Ironman Game (τουτέστιν, όχι save ή reload, παίζει το παιχνίδι και ότι γίνει έγινε).<br><br>Αρκετά late-game χρονικά, σκάει στόλος Unbidden αρκετά μακριά από τα εδάφη μου, δίπλα σε μια Fallen Empire.<br><br>Η Fallen Empire το παλεύει κάπως, αλλά ουσιαστικά καταφέρνει να κρατάει τους Unbidden στάσιμους με τεράστιο κόστος για την ίδια (από την "Overwhelming" ισχύ που έχουν κανονικά, έχουν φτάσει σχεδόν Equivalent με εμένα).<br><br>Οι Unbidden βρίσκονται σε ένα σύστημα μόνο προς το παρόν, με έναν στόλο των 55k συν το portal απ'όπου λαμβάνουν κανονικά ενισχύσεις.<br><br>Έχω προσωπικό στόλο των 45k, συν άλλα 23k από τον κοινό στόλο του Federation μας, κυρίως Battleships και Cruisers. Τεχνολογικά αρκετά υψηλός, αν και οι Fallen Empire ακόμα με έχουν Overwhelming οπότε λογικά και οι Unbidden με έχουν στο 1 προς 1.<br><br>Και τώρα εγείρεται το ερώτημα: ορμάω με τον στόλο μου να τους κοντράρω για να σώσω το γαλαξία, ρισκάροντας το να με αφανίσουν και να πάει στράφι το Ironman? Ή τους αφήνω να τα βγάλουν πέρα όλοι μόνοι τους, ρισκάροντας το ενδεχόμενο να ξεφύγουν ανεξέλεγκτοι οι Unbidden στο τέλος?<br><br><br>ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΚΕΗΜ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ