Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Too late. Μου το έχουν ήδη κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο. Επίσης, αν το αγόραζα εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω εδώ, ενώ παίζει ίδια έκπτωση στο gog.

και εκεί που κατέβαινα προς τα κάτω την σελίδα του στορ τι να δω "LOOK A BIRD" και είναι το πουλί του Gaben!

Να ρε ο ηγέτης! Δίνει τζάμπα πουλί!

Έδωσε νέα έννοια στο πήρατε το πουλί φέτος από δώρα! Δεν είναι απλά ηγέτης είναι προφήτης! Μεγάλη η χάρη του!

Πω ρε τύφλα να έχουν τα πουλιά που κερνάμε στους ανυποψίαστους εχθρούς της Κόμπρας στο ροκελί! Αν και πατάω στο πουλί και.. παίρνω το πουλί βασικά για την ώρα. Δεν κάνει κάτι.

Δούλεψε, αλελούια!
ActualSpeedWoodpecker.gif

Νομίζω τα μόνα games, από αυτά που ψήφισα, που εν τέλει είναι προτεινόμενο σε κάποια κατηγορία, είναι το GTFO και το Fall Guys.

ΥΓ. Έλεος λίγο με το Witcher 3 στο Labor of Love, αλλά έχε χάρη που αγαπάμε την CDPR για την παιχνιδάρα που μας έδωσε πρόσφατα.

Καλά Witcher 3 για labor of love απλά άκυρο... για την ώρα, γιατί αν και όταν βγει το free RTX/next-gen upgrade, θα μπορεί άνετα να μπει υποψήφιο. Κάποιοι μάλλον βιάστηκαν και αρκέστηκαν στην ανακοίνωση. Κατά τα άλλα, No Man's Sky all the way.

Πραγματικά απορώ πώς χώθηκε το Helltaker (το ποιο;;; ) στο soundtrack awards, ένα συμπαθητικό Puzzle game με και καλά πικάντικο περιτύλιγμα για τα lolz. Το τερμάτισα σε δυο ώρες και δεν θυμάμαι ούτε μισή νότα. Και δεν είναι υποψήφιο το εκπληκτικό soundtrack του Iron Harvest...

To Fall Guys με κοιτούσε με ένα μειδίαμα ικανοποίησης από τη σειρά με τα Better With Friends, αλλά του πέσανε τα μούτρα όταν με είδε να το ρίχνω χωρίς δεύτερη σκέψη στο Deep Rock Galactic. Τι μέγιστη Νανοπρεπής Παιχνιδάρα, γαμώτο. Θα έλεγα σε όλους να το δοκιμάσουν από το Xbox Game Pass, αλλά δεν ξέρω πόσο την παλεύει από άποψη online experience το xbox app, έχω ακούσει horror stories για άλλα παιχνίδια.

Ρε είδα το announcement banner για -50% σε Death Stranding και για κάτι δευτερόλεπτα χάρηκα, το πέρασα για το Cyberpunk :LOL:
κάπως έτσι ήταν.

7e6763dd9ad29f60a679beb8ae80af719fe5da1b.png

Πότε αναβαθμίστηκε (ελαφρώς) το UI του Steam? Τώρα το πήρα πρέφα.

steam-overlay.jpg

ε που να δεις εκεί στα γόνατα που είχες πέσει στον σουίνι ρε σκουλίκι

Look at all the free stuff this fat guy never gave you! Α ξέχασα, έδωσε μπατζ, κάρτες και στο τσακιρ κέφι, φόντο!
Και η τσιγκουνα η Ubi, κάτι μας έδωσε. Ψίχουλα, αλλά έστω κάτι

3 παιχνίδια έδωσε
Δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά που μας έδωσε Σωτήρας μας Τίμιος Σουήνιος ο Μεγαλοπρεπής

Αλλά για να μην τους αδικώ, στο παρελθόν οοολο και κάτι έδινε

Witcher 3 πάλι σε υψηλή θέση τζίρου και παικτών!
Τι συζητάμε ότι το cyberpunk έβγαλε τα έξοδα του από τη πρώτη βδομάδα? Τα είχε καλύψει το witcher από πριν καν κυκλοφορήσει

Στα platinum εντύπωση μου έκανε το MHW. Ναι ξέρω ότι έχει υψηλά νούμερα, αλλά όσο να 'ναι δεν το περιμένεις ανάμεσα σε PUBG και RDR2. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση το Doom... wow.
Στα gold δεν περίμενα DbD - λογικά έχει κυριαρχήσει στην κατηγορία - και Sea of Thieves, βλέπω ότι έχει ανατραπεί εντελώς η κατάσταση από το άθλιο launch.
Στα silver δε βλέπω κάτι περίεργο. Στα bronze δεν περίμενα να δω το Dragonball και το DS3. Το πρώτο όχι τόσο γιατί τα figting δεν μπορούν να κάνουν πωλήσεις αλλά επειδή δεν είναι κάποιο από τα βαριά ονόματα (πέρα από το license που χρησιμοποιεί) και το δεύτερο επειδή αν και παλιό συνεχίζει να πουλάει ακόμα.
Πάντως ως γενικό συμπέρασμα, τα strategοειδή, τα MMO (κι ας λέμε ότι έχουν πεθάνει) /MMOειδή/online multi και τα... mt, συνεχίζουν να κατέχουν τη μερίδα του λέοντος.

Witcher 3 πάλι σε υψηλή θέση τζίρου και παικτών!
Τι συζητάμε ότι το cyberpunk έβγαλε τα έξοδα του από τη πρώτη βδομάδα? Τα είχε καλύψει το witcher από πριν καν κυκλοφορήσει

Και έρχεται και η έκδοση με ray tracing, αυτό το παιχνίδι θα πουλάει ακόμα για χρόνια.

Back