What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Star Wars: The Old Republic Vs Star Wars: Galaxies

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602
Αν κάποια στιγμή δεν το έκανα αυτό το thread θα έσκαγα!!
Αιτία;
Αυτό το ανοσιούργημα το <b>SW: The Old Republic</b> που αποτέλεσε την αιτία να κλείσει τους servers του το <b>SW: Galaxies</b>
Απορώ με την Bioware, -που κάποτε ήταν η αγαπημένη μου εταιρεία λόγω του αριστουργήματος που λέγεται K.O.T.O.R-, πώς αυτή η εταιρεία δεν ντράπηκε να κυκλοφορήσει ένα game - καρικατούρα του Galaxies!! :angry:
Έχοντας συνηθίσει να παίζω το Galaxies, που διέθετε ένα πολύ καλού επιπέδου space combat περιβάλλον, μόνο σοκ & αηδία έπαθα βλέποντας τι είδους space combat περιβάλλον δημιούργησε η Bioware με το SW: TOR !!
Όσοι έχετε παίξει SW: TOR, αλλά όχι SW: Galaxies δείτε αυτό το βίντεο στο youtube για να καταλάβετε για τι διαφορές μιλάμε!!:
https://www.youtube.com/watch?v=dImY5kpRxcY
Και εννοείται πως και στις αποστολές εδάφους το SW: Galaxies ήταν επίπεδα ανώτερο του SW:TOR, απλώς στο έδαφος τουλάχιστον το TOR ήταν κάπως αξιοπρεπές και δεν υπήρχε τόσο μεγάλο χάσμα! Στο διάστημα όμως είναι σαν να συγκρίνεις το Half-life με παιχνιδάκια lego !! :sick:
Τόσα χρόνια μετά το κλείσιμο του Galaxies και ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ!! <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" /> :throw:
Για αποστολές εδάφους δείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=_6sbH_8Ot80
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,620
Θα βάλω Galaxies απλά επειδή δεν θύμιζε WoW. Δεν λέω ότι είναι κακό το WoW (ούτε λέω ότι δεν είναι, απλά δεν το κρίνω εδώ) αλλά ότι το Galaxies είχε "προσωπικότητα"
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Τι να κάνουμε φίλε έτσι είναι άλλα κλίνουν και άλλα γίνονται f2p.Δεν έχω παίξει το galaxies(αν και θα ήθελα άλλα το θυμήθηκα κάπως αργά),έχεις δίκιο φαίνεται ποιο ωραίο από το tor(πόλοι παίκτες του galaxies το έχουν πει αυτό και έχουν δίκιο) άλλα και το tor δεν είναι τόσο μ@@@@α οπός λένε η περισσότερη,μπορεί η μάχες στο διάστημα να ήταν αίσχος(της έχουν φτιάξει τώρα λένε άλλα δεν έχω ιδέα πως της κάνανε) άλλα το lvl up ήταν ok.Το παιχνίδι είχε μεγάλο πρόβλημα με το περιεχόμενο για τα τελευταία lvl και για αυτό πιστεύω έγινε f2p.
Αν και υπάρχει μια φήμη ότι θα κλείσουν το tor σε λίγα χρονιά και θα βγάλουν νέο mmo star wars.
Μερικές απορίες που έχω για το galaxies μπορούσες να φτιάξεις sith και γιατί λένε αρκετή ότι για να φτιάξεις jedi ήταν πάρα πόλοι δύσκολο ?

και τα lego είναι ποιο ανώτερα από τα half life <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


lich king wrote:
1)Μερικές απορίες που έχω για το galaxies μπορούσες να φτιάξεις sith και γιατί λένε αρκετή ότι για να φτιάξεις jedi ήταν πάρα πόλοι δύσκολο ?
2)και τα lego είναι ποιο ανώτερα από τα half life <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

1)Κοίτα, δυσκολία στο να φτιάξεις jedi/dark jedi class δεν υπήρχε, τουλάχιστον το 2006-7 που ξεκίνησα να παίζω εγώ.
Ίσως αυτό που εννοείς είναι το story background: Στο παιχνίδι ο όρος Sith δεν υπήρχε, γιατί μόνο ο Αυτοκράτορας και ο Vader θεωρούνταν πραγματικοί Sith, λόγω του "Rule of Two" που εφάρμοζαν οι Sith την μετά Darth Bane εποχή: Μόνο δύο, ο Δάσκαλος και ο Μαθητής.
Στο παιχνίδι υπήρχαν μόνο Dark Jedi ή Dark Acolytes αλλά όχι Sith.
2) Τώρα για το δεύτερο θεματάκι σου, ομολογώ πως έκανα λάθος στα μέτρα σύγκρισης!! Lego > Half-Life <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Stamatimenos wrote:
.........το Galaxies είχε "προσωπικότητα"</blockquote>

Αυτό ακριβώς, την κατάλληλη λέξη χρησιμοποίησες! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες τώρα!!!
Αν και έχω παίξει μόνο τo TOR μπορώ να καταλάβω όσους ψηφίζουν Galaxies. Διάολε, μέχρι και εγώ αυτό θα ψήφιζα. Όχι επειδή είναι κακό παιχνίδι το TOR , το εναντίον μάλιστα. Το διασκέδασα πολύ όσο έπαιξα, αλλά κακά τα ψέματα, όταν περίμενα να βγει το TOR περίμενα ένα βελτιωμένο Galaxies με βάση όσων είχα ακούσει και είχα δει για το Galaxies.

Άπειρα επαγγέλματα για να επιλέξει κάποιος και τρελό progress όσον αφορά αυτά.
Housing ( ναι εντάξει υπάρχουμε και εμείς που μετατρέπουμε σε sims το mmo μας... )
Bounty hunting. Ατέλειωτες ιστορίες πως ο τύπος παρακάλαγε δίνοντας περισσότερο bounty στον bounty hunter για να μην τον σκοτώσει και χάσει τα όπλα του.
Και το βασικότερο!!! Όταν πέταγες στο διάστημα έπιανες το Joystick, όχι mouse. Λάτρης του Xwing alliance και της πτήσης γενικότερα .

Συνοψίζοντας . πολύ ωραίο το TOR με το story του κάθε χαρακτήρα και το voice acting, αλλά όσοι ειχαν ασχοληθεί - ακούσει το galaxies, περιμέναν περισσότερα.
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


J.Lynx wrote:
Συνοψίζοντας . πολύ ωραίο το TOR με το story του κάθε χαρακτήρα και το voice acting, αλλά όσοι ειχαν ασχοληθεί - ακούσει το galaxies, περιμέναν περισσότερα.</blockquote>

Για εμένα το κλείσιμο του Galaxies λόγω Τ.Ο.R. είχε και μια<b><u><span style="color:#ff0000"> δευτερεύουσα πολύ σημαντική παρενέργεια</span></u></b>, πέραν του εκνευρισμού που μου προκάλεσε.
Με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο "προσωρινός" είναι ο χαρακτήρας των MMO με αποτέλεσμα να σταματήσω να ασχολούμαι με το είδος ιδιαίτερα.
Ποιος ο λόγος να κάνεις συνεχές ανηλεές grinding για να ανεβείς 90 LvL, ή να αφιερώνεις του κόσμου τις ώρες σε raids , ώστε κάποια στιγμή μετά κόπων και βασάνων να βρεις το rare loot που έψαχνες μανιωδώς, ή να κάνεις αερομαχίες επί μήνες για να γίνεις "Ace Pilot", και μετά από λίγο καιρό το παιχνίδι κλείνει και όλα αυτά είναι σαν να μην τα έκανες ποτέ!! Και αν πόνεσα έτσι εγώ που έπαιξα το παιχνίδι μόνο 1 χρόνο, φαντάσου τους βετεράνους που μετά από 7-8 χρόνια είδαν ότι οι κόποι τους σβήστηκαν για πάντα!!
Προσωπικά το κλείσιμο του Galaxies με οδήγησε στο να εγκαταλείψω τα ΜΜΟ ως είδος :cry: (*έπαιξα ένα 3μηνο το TOR, για να πω την αλήθεια λόγω του τεράστιου hype που δημιούργησε η Bioware)

 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
True!!! Και εγώ σκέφτομαι τον χαρακτήρα μου στο wow που τον έχω τόσα χρόνια, αν ρίξει ποτέ τους servers η blizzard, ασχέτως ότι αυτήν την περίοδο δεν παίζω καθόλου wow. Είναι κόπος που πάει χαμένος και όπως και να το κάνουμε έχεις και ένα άλφα δέσιμο με έναν χαρακτήρα που έχεις περάσει τόσο χρόνο μαζί . Πολλοί το παρομοιάζουν με τον τερματισμό ένος μεγάλου κανονικού rpg, αλλά δεν είναι το ίδιο . Εκεί τουλάχιστον ξέρεις ότι παίζεις κάτι που έχει αρχή και τέλος . Ένα MMO ποτέ δεν το ξεκινάς με αυτήν την προϋπόθεση.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,675
Σε όλα αυτά που είπε ο sith_ari θυμάμαι τα τεράστια χρονικά αποθέματα που έπρεπε να διαθέσει κάποιος για να γίνει true jedi knight, προτού καζουολοποιηθεί πλήρως. Μιλάμε για ΤΟ commitment.
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Δεν κλίνουν όλα τα mmo υπάρχουν παιχνίδια που είναι αρκετά παλιά και είναι ακόμα ανοιχτά π.χ.everquest,ultima online και dark age of camelot.Τώρα για το galaxies δεν ξέρω τι έγινε μπορεί να έχασε τα δικαιώματα (αν ανήκαν σε κάποιον άλλων) η να άδειασαν οι server
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


lich king wrote:
Δεν κλίνουν όλα τα mmo υπάρχουν παιχνίδια που είναι αρκετά παλιά και είναι ακόμα ανοιχτά π.χ.everquest,ultima online και dark age of camelot.Τώρα για το galaxies δεν ξέρω τι έγινε μπορεί να έχασε τα δικαιώματα (αν ανήκαν σε κάποιον άλλων) η να άδειασαν οι server</blockquote>

Όπως και να έχει, εγώ δεν πρόκειται να ξαναρισκάρω, τουλάχιστον σε επίπεδο <b><i>casual MMO gaming</i></b>, που προ κλεισίματος Galaxies μάλλον θα ασχολιόμουν. <i></i>
Τώρα, υποθετικά μιλώντας, αν το Galaxies το ξαναεπανέφεραν online, ναι θα ασχολιόμουν γιατί με το παιχνίδι αυτό έχω αρρώστια.
Όμως για κάποιο άλλο MMO, που υπό άλλες συνθήκες θα ασχολιόμουν για <b><i>casual gaming</i> </b>μαζί του (*π.χ ήθελα να ασχοληθώ με το Warhammer και κανά δυο ακόμα), μετά το σοκ του κλεισίματος του Galaxies μου πέρασε κάθε ενδιαφέρον!! <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Σε καταλαβαίνω και εγώ είχα ενοχληθεί όταν έκλεισαν το city of heroes,αναρωτιέμαι τι σκεφτόντουσαν όταν αποφάσισαν να το κλείσουν παίζει να είναι το μόνο κάλο παιχνίδι της Ncsoft
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
όταν το δοκίμασα δεν με ενθουσίασε. σαν single player με chat μου φάνηκε τότε. τώρα δεν ξέρω αλλά δεν ενδιαφέρομαι.



lich king wrote:
Σε καταλαβαίνω και εγώ είχα ενοχληθεί όταν έκλεισαν το city of heroes,αναρωτιέμαι τι σκεφτόντουσαν όταν αποφάσισαν να το κλείσουν παίζει να είναι το μόνο κάλο παιχνίδι της Ncsoft</blockquote>

δεν είναι το μόνο. ναι έχει πολλές σαβούρες και θέλει να έχουν και κέρδη. αν δεν έχει κέρδη τα τελειώνει η ncsoft.
η arenanet ήθελε εκτός από developer να πάρει στα χέρια της το publishing και να φύγει από την ncsoft.τουλ αυτό έλεγε μια φήμη.
πάντως το gw1 δεν το τελείωσε η ncsoft συνεχίζει ακόμα παρόλο που περάσαμε στο 2

 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


Northlander wrote:
Σε όλα αυτά που είπε ο sith_ari θυμάμαι τα τεράστια χρονικά αποθέματα που έπρεπε να διαθέσει κάποιος για να γίνει true jedi knight, προτού καζουολοποιηθεί πλήρως. Μιλάμε για ΤΟ commitment.</blockquote>

Προφανώς έπαιζες το παιχνίδι αρκετά πριν το 2007 που ξεκίνησα εγώ. Σε ποια χρονιά αναφέρεσαι; Εγώ δεν πρόλαβα την προ-NGE εποχή, αλλά θυμάμαι τους βετεράνους του Galaxies ότι την αναπολούσαν.
Πάντως αν θεωρείς casualοποίηση την μετά-NGE εποχή, λύσε μου μια απορία:
Το SW: The old republic, αναλογικά μιλώντας, πόσο casualοποιημένο πρέπει να θεωρηθεί; <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Προσωπική άποψη είναι ότι πιο casualοποιημένο... πεθαίνεις !! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
και βεβαία είναι ποιο εύκολο το tor γιατί κανένας δεν θέλει να αργήσει να δει το περιεχόμενο για τα τελευταία lvl άσχετα αν δεν υπήρχε.
Mogrey665 το guld wars 2 δεν το έβαλα στα καλά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν και το guild wars δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν single player με chat
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Το GuildWars2 είναι ένα ωραίο, casual MMO στο οποίο μπορείς να φαρμάρεις αιώνια για να πάρεις ένα legendary όπλο το οποίο ουσιαστικά δεν σου δίνει σχεδόν κανένα πλεονέκτημα. Έχει ώραία events κάθε μήνα αλλά ως εκεί. Πολύ λίγα skills, κανένα δέσιμο με τον χαρακτήρα, μηδαμινό immersion.

Η NCSoft για εμένα είχε κάποιους από τους καλύτερους τίτλους σε MMO απλά σε κάποια φάση σχεδόν σε όλα πήρε λάθος στροφή. Αυτά με τα οποία έχω ασχοληθεί ΠΟΛΥ:
-Lineage2: ΕΠΟΣ. Μέχρι το C6. Μετά το @@μησαν. Η διαφορά σε "firepower" ανάμεσα σε κάθε grade μετά το S ήταν τραγική. Ή έπρεπε να καίγεσαι 24/7 ή να δεχθείς την ήττα σου.
-Aion: Πολύ ωραία γραφικά, λίγα bugs σε σχέση με άλλους τίτλους ΑΛΛΑ μιλάμε για grind Korean style όταν έγινε το release, όταν πήγε f2p, το ακριβώς αντίθετο. Πιο casual πεθαίνεις.
-GuildWars2 (ναι, θα μου πείτε ArenaNet, αλλά αν δεν υπήρχε το όνομα της NCSoft από πίσω...): Το περιέγραψα σε 2 γραμμές παραπάνω.

Back to StarWars: Δεν έπαιξα δυστυχώς ποτέ το Galaxies, ενώ με το TOR είχα μια πολύ σύντομη επαφή κατά τη διάρκεια της θητείας μου (πριν τις εμπλοκές, που είχαμε εξόδους...). Από όσα έχω διαβάσει γενικότερα και εγώ θα προτιμούσα να παίξω το Galaxies. To TOR γενικώς έζεχνε casual από μακριά. Κανένα challenge στο combat. Για να μην αναφερθώ στο συνεχές spam του τύπου "Subscribe now and get xxxxx bonus on everything"
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932


lich king wrote:
και βεβαία είναι ποιο εύκολο το tor γιατί κανένας δεν θέλει να αργήσει να δει το περιεχόμενο για τα τελευταία lvl άσχετα αν δεν υπήρχε.
Mogrey665 το guld wars 2 δεν το έβαλα στα καλά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αν και το guild wars δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν single player με chat</blockquote>
Η διάφορα είναι οτι το gw δεν θεωρείτε mmo.οποτε λογικό να μην αρέσει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Σαν μυημένος απο το ενα ξέρω το lore οποτε κατάφερα εκανα μια ταύτιση. Ενοειτε πως δεν είναι το ίδιο για ολους

 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Για μενα, το μονο γεγονος που με εκανε να θελω να κλαψω ηταν οταν εκλεισε το Warhammer Online.... :cry:

Εχωντας ενασχοληθει με το WoW πριν τη κυκλοφορια του, δεν ημουν ποτε της φασης "PK ρεεεεεεε!!!" και του γενικου PvP.
Οταν ομως κυκλοφορησε το WAR, ηταν το μονο που ειχα στο μυαλο μου. Ο τροπος με τον οποιο παρουσιαζε το total war μεταξυ Order και Destruction η Mythic, ηταν εκπληκτικος. Μακραν το καλυτερο PvP που εχω κανει ποτε σε MMO. Δυστυχως ειχα μαπα PC τοτε και δεν μπορουσα να παρω μερος στα sieges της Inevitable City.

Τουλαχιστον μου εμεινε η καταπληκτικη Collector's Edition και την καμαρωνω :worship:

back on topic:

Δεν ειχα την ευκαιρεια να ασχοληθω με το Galaxies, επειδη εκεινη τη περιοδο καιγομουν στο WoW σαν μανιακο Γυμνασιοπαιδο που ημουν, αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο γνωστους και τον πολυ καλο μου φιλο το Internet. Ομως οσα βιντεο εχω δει πηγα να βγαλω καρκινο στα ματια απο τα γραφικα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Ας ελπισουμε να καταφερουν τα παλικαρια του http://www.projectswg.com/cmps_index.php" class="bbcode_url">PSWG να σηκωσουν server.

Απο την αλλη με το SWTOR ασχολουμαι απο την ημερα που κυκλοφορησε μεχρι και σημερα. Δεν θα μπω σε πολυ λεπτομερεια (ετοιμαζεται αρθρακι πανω στη κυκλοφορια του Shadow of Revan <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) αλλα θελω να πω πως ειναι το μονο MMO (μετα το καταραμενο WoW που επαιζα επι 6 χρονια) το οποιο εαν τυχει και δεν παιξω για μερικες βδομαδες, μου λειπει. Ισως να φταιει και το γεγονος οτι μου αρεσει το lore του Old Republic και γενικοτερα του Star Wars, αλλα εγω πραγματικα το απολαμβανω το παιχνιδι. Το questing του ειναι μακραν το καλυτερο που εχω δει σε MMO λογω των voice-overs. Ισως το μονο MMO που θα μπορουσε να εχει εξισου καλο questing με το TOR να ειναι το The Secret World (αλλο αριστουργημα και αυτο... )

Ισως να ειναι λιγο παραπανω casual friendly αλλα τα mechanics των Normal και Nightmare Operations ειναι πολυ καλα δουλεμενα και για μενα αυτο ειναι που μετραει πιο πολυ απ'ολα. Με το PvP του δεν ασχολουμαι τοσο, λογο του οτι εχω μετρο συγκρισης το WAR και δεν το φτανει ουτε στο ελαχιστο.

Σε καμια περιπτωση παντως δεν φτανει τον βασσιλια of casual noobishness, το WoW. Βεβαια με τα solo Operations που μπαινουν στο Shadow of Revan, αγχωνομαι λιγο.

Εν παση περιπτωσει, νομιζω δεν αξιζει τοσο κραξιμο το SWTOR οσο του ριχνετε <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ελατε Tomb of Freedon Nadd, στην cosy Ελληνικη guild μας, Odyssey (Rep side) και θα αλλαξετε γνωμη για το game :starwars:
 

sith_ari

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
602


ZombieCow wrote:
-Για μενα, το μονο γεγονος που με εκανε να θελω να κλαψω ηταν οταν εκλεισε το Warhammer Online.... :cry:
..............................................
-Δεν ειχα την ευκαιρεια να ασχοληθω με το Galaxies, επειδη εκεινη τη περιοδο καιγομουν στο WoW σαν μανιακο Γυμνασιοπαιδο που ημουν, αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο γνωστους και τον πολυ καλο μου φιλο το Internet. Ομως οσα βιντεο εχω δει πηγα να βγαλω καρκινο στα ματια απο τα γραφικα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> </blockquote>

- :blink: :blink: έκλεισε το Warhammer Online?!! Αν δεν είχα πάθει το σοκ με το κλείσιμο του Galaxies, θα ήταν ένα από τα ΜΜΟ που σκόπευα να ασχοληθώ!! Τι στο καλό, όποιο ΜΜΟ μου κεντρίζει το ενδιαφέρον το κλείνουν; !! :facepalm:
...............................................
-Όσο για τα γραφικά του Galaxies,... καλά μιλάς σοβαρά;<b><i>τα βιντεάκια που έβαλα στην αρχή του thread τα είδες καθόλου να πάρεις μια ιδέα</i></b>; εγώ έβγαλα καρκίνο βλέποντας τα αεροπλανάκια για 5χρονα του SW:TOR !!! Aλλά και στις ground missions, επειδή έχω παίξει και τα 2 παιχνίδια (*μάλιστα στο TOR έχω τερματίσει την βασική campaign), το TOR για δεδομένα MMO είναι σχετικά γραμμικό. Τι σχέση έχουν οι αχανείς κόσμοι του Galaxies σε σχέση με τους αρκετά περιορισμένους κόσμους του ΤΟR? !! :eek:hmy:

 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Επιτέλους καλά λόγια για το WAR!

Ίσως το πιο διασκεδαστικό MMO που έχω παίξει, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα ενασχόλησης λόγω έλλειψης end game content. Πριν λίγους μήνες ψηνόμουν να αγοράσω την collectors μόνο και μόνο για να την έχω (5 ευρώ την είχα βρει κάπου). Κρίμα που δεν είχε την πορεία που του άξιζε, εξαιτίας πάντα των ΠΟΛΥ κακών επιλογών της GOA και της ΕΑMythic (αν τις θυμάμαι καλά, αν όχι, διορθώστε με).

Chaos Chosen και τα μυαλά πάνω στα καρφιά της πανοπλίας μου!!!
 
Top Bottom