By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!εγώ λέω να ξεκινήσω το ξάπλα simulator 2023παρατσακγια4Καλυτερα θα ηταν να το βαζαμε στις 31 γιατι ολο και καποιο καινουργιο παιχνιδι θα ξεκινησουμε τωρα στις γιορτες. Να εγω σηεμρα ξεκινησα το Forspoken και το the smurfs 2 και μεχρι τελος της εβδομαδας μαλλον το Σαβατοκυριακο θα ξεκινησω και το star wars jedi survivor.
Λάμπει δια της απουσίας του το Μέγιστο Υπεργκότυ του Πάνσεπτου Τιμόθεου, αλλά ας είναι.
Δείτε κύριοι, τί καταστροφή επιφέρουν τα παιδάκια στο Ανδροπρεπές Κέημινκ Σερί του Κάποτε-Ζωντανού-Μπαμπακουλίνου :
View attachment 7076
Χαριτωμένο κλου της φάσης, πως τα περισσότερα παιχνίδια του χρόνου τα έπαιξα όταν άλλαξα δουλειά και πέρναγα τον ονειρικό μήνα παραίτησης από την προηγούμενη γαλέρα![]()
Λογικά αυτό που έπαιζαν τα πιτσιρίκια ήταν το νάμπερ ουάν. Τα υπόλοιπα δικά του.To Sackboy το παίζουν τα πιτσιρίκια σου; Είναι απλό για τα μικρά;
Για ολους ειναι οπως και τοα sonic. crash bandicoot spyro the dragon κτλ. Θα το παιξω συντομα και εγω. Φετος επαιξα sonic super stars pacman world repack και ξεκιηνσα τωρα και το the smurfs 2 thep risoner of the green stone που μοιαζουν με το sack boy.To Sackboy το παίζουν τα πιτσιρίκια σου; Είναι απλό για τα μικρά;