By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sable και Death Trash τα είπατε, βάζω και αυτά εδώ
![]()
Tormented Souls on Steam
Classic survival horror is back! Inspired by the original Resident Evil and Alone in the Dark series, Tormented Souls modernises with a fresh twist on the fixed perspective adventure - as Caroline Walker investigates the mysterious disappearance of twin girls in a terrifying mansion-turned-hospital.store.steampowered.com
![]()
Tormented Souls on Steam
Classic survival horror is back! Inspired by the original Resident Evil and Alone in the Dark series, Tormented Souls modernises with a fresh twist on the fixed perspective adventure - as Caroline Walker investigates the mysterious disappearance of twin girls in a terrifying mansion-turned-hospital.store.steampowered.com
Ρε ένα playthrough τίποτε, είκοσι λεπτά το πολύ να σου πάρει. Θα γουστάρεις τη ζωή σου όμως. Είναι αναπάντεχα 'γεμάτο' παιχνίδι το Road 96.
Από περιέργεια, τί ιστορίες σου έδωσε; Εγώ είχα τον πιτσιρικά με το μαγικό λάπτοπ και το παιχνιδάκι με τα tanks και τη βινιέτα στο βενζινάδικο.
Εμένα πρώτη βινιέτα μου έδωσε μια αμαξάδα με ένα 14χρονο γκικάκι, που έφτιαχνε ένα ρετρό arcade σε ένα εξίσου πρωτόγονο laptop και για πότε η κουβέντα πήγε από τα features της beta του στους νεκρούς του γονείς, μήτε και κατάλαβα. Δεύτερη βινιέτα στο βενζινάδικο, παίζει να είναι η πιο 'σεναριακή' και να τη βλέπουμε όλοι για να πάρουμε μια ιδέα από τον κίνδυνο και το σασπένς του παιχνιδιού.
Kι εμένα όπως τα έβγαλε στου κυρ Στέφανου ήταν. Παίζει να έχει σχέση και με τις ερωτήσεις που σου κάνει στην αρχή, αν τρως παστίτσιο, πότε κουρεύτηκες πρόσφατα κτλ.
Aν κι ένας κόμπος μου κάθησε στο λαιμό εδώ που τα λέμε, όταν είδα ότι δε μπορείς να ρουφιανέψεις το κωλοπαίδι στους μπάτσους. Και να ξεκλειδώνει κανά τσίβο.
Ειδικά για το Alex Kidd, θυμάμαι το είχε μαζί με το -θαυμαστό τότε- Master System ένα παιδί που κάναμε παρέα στη γειτονιά και περνούσαμε ώρες ολοκλήρες σπίτι του,
Demo locks after one play through? Not sure if bug or feature but: [FIXED]
Just go to C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Road 96 Demo\Saves and delete everything in there. Start from beginning.