Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Την Πέμπτη έχει Steam Summer Sales.

Πιο συγκεκριμένα 23/6- 7/7

Προβληματίζομαι για το αν θα χτυπήσω το FFVII remake τώρα που με -30% είναι σε "νορμάλ" τιμή, έχω μέρες να το σκεφτώ

Προβληματίζομαι για το αν θα χτυπήσω το FFVII remake τώρα που με -30% είναι σε "νορμάλ" τιμή, έχω μέρες να το σκεφτώ

Στο greenmangaming (official κλειδάδικο) το έχει με έκπτωση 43%, αρκεί να βάλεις έναν XP κωδικό στο checkout, ο οποίος εντοπίζεται αρκετά εύκολα (steam forums π.χ.)

Από όσο κατάλαβα, το κουπόνι του GreenManGaming ισχύει μέχρι 1η Ιουλίου. Τελική τιμή σε ευρώ λίγο κάτω από 46. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα (το backlog με κοιτά στα μάτια γεμάτο παράπονο), αλλά μάλλον θα να την κάνω κι εγώ την κίνηση.

Στο sale ψήνω ένα εκ των Tunic και Ender Lilies, για πείτε καμιά γνώμη οι έχοντες εμπειρία.

To mini-game των sales πως ακριβώς λειτουργεί; Πως καταλαβαίνουμε ότι βρήκαμε το παιχνίδι που ζητάει...;

To mini-game των sales πως ακριβώς λειτουργεί; Πως καταλαβαίνουμε ότι βρήκαμε το παιχνίδι που ζητάει...;

Αν κάνεις κλικ στο σωστό βγάζει σχετικό μήνυμα.

όχι 100% accurate κάποια μου τα έβγαλε σε άλλες κατηγορίες, αλλά μόνο και μόνο που σου λέει τι ψάχνεις βοηθάει

Last edited:
Ρε ββββββββλάκα Γκέημπ Νιούελ, στο Clue 4 το Dead Seagull Zoo Magnate δεν υπάρχει πουθενά. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ;;;

Ρε ββββββββλάκα Γκέημπ Νιούελ, στο Clue 4 το Dead Seagull Zoo Magnate δεν υπάρχει πουθενά. ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ;;;
Ψαξε μηπως είναι στο επικ φειλ στορε

Πάλι μοιράζει φέικ δωράκια ο Άι Βασίλης; :Ρ

Τι έγινε ρε παιδιά; "Έπεσε" ο ναός;

Εμένα μια μου πέφτει, μια μου ξανασηκώνεται.

Οπως είπε και ο Νιτρος, δεν είναι πολύ accurate.

Back