Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ενδιαφέρον βίντεο για το πώς το Steam προτείνει και εμφανίζει games στους πιθανούς αγοραστές.

Ειδική αναφορά στο Steam από την εταιρία που παρακολουθεί τις πωλήσεις των videogames στην Βόρεια Αμερική. Ο Gabe πρέπει να ξεπούλησε τους δύο προηγούμενους μήνες με BG3 και Starfield.

Κοιτάζω την σελίδα του Super Double Dragon στο Steam και δείτε τι μου βγάζει στο κουτάκι "is this game for you":

Screenshot_20231026-172434_Chrome.jpg

Ρε σεις μήπως παίζω λάθος το FIFA τόσα χρόνια; Υπάρχει κανένα mode στο οποίο δέρνω τους παίκτες;

Μπορούμε να προσθέσουμε αυτήν την δυνατότητα και στο RQ forum? Να κρύβονται topic σχετικής θεματολογίας που έχουν ανοίξει?

Στα topic για παιχνίδια με RTwP αναφέρομαι :p

Είμαι σίγουρος, ότι κάτι τέτοιο έχει ήδη ενεργοποιήσει ο κ. Ναύαρχος!!!!

Starfield is nominated for the Most Innovative Gameplay award in the 2023 Steam Awards​

ayyyyyy

Όλοι οι nominees:

Game of the Year​

• EA Sports FC 24
  • Hogwarts Legacy
  • Lethal Company
  • Baldur's Gate 3
  • Resident Evil 4

VR Game of the Year​

• I Expect You to Die 3
  • Ghosts of Tabor
  • Labyrinthine
  • Gorilla Tag
  • F1 23

Labor of Love​

• Apex Legends
  • Dota 2
  • Rust
  • Deep Rock Galactic
  • Red Dead Redemption 2

Best Game on Steam Deck​

• The Outlast Trials
  • Hogwarts Legacy
  • Dredge
  • Diablo 4
  • Brotato

Better With Friends​

• Sunkenland
  • Lethal Company
  • Sons of the Forest
  • Party Animals
  • Warhammer 40,000: Darktide

Outstanding Visual Style​

• Cocoon
  • Inward
  • Atomic Heart
  • Darkest Dungeon 2
  • High on Life

Most Innovative Gameplay​

• Starfield
  • Shadows of Doubt
  • Contraband Police
  • Your Only Move is Hustle
  • Remnant 2

Best Game You Suck At​

• Sifu
  • Overwatch 2
  • EA Sports FC 24
  • Lords of the Fallen
  • Street Fighter 6

Best Soundtrack​

• Pizza Tower
  • Personal 5 Tacticta
  • The Last of Us Part 1
  • Chants of Sennaar
  • Hi-Fi Rush

Outstanding Story-Rich Game​

• Love is All Around
  • Baldur's Gate 3
  • Star Wars Jedi: Survivor
  • Resident Evil 4
  • Lies of P

Sit Back and Relax​

• Train Sim World 4
  • Coral Island
  • Cities: Skylines 2
  • Potion Craft
  • Dave the Diver

Με ποιο ακριβώς κριτήριο παίρνει υποψηφιότητα για GOTY ένα ποδοσφαιράκι;

Με ποιο ακριβώς κριτήριο παίρνει υποψηφιότητα για GOTY ένα ποδοσφαιράκι;
τι εννοείς η ψήφος του κοινού είναι, δεν ψηφίζεις στο steam εσύ; :eek:

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το παρατήρησα...

Βασικά, ούτε τι αγόρασα εγώ δεν βλέπω στο activity. Κάποια παπαριά πρέπει να έχουν κάνει στη νέα beta.

Πόσο να πλήρωσε η Bethesda άραγε για να βάλουν το Starfield στην πρώτη κατηγορία.

Επίσης στην platinum κατηγορία τα μισά και βάλε γκεημς είναι free-to-play λολ

Εντυπωσιακό πάντως που το Rogue Trader κατάφερε να μπει στην 50άδα μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα.

Επίσης στην platinum κατηγορία τα μισά και βάλε γκεημς είναι free-to-play λολ
Καλά αυτό γινόταν και στις προηγούμενες χρονιές. Αρκετά games στις 2 πρώτες κατηγορίες ήταν f2p, λογικά βγάζουν καλό παραδάκι από τα MT.
Εντύπωση μου έκανε η απουσία του Witcher 3 που ήταν στάνταρ, μάλλον το έχει και η κουτσή Μαρία πλέον xD
Το ρόλο αυτό βλέπω να παίρνει το Ρουντορού 2, ως το παιχνίδι που θα πουλάει κόπιες για τα επόμενα Χ χρόνια.

Εντυπωσιακό πάντως που το Rogue Trader κατάφερε να μπει στην 50άδα μέσα σε τόσο σύντομο διάστημα.

Όντως. Βλέπουμε άραγε το Baldur's Gate 3 effect σε δράση; Είμαι περίεργος για το αν η ευρεία αποδοχή του BG3 θα οδηγήσει νέους χρήστες στο είδος των cRPGs.

Το ρόλο αυτό βλέπω να παίρνει το Ρουντορού 2, ως το παιχνίδι που θα πουλάει κόπιες για τα επόμενα Χ χρόνια.

Πολύ πιθανό γιατί η τιμή του είναι ακόμα σχετικά υψηλή (γύρω στα 20€). Κάθε πτώση πέντε ευρώ θα φέρνει νέους αγοραστές.

Εμένα από τις νέες κυκλοφορίες μου φαίνεται εντυπωσιακή η παρουσία των Lo Wang Wo Long και Remnant 2.
Το πρώτο γιατί είναι νέο ip (άσχετα αν έχει αρκετές ομοιότητες με τα Nioh) σε ένα κορεσμένο ομολογουμένως genre και το δεύτερο γιατί το πρώτο Remnant ήταν μεν αξιόλογο αλλά δε θυμάμαι να είχε δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομα του, οπότε πόσο hype μπορεί να υπήρχε γύρω από το δεύτερο; Σίγουρα είναι ένα βελτιωμένο σε όλα sequel και βοήθησαν και τα θετικά reviews από γνωστά μέσα τύπου ACG, αλλά και πάλι (πχ δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση του Surge 2)...

Εμένα από τις νέες κυκλοφορίες μου φαίνεται εντυπωσιακή η παρουσία των Lo Wang Wo Long και Remnant 2.

Το λάτρεψα το Wo Long, παρ' όλα τα θεματάκια του (κυρίως τεχνικής φύσεως). 47 ώρες για πάρτη του.

Back