Great0ldOne
Kraken
Και τι σου είπε?
"Μαμά, μαμά, κοίτα, ο Σρέντερ που τον δέρνουν συνέχεια τα χελωνονιντζάκια!"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και τι σου είπε?
Ειπε οτι εχει αρχισει να βλεπει τις σειρες sonic τωρα βλεπει την πρωτη του 1993 το Adventures of sonic the hedghegog και διαβαζει και τα κομικς sonic που βγαινουν καθε μηνα IDW Sonic the Hedgehog Issue 51Και τι σου είπε?
Το steam deck και στην Ασία τώρα.
παραδοσιακή έδρα του τζαπανέζικου console gaming θες να πεις, χλωμό να δει φως.Πολύ ωραία, έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα πάει στην Ιαπωνία. Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν πιάσει εκεί, μιλάμε για την παραδοσιακή έδρα του console gaming.
παραδοσιακή έδρα του τζαπανέζικου console gaming θες να πεις, χλωμό να δει φως.
Αν ηταν μεγαλυτερος και δεν ηταν με τους γονεις του αυτο θα εκανα!Έπρεπε να του πάρεις το ηλεκτρονικό και να το πετάξεις στην θάλασσα... Αν σου την λέγανε οι γονείς του παιδιού σε φάση "ΠΧΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ?", τότες εσύ ψύχραιμα και ωραία θα τους έδινες να καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με τον ΣΡΕΔΕΡ ΟΡΟΚΟΥΣΑΚΙ!
Άρα οι γονείς του ήταν τα Χελωνονιντζάκια και φοβήθηκες μη σε δείρουν?
Βρήκα φωτό από τον γάμο.Άρα οι γονείς του ήταν τα Χελωνονιντζάκια και φοβήθηκες μη σε δείρουν?
Την προσωπική μου άποψη την έχω πει αρκετές φορές. Η Valve έχει κάνει πολύ μεγάλη επένδυση στην συγκεκριμένη apu για την αλλάξει χωρίς εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο. Να παίξει με μπαταρία/χειριστήρια/οθόνη σίγουρα αλλά την apu θα την κρατήσει για αρκετά χρόνια ως βάση για το handheld pc (επίσης για λόγους συνέπειας δεν πιστεύω να αλλάξει την διαρύθμιση για το χειριστήριο και την ανάλυση για την οθόνη). Για καινούργιες apu μόνο μέσω συνεργασίας με τρίτους..Έχω μεγάλη περιέργεια για το πώς θα χειριστεί η Valve το θέμα των επόμενων εκδόσεων του Steam Deck.
Την προσωπική μου άποψη την έχω πει αρκετές φορές. Η Valve έχει κάνει πολύ μεγάλη επένδυση στην συγκεκριμένη apu για την αλλάξει χωρίς εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο. Να παίξει με μπαταρία/χειριστήρια/οθόνη σίγουρα αλλά την apu θα την κρατήσει για αρκετά χρόνια ως βάση για το handheld pc (επίσης για λόγους συνέπειας δεν πιστεύω να αλλάξει την διαρύθμιση για το χειριστήριο και την ανάλυση για την οθόνη).
Το vampire survivors μα τω θεώ είναι πάλι δεύτερο.
Steam Deck OLED όπως έκανε η Nintendo με το Switch