J.Lynx wrote:
Εγώ πάντως αυτή την εποχή είμαι σε μια φάση που παίζω λίγο wildstar που και που. Μην κάνει κάνα αστείο η NCSOFT την εφαγα....
Όσο για το Galaxies, ξέρω από έναν φίλο μου ότι έχει ανέβει κάποιος σέρβερ κάπου και δεν είναι κακός από θέμα κόσμου. Αν θέλετε τον ρωτάω για περισσότερες πληροφορίες.</blockquote>
Eh το ξέχασα το Wildstar. Σκέψου...
Το περίμενα γύρω στους 6 μήνες, είχα παίξει και στην beta, ξεκίνησα και με γνωστούς αλλά το παιχνίδι δεν μπόρεσε να με κρατήσει πάνω από 3 εβδομάδες. Ναι, ωραίο το leveling, δε λέω, αλλά για άλλη μια φορά ένα MMO με απογοήτευσε.
Ανύπαρκτο optimization με αποτέλεσμα το παιχνίδι να "βγάζει" χαμηλά fps ακόμα και σε high-end rigs, πάρα πολλά bugs, ανούσια quest rewards. Για το braindead community από που να αρχίσεις? Από τους τύπους που σε Capture and Hold scenarios πήγαιναν "for da killzzz" σαν Ούνοι που είδαν Ρωμαίους λεγεωνάριους; Για τους ανεκδιήγητους PvErs που περίμεναν να φτάσεις το οποιοδήποτε boss/δύσκολο mob low life για να πάρουν και αυτοί το credit χωρίς να κάνουν τίποτα?
Δεν ξέρω, ίσως να μεγάλωσα και να μην θέλω να αφιερώσω τόσο χρόνο σε ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μαζέψω όλη την guild για να κάνω κάτι αξιοπρεπές. Ίσως πάλι απλά να κουράστηκα από το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, την έλλειψη ατμόσφαιρας και ενός καλού community. Ευτυχώς που υπάρχει το Albion στον ορίζοντα και μπορώ ακόμα να ελπίζω...