What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam Next Fests Official Thread: Εντυπώσεις από demos και προτάσεις

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
In their defence, αν είχε autolock δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα να παίζεις το παιχνίδι. Απλά θα περπατούσες και θα κλίκαρες μέχρι να φτάσεις στο φινάλε.

Κάνει highlight τους οχτρούς, που είναι καλός "casual" συμβιβασμός. Οτιδήποτε περισσότερο θα έκανε το παιχνίδι περίπατο, όπως είπε και ο Κώστας.

Δεν διαφωνώ!! Αλλά αυτά τα δύο καθόριζαν τον Robocop. Και αντί να φτιάξουν ένα παιχνίδι πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά, απλά τα υποβίβασαν και έφτιαξαν ένα generic shooter!!
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,867
-Flashback 2 : Φωνάζει Unity αρπαχτούλα για παππούδια που θέλουν να βαυκαλίζονται πως 'το έχουν ακόμη'. Θα μείνω με τις αναμνήσεις 'ανθρώπινου animation' από τα γλυκά 90'ς.
Ουτε γιαυτο δε κανει φαινεται...

1700746462781.png


1700746475944.png
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ούτε για γέλια δεν είναι δυστυχώς. Αυτές οι αρπαχτές φωνάζουν από μακριά. Τελικά περισσότερη ζημιά κάνουν στους δημιουργούς, παρά οτιδήποτε άλλο.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Νομίζω ότι είναι η Microids to blame. Τα τελευταία χρόνια, έχει καταστρέψει ουκ ολίγα παιχνίδια με τις βιαστικές κυκλοφορίες τις (XIII remake, Blacksad, FlashBack 2 και απ' ότι διαβάζω, και το καινούριο TinTin).

Πάλι καλά δηλαδή που το τελευταίο Syberia τη γλύτωσε και έφαγε αναβολή τη στιγμή που έπρεπε.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Έχουμε και λέμε
Hades αλλά με επιρροές από Κίνα οπότε λέμε ναι.

Φωνές που τις ακούμε μόνο εμείς, άκυρες μουσικές και γενικά διάχυτος σουρρεαλισμός, μένει στο ραντάρ.

Δε λέμε ποτέ όχι σε xcom clone με ιππότες.

MMO puzzle game. Οι γρίφοι του κι ο όμορφος κόσμος του μπορούν να σε κάνουν να χαθείς με τις ώρες. Που κολλάει η mmo πτυχή δεν έχω καταλάβει αλλά είναι ενδιαφέρον να το δει κανείς.

Hack n slash με στοιχεία puzzle game. Δημιουργείς κλώνους γυρνώντας τον χρόνο πίσω για να ξεπεράσεις πολλαπλούς εχθρούς και εμπόδια. Μόνο για την πρωτοτυπία αξίζει.

Μεταποκαλυτπικό σκηνικό που φαίνεται να χει βάθος, με κούρασε η action μάχη και το ότι πρέπει να ανησυχώ συνέχεια για το φαγητό τον ύπνο κτλ. Pass.
Με τράβηξε το art direction και η χαλαρή μουσική αλλά αποδείχθηκε και ένα πολύ ενδιαφέρον city building σε σκληρό για επιβίωση σκηνικό.
Και δύο survival horror. Το πρώτο θέλει δουλειά είναι αρκετά junky το δεύτερο μου άρεσε περισσότερο και μπήκε ήδη στα υπόψιν.
 
Top Bottom