STARFIELD development thread: Το sci-fi έπος του George Lucas του gaming

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Προτιμώ fishtech και τατού μονόκερω.

Μέχρι να γινούν όλα αυτά θα βγει ο πραγματικός βασιλιάς, το elder scrolls 6, ο οποίος θα κυριαρχήσει χαλαρά για τα επέμενα 10 χρονιά.
Στα charts ναι. Στις καρδιές μας όχι ή τουλάχιστον mah expectations.

Νέο Concept Art.

Εδώ βλέπουμε το Presidium του Mass Effect:

KA5VF7a.jpg

Eδώ κάποια απόρριψη από το Fallout 4:

YuyvTzw.jpg

Και εδώ υλικό που έκλεψαν οι κατάσκοποι της εταιρείας από το development του Outer Worlds:

P9Qc4lK.jpg

Η αλήθεια είναι πως η όλη σιωπή γύρω από τον τίτλο από την ανακοίνωση του, με ιντριγκάρει.

Μαζί με τη συναυλία των 10 χρόνων Skyrim έπαιξαν κι ένα μικρό δείγμα από τη μουσική του Starfield. Δεν απογοητεύει :cool:

Το theme του Outer Worlds πχ περισσότερο μου άρεσε ως sci-fi/διαστημική σύνθεση, η αλήθεια είναι. Αυτό μου βγάζει μια τζενερίλα. Και στην αρχή κάποιες νότες είναι αυτούσιες παρμένες από το theme του Fallout 3.

Πήγα το βίντεο σε καναδυό random σημεία, γιατί περίμενα να δω footage, και επειδή είμαι προπέτης πήγα να το κράξω γιατί "είναι Skyrim αλλά στο διάστημα, κλάιν", αλλά τελικά το footage ήταν όντως από Skyrim :D

New Atlantis? Δεν πρέπει να είναι και πολύ αισιόδοξοι για να δώσουν το όνομα μιας πόλης που βυθίστηκε :p

To concept art εξακουλουθεί να δείχει υπέροχο. Στο 3,34 βλέπουμε τον πρώτο companion

Φαίνεται να είναι το ιδανικό Bethesda game για μένα, το περιμένω πως και πως.

Back