabers του παιχνιδιού είναι kid-friendly και δεν διαμελίζουν.
Διαμελίζουν, αρκεί να μην είσαι άνθρωπος.

Κατά τα άλλα μόνο και μόνο για όλα τα stormtroopers blaster miss inside-jokes, το παιχνίδι κλειδώνει στο 85%.
 

mruseyourbrain

Hobgoblin Captain
Joined
Oct 29, 2015
Messages
390
Το καλύτερο σε όλο αυτό είναι ότι μπορεί να καταλάβουν εκεί στην ΕΑ ότι μπορεί να έχουν κέρδος και από single player games χωρίς microtransactions. Μπας και δώσουν το πράσινο φως και για άλλα τέτοια παιχνίδια στα τόσα studios που έχουν.
 

Bathory

Death Knight
Joined
Dec 5, 2012
Messages
4,818
Ισχύει, αλλά βοήθησε επίσης ότι είναι το καλύτερο SW παιχνίδι μετά τα kotor και όχι κάποια μαλακία. Επίσης αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η βαριά παρακαταθήκη που έχει αφήσει το Dark Souls. Θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις αν προλάβω να το τελειώσω πριν ανέβει το ριβιού στο σάιτ, γιατί είμαι σίγουρος ό,τι έχω να πω θα γράφεται στο ριβιού.
 

Admiral

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
4,324
Το καλύτερο σε όλο αυτό είναι ότι μπορεί να καταλάβουν εκεί στην ΕΑ ότι μπορεί να έχουν κέρδος και από single player games χωρίς microtransactions. Μπας και δώσουν το πράσινο φως και για άλλα τέτοια παιχνίδια στα τόσα studios που έχουν.
Μπορεί, αλλά προτιμούν τα παιχνίδια-φαλαινοθηρικά.

 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,020
Θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις αν προλάβω να το τελειώσω πριν ανέβει το ριβιού στο σάιτ, γιατί είμαι σίγουρος ό,τι έχω να πω θα γράφεται στο ριβιού.
Πάνω-κάτω τα έχουμε πει και συμφωνούμε. :D
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,065
Εφτασε τα 2 εκατομυρια πωλησεις στο pc στο steam τα καταφεραμε! https://steamspy.com/app/1172380
Μονο ετσι θα σταματησει η EA να ασχολειται κυριως με online και θα βγαλει πιο πολλα single player action adventure.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,133
Mετά από μπόλικα πήγαιν' έλα το ολοκλήρωσα. Οι σημειώσεις μου:

Δεν έχω παίξει το σεκίρο αλλά ολόκλήρωσα το JFO στο Master χωρίς να πραγματοποιήσω ούτε μισό melee parry στα boss fights (απλά απέκρουα για σιγουριά τα ιπτάμενα lightsaber) οπότε tουλάχιστον με βάση τα έχω δει και διαβάσει σχετικά με το σεκίρο, η μάχη δεν πρέπει έχει ιδιαίτερη σχέση με δαύτο. Ουσιαστικά στη μάχη πρόκειται για εναν God of War κλώνο, με τις βασικές κινήσεις (dash, αλμα/προσγείωση, ΑοΕ περιστροφή του όπλου γύρω από τον χαρακτήρα,boomerang κοκ) την αργή κίνηση κάθε φορά που πετυχαίνεις έγκαιρη αποφυγή, το πως στέλνεις τις βολίδες πισω στον αποστολέα αν μπλοκάρεις εγκαίρως ,συν τον τρόπο που ξεκλειδώνεις πόρους και ικανότητες και άλλα πολλά στοιχεία, να είναι κοινά στα δύο παιχνίδια. Πολλοί γρίφοι επίσης έχουν ομοιότητες με το τέταρτο GoW αλλά σε αυτό το σημείο το JFO δανείζεται πολύ και από το Breath of the Wild. Τα επίπεδα είναι χτισμένα με 100% dark souls λογική η οποία είναι και σιγουράκι-άλλωστε είναι δύσκολο να επαναλάβεις τον ιδιοφυή σχεδιασμό κόσμου του GoW (το οποίο είναι από τα πέντε κορυφαία παιχνίδια της δεκαετίας για μένα) ενώ το wall running είναι καθαρά δικό του στοιχείο- φετίχ το έχουν εκεί περα φαίνεται. Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι- αν άλλαζα κάτι θα ήταν το ενοχλητικό tracking που κάνουν οι εχθροί στα άλματα αν πραγματοποιήσεις αποφυγή σε χρόνο που δε γουστάρει το παιχνίδι. Ποτέ δε συμπάθησα τις αφύσικες περιστροφές τύπου DS μέσα στη μέση του animation, και τις έχει και το JFO στα εναέρια boss abilities-αν θέλετε να αποφεύγουμε τους εχθρούς σε συγκεκριμένα χρονικά παράθυρα, δώστε τους combo κινήσεις, μην τους δίνετε τριπλά άξελ και τετραπλά τόλουπ, είναι τεμπελιά. Κατά τα άλλα το στόρι είναι καλύτερο από τις δύο σίκουελ παπαριές (αν και όχι οσο καλό το Rogue One) και γενικά είναι must buy για σταρουορσάδες και φαν του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιού. Εκκρεμεί ενα playthrough στο ανώτατο επίπεδο εκεί γύρω που θα βγει το rise of skywalker.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,065
Θα κολλαγε το youtube η καποιο προβλημα ειχε η συνδεση στο ιντερνετ οταν ειδες τα βιντο. Γιατι με τοσα εκατομυρια βιντεο που ανεβαινουν στο youtube καθε μερα δεν μπορει να τρεχει παντα στα 60 fps. Αν το ξαναδεις μπορει να τρεχει στα 60 fps.
 
Top Bottom