Δεν σε λένε ούτε εσένα "gamer", ε; 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εγώ θα έβαζα επίσης την τετραλογία Uncharted (αν και το 1 το τερμάτισα σε PS φίλου και δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα) + το πρώτο Last of Us.
Δεν σε λένε ούτε εσένα "gamer", ε;![]()
Για μένα όχι. Είχε τα φόντα αλλά προς το τέλος με χάλασε η πλοκηΡε παιδιά αυτό το Until Dawn είναι τόσο καλύτερο από την Dark Pictures Anthology που βγάλανε μετά; Γιατί τουλάχιστον το Man of Medan (δλδ. το πρώτο επεισόδιο) που έπαιξα ήταν μεγάλη μπαρούφα
Απλά επειδή ήταν PS exclusive, του δόθηκε λίγη περισσότερη αξία.
εμένα να σου πω και το until dawn δεν μου άρεσε δηλαδή και εκεί όπως στο anthology σκηνοθεσία τύπου bmovie μαστοράκη μου κάνει.Ρε παιδιά αυτό το Until Dawn είναι τόσο καλύτερο από την Dark Pictures Anthology που βγάλανε μετά; Γιατί τουλάχιστον το Man of Medan (δλδ. το πρώτο επεισόδιο) που έπαιξα ήταν μεγάλη μπαρούφα. Μακάρι, πάντως, να ισχύει ότι έρχονται άμεσα τα God of War και Tsushima γιατί το Days Gone που βγήκε σήμερα φαίνεται αρκετά χλιαρό απ'όσο διαβάζω.
Αυτό ίσχυε τις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του, όπου το παιχνίδι είχε και τεχνικά προβλήματα, που δικαιολογούν κάπως και τις σχετικά χαμηλές βαθμολογίες. Αν παρατηρήσεις τις πιο πρόσφατες αντιδράσεις του κοινού, άρθρα όπως αυτό και αυτό που περιγράφουν (μεταξύ άλλων) ένα αξιόλογο παιχνίδι ή σχετικά videos, η αρχική εκτίμηση έχει αλλάξει αρκετά.Απο ποιον; Στο metacritic (PS4) εχει 71 σε 109 κριτικες και απο πωλησεις πηγε χειροτερα απο τα αναμενομενα.
Ειναι το μαυρο προβατο των PS exclusives της γενιας PS4. Δεν ειναι ασχημο αλλα δεν προσφερει και κατι συγκλονιστικο.
η αρχική εκτίμηση έχει αλλάξει αρκετά.