- Joined
- Nov 27, 2012
- Messages
- 15,621
I'll be blunt:Γαμάνε και αυτές, ναι. Και οι μπάμιες.
Και η Έμιλυ Μπλαντ.
Μάθετε λίγο μπαλίτσα.
Στις αγκινάρες και στις μπάμιες λέμε ναι.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I'll be blunt:Γαμάνε και αυτές, ναι. Και οι μπάμιες.
Και η Έμιλυ Μπλαντ.
Μάθετε λίγο μπαλίτσα.
Ναύαρχε, μια ένσταση./αστερίσκος.
Το παιχνίδι ναι μεν μπορεί να στέκεται καλύτερα από τις άλλες, προγενέστερες κυκλοφορίες της Bethesda, αλλά αυτό δεν είναι και κατόρθωμα. Είναι η βάση θα έλεγα.
Όσον αφορά το γράψιμο/σχεδιασμό των quest... Θετικό το ότι ανέβηκε το επίπεδο, Αλλά αν ο πήχης, είναι το Fallout3, πχ, πάμε και εδώ για την βάση.
Βέβαια εδώ δεν έχουμε μέρος μιας σειράς με παρελθόν και ιστορία, οπότε μπορούμε να δώσουμε στην Bethesda ένα ελαφρυντικό. Εκτός αν έταζε τον ούρανό με τ' άστρα ο Τοντ, για άλλη μια φορά.
Ντάξει με τα γούστα στο "ασθενές" φύλο, αλλά μην είμαστε απόλυτοι με τα φαγητά ρε παιδιά!!Μα τον ΜΕΓΑ Tinto Brass. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ?
Σε λίγο θα πείτε, ότι σας αρέσουν οι αγκινάρες αλά πολίτα.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΛΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ EMILY BLUNT!
Γυναικάρα, ωραίοι ρόλοι, ωραίες ερμηνείες + συμπαθέστατη σε όσες συνεντεύξεις την έχω δει. Νιώστε.
Να το κάνεις, απλά να θυμάσαι δεν είναι RPG.Μόλις τελειώσω την ενασχόληση μου με το Starfield σκέφτομαι να πάρω το No Man's Sky ώστε να δω ομοιότητες και διαφορές και να κάνω ένα συγκριτικό. Ήθελα ούτως ή άλλως να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο NMS κάποια στιγμή, αυτή είναι μια καλή αφορμή.
Να το κάνεις, απλά να θυμάσαι δεν είναι RPG.
Quests έχει, αν παίξεις το Atlas Path θα είσαι οκ, απλά στην πορεία θα χρειαστεί να ανακαλύψεις και το survival και crafting κομμάτι από ανάγκη, γιατί είναι έτσι δομημένο που σε αναγκάζει να είσαι αυτόνομος.Το θυμάμαι και το φοβάμαι. Έχω πει και άλλες φορές ότι είμαι παίκτης που δεν βολεύεται με το να βάζει στόχους στον εαυτό του, θέλω δομή και πρόοδο. Π.χ. στο Starfield μου αρέσει να αφιερώσω ένα 20λεπτο στο να κάνω πλήρες survey σε έναν πλανήτη (scanning της χλωρίδας και πανίδας) αλλά μετά από το survey θα κάνω ένα quest, μετά μια space battle κλπ. Δεν ξέρω αν θα αντέξω να κάνω αυτό το πράγμα συνεχόμενα.
Μου κάνει εντύπωση σαν TB αδελφός να μην ασχολείσαι με 4X games (αν και το stellaris μοιάζει περισσότερο με RTwPΤο θυμάμαι και το φοβάμαι. Έχω πει και άλλες φορές ότι είμαι παίκτης που δεν βολεύεται με το να βάζει στόχους στον εαυτό του, θέλω δομή και πρόοδο. Π.χ. στο Starfield μου αρέσει να αφιερώσω ένα 20λεπτο στο να κάνω πλήρες survey σε έναν πλανήτη (scanning της χλωρίδας και πανίδας) αλλά μετά από το survey θα κάνω ένα quest, μετά μια space battle κλπ. Δεν ξέρω αν θα αντέξω να κάνω αυτό το πράγμα συνεχόμενα.
Μου κάνει εντύπωση σαν TB αδελφός να μην ασχολείσαι με 4X games (αν και το stellaris μοιάζει περισσότερο με RTwP). Πάντως όλα τα 4Χ έχουν δομή και πρόοδο, απλά τα καθορίζεις εσύ. Εαν πας απλά με λογική next turn, το έχασες το παιχνίδι (κυριολεκτικά
)
Δεν γνωριζω το star trek mod, αλλα το stellaris είναι εύκολο παιχνίδι και στην εκμάθηση και σαν δυσκολία, οπότε και καλή εισαγωγή για αρχάριο )
Πάντως όλα τα 4Χ έχουν δομή και πρόοδο, απλά τα καθορίζεις εσύ.
αμα αρχισω να λεω την εμπειρια μου για το starfield αστο καλυτερα. εχε χαρη που μου το εκαναν δωρο και ειμαι στο περιμενε για νεο playthrough cyberpunk.