Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κάνα δυο δεν τα ήξερα, ενδιαφέροντα όλα ενιγουει.

Η δημιουργία collections ανά genre πρέπει να ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα όταν αυτό το χαρακτηριστικό έγινε διαθέσιμο. Βέβαια έχω στην απέξω καμιά 400αριά παιχνίδια που είναι πολύ αβανγκαρντίλα/δεν έχω αποφασίσει τι είναι, που περιμένουν στα uncategorized.

Επίσης πρέπει να είμαι από τους λίγους, μάλλον, που την απεγκατάσταση εξακολουθούν να την ξεκινούν από τον πίνακα ελέγχου των Windows.

Ιου. Σε λίγο θα μας πείτε κι ότι ακούτε μουσική από τον windows media player/winamp

Επίσης πρέπει να είμαι από τους λίγους, μάλλον, που την απεγκατάσταση εξακολουθούν να την ξεκινούν από τον πίνακα ελέγχου των Windows.

Καουντ μι ιν

H Atlus κυκλοφόρησε τα τρία πρώτα Etrian Odyssey στο steam πριν λίγες μέρες. Εχω ακούσει πολλά καλά λόγια γι'αυτά τα jrpg

Dungeon Crawlers από το DS!!! Λίγο τσιμπιμένη η τιμή τους βέβαια, αλλά με ένα καλό sale είναι ότι πρέπει!!!

Ναι, αλλά κάνανε το per game achievement page σαν τα μούτρα τους (βασικά το καταργήσανε και βάλαν στη θέση του ένα pop-up του κώλου) και με πληγώσανε βαθύτατα.

Μού αρέσει ότι μπορώ να πάω πιο γρήγορα στο storage
Steam->Settings->Storage

Δεν μού αρέσει ότι το παράθυρο που ανοίγει δεν μπορώ να αλλάξω το μέγεθος ώστε να φαίνονται όλοι οι δίσκοι.

Βασικά, τώρα θυμίζει πάρα πολύ το interface του deck. Π.χ. το παράθυρο με τους δίσκους κάνει μπαμ.

Πολύ καλή αλλαγή το ότι πλέον κάθε φορά που πατάς μεσαίο κλικ για να ανοίξει σε νέο παράθυρο ένα game, ένα thread κλπ. τα ανοίγει σε στυλ browser. Ένα παράθυρο με καρτέλες. 👌

Έψαχνα λίγο πολύ να βρω που είναι το καθετί μετά το απντέητ, αλλά γουτσουνιάρικο γενικά. Και το όβερλεϊ ομόρφυνε/συμμαζεύτηκε αρκετά. Σηλ οφ σοδαπρούβαλ.

4772.png

Τι θα γίνει;

ε λολ μπερδεύτηκα με τα threads νόμιζα ότι ήταν κάποιο ποστ για γουίτσορα και πάτησα σοποσδήποτε

^Μάστορας. Ψιλοβελονιά.

Back