Steam Deck: To handheld της Valve

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Tα σπάνε τα NUC, τo form factor πληρώνεις
Εγώ το δέχομαι ότι πληρώνεις παραπάνω για form factor, αλλά λέμε ότι τα λάπτοπ έχουν ακόμα πιο ιδιαίτερο form factor και οθόνη, και πληκτρολόγιο και μπαταρία και είναι φτηνότερα.

Φαντάζομαι οικονομίες κλίμακας. Hard data δεν έχω, αλλά η διαφορά σε όγκο παραγωγής ανάμεσα σε NUC και laptops πρέπει να μετριέται σε τάξεις μεγέθους.

αν έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη χώρου οκ πάσο, αλλά και πάλι, πόσο χώρο σας πιάνει ένα λαπτοπ κοτσαρισμένο πάνω σε μια οθόνη/πλητρολόγιο;

Το Steam Deck είναι διαθέσιμο σε retail καταστήματα στην Ιαπωνία:

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να φάω το καπέλο μου σε σχέση με την τιμή του Asus ROG Ally. Φήμες λένε για 600$ για το μοντέλο με τα 256GB SSD.

Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να φάω το καπέλο μου σε σχέση με την τιμή του Asus ROG Ally. Φήμες λένε για 600$ για το μοντέλο με τα 256GB SSD.

Ναι έτσι ακούγεται, 600 για το μοντέλο με Z1 και 700 για το Z1 extreme. Νομίζω ότι το δεύτερο έχει εξαιρετικό value for money συγκριτικά με το πιο ακριβό Steam Deck, αν και προσωπικά θα έπαιρνα το Steam Deck λόγω OS και touchpads.

Έρχονται ωραία πραγματάκια με το SteamOS 3.5:

Έρχονται ωραία πραγματάκια με το SteamOS 3.5:

Ειδικά οι νέες επιλογές στο scaling super ενδιαφέρουσες. Τo FSR δε κάνει καλή δουλεία.

Το έχω testάρει ως τώρα μόνο στο Octopath Traveler II βέβαια, οπότε παίζει να φταίει και η pixelοτή φύση του παιχνιδιού.

Με εντυποωσιάζει που το Cyberpunk είναι μέσα σε μια τέτοια λίστα.

Ukraine's army is experimenting with using Steam Decks to remote-control gun turrets
based2.png

Λόγω απαιτήσεων;
Εν μέρη και γι´αυτό αλλά περισσότερο διότι ήταν game που έφαγε τρελό κράξιμο και που ακόμη και όταν τα περίσσοτερα bugs διορθώθηκαν, τουλάχιστον στο σημείο που ήταν πλέον ανεκτά playable, το στορυ του δεν ήταν επιπέδου W3 όπως όλοι περίμεναν.
Οπότε και μου κάνει απορία πώς παραμένει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις

Δεν ξέρω αν πέρασε αλλά παρουσίαση με steam deck και steam controller (ίσως περισσότερο εντυπωσιακό είναι ότι έχει και το δεύτερο)

To μεταξύ σκέφτομαι τώρα που καλοκαιριάζει να πάρω και καμιά φορητή οθόνη σε λογική τιμή για να συνοδεύσει το ντεκάκι έξω σε μπαλκόνια και αυλές. Μια χαρά με έβγαλε πέρυσι μόνο του σε παρόμοιες χρήσεις, αλλά θεωρώ ότι θα είναι μια κάποια αναβάθμιση

To μεταξύ σκέφτομαι τώρα που καλοκαιριάζει να πάρω και καμιά φορητή οθόνη σε λογική τιμή για να συνοδεύσει το ντεκάκι έξω σε μπαλκόνια και αυλές. Μια χαρά με έβγαλε πέρυσι μόνο του σε παρόμοιες χρήσεις, αλλά θεωρώ ότι θα είναι μια κάποια αναβάθμιση

Υπάρχουν άραγε OLED οθόνες αυτού του τύπου;

Status
Not open for further replies.
Back