Steam Deck και λοιπά PC handhelds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τα μοντέλα Steam Deck LCD των 64GB και 512GB έχουν έκπτωση 15%:

313,65 € και 398,65 € αντίστοιχα.
nice αλλά τώρα μας έψησαν για τα OLED :p

nice αλλά τώρα μας έψησαν για τα OLED :p

Ναι ρε γαμωτο, αλήθεια λες. Μόλις βγει το Steam Deck 2, ένα refurbished ή μεταχειρισμένο OLED γύρω στα 200κάτι ευρουλάκια θα ήταν λουκούμι για να καθαρίζουμε σιγά σιγά το backlog.

Ναι ρε γαμωτο, αλήθεια λες. Μόλις βγει το Steam Deck 2, ένα refurbished ή μεταχειρισμένο OLED γύρω στα 200κάτι ευρουλάκια θα ήταν λουκούμι για να καθαρίζουμε σιγά σιγά το backlog.
Για να δούμε, πρέπει να συνεχίσω να βάζω μικροποσά στο wallet κάθε μήνα γιατί είχα σταματήσει. Θα είναι δύσκολο με την οικονομική μου κατάσταση να πάω να στάξω ντούκου 300-400€ για gaming, αλλά αν μαζέψω αρκετά ένα 100-150 ντούκου θα μπορούσε να πέσει σε κάποια φάση.

Δεν έχετε δει, οθόνη 8,8" από κοντά, γι' αυτό τα λέτε αυτά!!

please elaborate...

Εννοεί το Lenovo Legion Go που έχει αγοράσει, έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη από το Steam Deck.

απάντησα κανονικά, αλλά παίζει να ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο και να μην το έπιασα

δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά μπορεί να κάνει λιγότερο από 4εκ διαγώνια, αλλά με ότι βλέπω μέχρι τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ακουμπήσω τίποτα λιγότερο από steam deck.
Δεν θέλω το δυνατότερο, θέλω το καλύτερο πακέτο.

Τελικά, το μέγεθος μετράει ή το πως το χρησιμοποιείς?
και από το στόμα να βγαίνει, αν δεν ξέρεις να το δουλεύεις το ματζαφλάρι, δεν...
omg για οθόνες λέμε, μπερδεύτηκα

Last edited:
Εννοεί το Lenovo Legion Go που έχει αγοράσει, έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη από το Steam Deck.

απάντησα κανονικά, αλλά παίζει να ήταν σεξουαλικό υπονοούμενο και να μην το έπιασα

Εκείνη την παροιμία, για τον φτωχό που ονειρεύεται καρβέλια στον ύπνο του, την έχετε ακουστά, κ. Ναύαρχε?

, αλλά με ότι βλέπω μέχρι τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ακουμπήσω τίποτα λιγότερο από steam deck. Δεν θέλω το δυνατότερο, θέλω το καλύτερο πακέτο.

Και εγώ Steam Deck, έχω στην ουσία!! Και πιο cutting edge (έχει Wayland αντί Χ-11) και πιο δυνατό. Τα W11 τα έχω μόνο για να βλέπω ταινίες!!

δεν είμαι σίγουρος τι διαφορά μπορεί να κάνει λιγότερο από 4εκ διαγώνια

omg για οθόνες λέμε, μπερδεύτηκα

Πόσο νουμπάς είσαι!!!!!!!! :p :p :p

H Valve δημιούργησε νέο chart με τα 100 most played games του Steam Deck:

Πολύ χρήσιμο το frame generation για low-end hardware όπως το Steam Deck και άλλα PC handhelds.

Πολύ χρήσιμο το frame generation για low-end hardware όπως το Steam Deck και άλλα PC handhelds.

Για τα Windows πάντως πολύ καλή δουλειά κάνει το Lossless Scaling. Έπιασα 30 FPS στο Starfield σε High, στο Legion Go!!!

το ενδιαφέρον είναι ότι δουλεύει και με άλλες κάρτες αλλά και με παλιότερες της AMD. Ενδιαφέρον γιατί η αλήθεια είναι ότι οι 5ΧΧΧ RDNA1 έχουν φάει κλάσιμο γενικά από την AMD τελευταία.

Για τα Windows πάντως πολύ καλή δουλειά κάνει το Lossless Scaling. Έπιασα 30 FPS στο Starfield σε High, στο Legion Go!!!

Πολύ καλό ακούγεται, θέλω να το πάρω και εγώ και να το χρησιμοποιώ σε games που δεν πιάνουν τα 60 fps.

Ωραίο timing από το Digital Foundry:

Μια όμορφη ιστορία με επίκεντρο ένα Steam Deck. Κάποιος βρήκε στον δρόμο μια τσάντα με ένα σπασμένο laptop και ένα λειτουργικό Steam Deck στην θήκη του. Υποθέτοντας ότι κάποιος το έχασε, πήγε στο σχετικό subreddit και πόσταρε ρωτώντας αν έχασε κανείς ένα Steam Deck στην περιοχή. Τελικά κατάφερε μέσω του laptop να βρει μια διεύθυνση εργασίας του κατόχου και το επέστρεψε με επιτυχία. Ο κάτοχος είχε αφήσει την τσάντα στην οροφή του αυτοκινήτου, το ξέχασε και μπήκε να οδηγήσει χωρίς να καταλάβει ότι η τσάντα έπεσε.

Η πράξη του καλού σαμαρείτη μας επιβραβεύθηκε όταν ένα άτομο στα σχόλια έριξε την ιδέα να μαζέψουν χρήματα για να του αγοράσουν ένα δικό του Steam Deck. Ο χρήστης έστησε στα γρήγορα ένα GoFundMe και μέσα σε λίγη ώρα μαζεύτηκαν $750, υπερκαλύπτωντας το κόστος του Steam Deck. Όπως έγραψε και κάποιος στα comments:

Dark_Souls_Remastered_Reverse_Hollowing_3.jpg

1720811231003.png

Ένας λόγος που έχω πολύ μικρό ενδιαφέρον για αυτά τα handhelds είναι ότι ενδιαφέρομαι ελάχιστα για τις «κονσόλες». Το να μεταφέρει κάποιος παιχνίδια από το PC κάνει σημαντική διαφορά για μένα.

Αυτό το βίντεο έβλεπα και εγώ χθες, πολύ ενδιαφέρον.

Back