What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,694
<blockquote><br>πόσο προβλήθηκε η πορεία ανέργων Πάτρα - Αθήνα από το συστήμα?<br></blockquote><br><br>αν δεν το δίξει η τιβί, δεν συνέβη.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,534
Μόνο το Press Project και γενικά "εξωυσυστημικά" media, την προέβαλλαν. Και ακόμη και αυτά, όχι όσο θα έπρεπε. Ο Πελετίδης κάνει ωραίες μαγκιές κι ας τον πολεμάνε οι δεξιούληδες κολασμένα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Πολύ συστημικός και αυτός τελικά. Μαθαίνει από τη Βάρκιζα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><span style="font-size:8pt"><br>Όταν η ίδια ζωή δίνει χαστούκι στα επιχειρήματα-αερολογίες, τίποτα πιο γλυκό.</span><br><br>Τι να σου πω ρε συ Στέφανε. Η οπτική μου ήταν διαστρεβλωμένη γιατί είδα όλα τα βίντεο από κάθε στάση αυτής της πορείας την εβδομάδα που διήρκησε. Τα προώθησα και τα συζήτησα με κόσμο εδώ, αλλά αυτά μόνο από συγκεκριμένο site/κανάλι του youtube.<br><br>Edit: μπλέξιμο με το modify/quote. Κουνένα γύρνα πίσω...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Μια χαρά είμαι στην κοινωνία και μια βγαίνω έξω και τρώω τα μούτρα μου στην κυριολεξία. Όπως και μια χαρά μου έχουν συμβεί περιστατικά από διάφορες πελυρές.<br>Τον Πελετίδη τον παραδέχομαι και τον στηρίζω κι ας μην είμαι μόνιμςο κάτοικος εδώ, αλλά ο Πελετίδης είναι ένας. Όταν έγραψα για κίνημα προφανώς αναφερόμουν στην εκλογική βάση του κάθε κινήματος. Δεν γίνεται αν μου το παίζεις κομμουνιστής-αγωνιστής και βγαίνεις στο δρόμο κάθε πρωτομαγιά, ούτε να καλείς τα συνδικάτα σου σε 48ωρη, στην καλύτερη, απεργία. Αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ή απεργείς μέχρι να πέσει το σύστημα ή σκάσε και κολύμπα.<br><br><br>Τόσο πολύ σε πείραξε που θεωρώ κομμούνια-χαρτοσακούλιδες το ίδιο συνάφι;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Μάγκα, άλλα λες τώρα, άλλα πριν, άλλα εννοείς. Οπότε τα λόγια για να αγαπιόμαστε είναι όντως "άλλα". Ο Πελετίδης δεν έκανε μόνος του την πορεία. Είχε κόσμο που εκινείτω μαζί του (κίνημα) και τον στηρίζει. Κοίτα να δεις πράγματα, οι λέξεις τελικά έχουν σημασία...<br><br>Το μόνο που ενοχλεί είναι ότι δηλώνεις ως απόλυτα φακτ, πράγματα για τα οποία στην καλύτερη περίπτωση να έχεις εντελώς επιφανειακή γνώση, και αυτό φαίνεται από τα γραπτά σου. Ως παράδειγμα, τα περί συνεχόμενων-συστηματικών απεργιών τα ακούω βερεσέ από τους "αγωνιστούληδες", αλλά όταν έρχεται η ώρα και βαράνε τα κανόνια, την κάνουν με ελαφρά βηματάκια (και όσοι έζησαν την πρόσφατη μεγάλη απεργία των χαλυβουργών, και δεν αναπαράγουν τις "τσιχλόφουσκες", γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος αναφέρομαι). Απεργία για την απεργία δεν κάνεις, γιατί είναι καταδικασμένη. Θέλει δουλειά να στήσεις τέτοιο πράγμα. Δεν είναι τύπου ΓΣΕΕ "ανακοινώνουμε απεργία και όποιος θέλει πάει, αλλά δεν ξεσκιστούμε να την πετύχουμε κιόλας". Και αδυνατώ να καταλάβω πώς εγώ, που είμαι κάτι χιλιάδες km μακρυά, γνωρίζω καλύτερα ποιος δουλεύει πραγματικά στα συνδικάτα και πιέζει τελικά τη ΓΣΕΕ να αποφασίζει για τις 48ώρες (ώστε να είναι οι εργάσιμοι έστω και τυπικά καλυμμένοι, από το ξεπουλημένη συνδικαλιστική ηγεσία) και να μην γνωρίζεις εσύ που είσαι ψημένος στην ελληνική κοινωνία. Εκτός και αν ο μικρόκοσμος που ζεις εσύ (ειδικό) αναιρεί τι συμβαίνει κεντρικά σε όλην την Ελλάδα (γενικό). <br><br><blockquote><br>Ή απεργείς μέχρι να πέσει το σύστημα ή σκάσε και κολύμπα.<br></blockquote><br><br>Αυτό προϋποθέτει ότι ο κόσμος θέλει να αλλάξει το σύστημα. Από ότι φαίνεται ούτε εσύ ο ίδιος που το διακυρρήτεις δεν είσαι σίγουρος. Πόσο μάλλον ο λαουτζίκος που ακόμη πιστεύει ότι "ας φάμε σκατό, να σωθεί η χώρα".
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Τα συνδικάτα που είναι φίλα προσκείμενα στο ΚΚΕ, μιας και από ότι φαίνεται είναι το πιο σοβαρό εκ των κομμουνιστοκομμάτων δεν θέλει να αλλάξει το σύστημα; ή έστω να το βελτιώσει; Γι αυτούς σε ρώτησα. Γιατί έχεις από τη μια τη ΓΣΕΕ να φοβάται την βροχή κι από την άλλη το ΠΑΜΕ να κοιμάται όρθιο, συγννώμη να σιγοντάρει το σύστημα.<br>Ειλικρινά όμως πιστεύεις ότι αν βγει έξω το 4-5% που παίρνει το ΚΚΕ στον δρόμο και κάτσει μια βδομάδα έξω από την Βουλή δεν θα έρθει άλλος κόσμος; Δεν θα θορυβηθεί ακόμη και η γιαγιά που βλέπει ειδήσεις επειδή είναι μεταξύ Λάμψης και Σουλειμάν; Σου ξαναλέω το μόνο που κάνουν όλοι αυτοί είναι να καταδυκνείουν τι χωρίζει τον κόσμο και όχι τι τον ενώνει.<br>Ο Πελετίδης επειδή είναι μάγκας κατάφερε και πήρε στην πορεία κόσμο που δεν ήταν στο κόμμα του, απλά και μόνο επειδή κάνει πράγματα και το κατάφερε και την ημέρα που βγήκαν για την πρωτομαγιά. Όλοι οι άλλοι διασπάστηκαν σε 15 μπλοκ, Ο Δήμαρχος πήρε και τους ξέμπαρκους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
<blockquote><br>Ειλικρινά όμως πιστεύεις ότι αν βγει έξω το 4-5% που παίρνει το ΚΚΕ στον δρόμο και κάτσει μια βδομάδα έξω από την Βουλή δεν θα έρθει άλλος κόσμος; Δεν θα θορυβηθεί ακόμη και η γιαγιά που βλέπει ειδήσεις επειδή είναι μεταξύ Λάμψης και Σουλειμάν; <br></blockquote><br><br>Θα μας χαλάσει λίγο την καθημερινή ρουτίνα. Μετά από αυτό τι? Πώς το κόβεις? Μετά από μία βδομάδα camping του ΚΚΕ έξω από τη Βουλή θα επηρεαστεί η κοινή γνώμη και θα πει : "ρε αυτοί έχουν δίκιο. Τελικά ο Μαρξισμός - Λενινισμός τώρα δικαιώνεται. Εμπρός για την χειραφέτηση του εργάτη και την κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής". Σίγουρα η γιαγιά θα βγει με τη μαγκούρα στην ταράτσα και θα αρχίσει να κυνηγάει τους αγκυροβολημένους ακροβολιστές, ως βετεράνα-κομμάντο. <br><br>Εδώ δεν πάει να γραφτεί στα σωματεία, μήπως και ενεργά-αγωνιστικά καταφέρει να διώξει όλα τα συνδικαλιστικά παράσιτα που τα λυμαίνουν. Βαράγανε κατσαρολάκια και δίνανε νούμερα στη Χρυσή Αυγή, και όταν συζητούσες να κάνουν το κάτι έξτρα σε κατηγορούσανε για μονόχνωτο. Και τελικά κατέληξαν να έχουν "κίνημα Facebook"...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Συμφωνώ με τη δεύτερη παράγραφο, διαφωνώ με την πρώτη. Αν βγει ο κυρ Μπάμπης ο οικοδόμος αύριο και ασπαστει τυφλά τον Λένιν για το πως πρέπει να κινηθεί τότε ζήτω που καήκαμε. Αλλά ας βγει στον δρόμο και θα τον σφυρηλατήσεις. Και ίσως σου φανεί αστείο, αλλά πρέπει να τον ενημερώσεις στην πλατεία, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο που το χρησιμοποίησε για να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε ο ΓΑΠ. <br><br>Πάντως να ξέρεις ότι στη φάση που είναι ο κόσμος μόνο μέσω facebook οργανώνεται. Και όταν λέω οργανώνεται, εννοώ ότι πατάει λαικ.<br><br>Στην τελική τόσοι κομμουνιστές σε μια χώρα, γαιτί κανείς δεν δοκιμάζει να κάνει κάτι δραστικό. Μήπως θυμάσαι πόσοι ήταν αυτοί που μπουκάρανε στην Κούβα;<br><br>Εγώ έχω σταματήσει να κότπομαι να ξεκινήσω κάτι μόνος μου. Είτε θα αποσυρθώ, είτε θα πάω να μείνω σε κάποια χώρα εκτός ΕΕ.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Προσπαθείς να τον οργανώσεις στην πλατεία, στο εργοστάσιο, στο καφενείο, παντού. Τα σφυριά σίγουρα θα πέσουν στο χώρο εργασίας γιατί εκεί είναι το αγκίστρι του κάθε εργαζόμενου. <br><br>Αν κάποιος ασπαστεί τυφλά τον Λένιν, ακυρώνει τα ίδια λεγόμενα του Λένιν._<br><br><blockquote><br>Στην τελική τόσοι κομμουνιστές σε μια χώρα, γαιτί κανείς δεν δοκιμάζει να κάνει κάτι δραστικό. Μήπως θυμάσαι πόσοι ήταν αυτοί που μπουκάρανε στην Κούβα;</blockquote><br><br>Το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει να μου απαντήσεις είναι πόσο κόσμος τους υποστήριξε, όχι μόνο να ανατρέψουν τον Batista, αλλά και να κρατήσουν ζωντανή την επανάσταση μετά απέναντι σε ΗΠΑ κτλ. Μην ξεχνάς ότι είχε προηγηθεί και αποτυχημένη προσπάθεια.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Πότε θα κατέβεις ρε Γεράνιε να πιούμε καμιά grimmbergen? :drinks:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Μέσα Σεπτέμβρη. :drinks:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
<blockquote><br>Εγώ έχω σταματήσει να κότπομαι να ξεκινήσω κάτι μόνος μου. Είτε θα αποσυρθώ, είτε θα πάω να μείνω σε κάποια χώρα εκτός ΕΕ.<br></blockquote><br><br>εγω τι νομιζεις οτι κανω τοσο καιρο; επαιζε το σιγουρακι στην αγγλια και προτιμησα την περιπετεια στην ασια. μετα βεβαια το εκανα λυσσα ομως εξακολουθω να αποφευγω τον δυτικο κοσμο. για το μονο που ελπιζω ειναι να επιστρεψω συντομα στην ασια, η επιστροφη ειναι σιγουρη. <br><br>το προβλημα δεν ειναι ληθαργικο. καποτε το πιστευα αλλα τωρα οχι. <br>το κακο με την ελλαδα ειναι οτι εχει πολλους ελληνες και δεν ειναι τυχαιο οτι ο μαλακας ειναι μια λεξη που την ξερει μεχρι και ο τελευταιος ψαρας στην ανταρκτικη.<br><br>μιας και ειπατε για απεργιες.<br>οταν ημουν χαζος και ετρωγα την ζωη μου στην ελλαδα. στο κουτουκι που δουλευα, λιγοι ηταν αυτοι που απεργουσαν. <br>καναμε την απεργια, χαναμε το μεροκαματακι μας, μπαιναμε σε μαυρες λιστες.<br>αυτοι που την εβλεπαν παιδια του εργατοπατερα, επαιρναν το μισθουλακι τους, κερδιζαν το χαμογελο και στο τελος τσιμπουσαν τα αναδρομικα και τα προνομια που ηταν αποτελεσμα ξενου ιδρωτα και ταλαιπωριας. δεν ελεγαν οχι για αυτα που αγωνιστηκαν καποιοι αλλοι.<br>στην πορεια.....<br>απεργουσαμε για κανενα διμηνο για να μην μας φαει το μαυρο χωμα και ο ενας μετα τον αλλον πηγαιναν και υπεγραφαν ατομικες συμβασεις. παξιμαδι να ειναι και ας ειναι απο ξεραμενη κουραδα σκυλου. το μονο πραγμα που δεχτηκα να υπογραψω ηταν η παραιτηση μου.<br><br>αυτο που εχω να πω για την ελληνικη <u><b>πλειοψηφια</b></u> ειναι:<br>εφυγα, ρισκαρα και περναω καλα. ξερω οτι αυτα που συμβαινουν τωρα στην ελλαδα, ειναι πραγματα που αξιζει ο καθε λαος με την αναλογη συμπεριφορα.<br>καληνυχτα σε εναν υπνο διχως ονειρα. <br><br>για να ανακουφιστουν αυτοι που ψαχνουν να βρουν τα χειροτερα για να νοιωσουν καλυτερα.<br>και ιρλανδια τις ιδιες μαλακιες κανανε. οσο υπαρχουν τα χειροτερα υπαρχει και ελπιδα.... not.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
http://www.avgi.gr/article/6544545/amesa-exetaseis-nomimopoiisis-gia-ta-plasta-apolutiria
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
Ρε τι κάνει ο τύπος;<br>https://www.youtube.com/watch?v=nAgnkgSKgf0<br><br>ΓΑΠ is back<br>http://www.skaipatras.gr/skai-local/item/158008-a.html<br>Για τον Πελετίδη που λέγαμε, χθες μοίρασε τάπες και σήμερα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό μοίρασε και φάπες.<br>http://www.skaipatras.gr/skai-local/item/157986-a.html
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
<blockquote><br>http://www.avgi.gr/article/6544545/amesa-exetaseis-nomimopoiisis-gia-ta-plasta-apolutiria<br></blockquote><br><br>Διέρρευσαν κιόλας τα θέματα <br><br>
13315425_10154177255659795_3583692109292604141_n.jpg
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<br>What Is Consciousness?<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=qjfaoe847qQ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
ανακυκλωση ειδησεων.<br>http://motherboard.vice.com/read/americas-nuclear-arsenal-still-runs-off-floppy-disks" class="bbcode_url">http://motherboard.vice.com/read/americas-nuclear-arsenal-still-runs-off-floppy-disks<br>https://www.rt.com/usa/344435-us-nuclear-floppy-disks/" class="bbcode_url">https://www.rt.com/usa/344435-us-nuclear-floppy-disks/<br><br>η κινα θα φτιαξει το λεωφορειο πακμαν  :pP  το υψος του θα του επιτρεπει να περναει πανω απο τα αυτοκινητα. αντε να οδηγας και να σταματησει απο πανω σου.<br>http://www.theguardian.com/world/2016/may/26/china-straddling-floating-bus-beat-traffic-jams" class="bbcode_url">http://www.theguardian.com/world/2016/may/26/china-straddling-floating-bus-beat-traffic-jams<br>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Σ&#039; αυτό το μαγαζί έχει πάει κανείς; Έχει πουθενά HD pics από τα ράφια; Διακρίνω 7-8 κομμάτια που είχα, αλλά γενικά είναι θολή η εικόνα και μόνο ότι βάζουν στο τραπέζι φαίνεται καλά.<br>https://www.youtube.com/watch?v=iPUKv5J4f5w
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,249
http://news.in.gr/world/article/?aid=1500080316" class="bbcode_url">Αμερικανοί στρατιώτες με διακριτικά της κουρδικής YPG στη Συρία<br>Σουβλάκι για σκέψη
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,467
<blockquote><br>http://news.in.gr/world/article/?aid=1500080316" class="bbcode_url">Αμερικανοί στρατιώτες με διακριτικά της κουρδικής YPG στη Συρία<br>Σουβλάκι για σκέψη<br></blockquote><br>φωναζει ο κλεφτης χαχαχαχα <br>οι τουρκοι χτυπανε τους κουρδους "τρομοκρατες" οι οποιοι μαχονται τους isis οι οποιοι κανουν μπιζνες με τους τουρκους. <br>την ιδια ωρα οι αμερικανοι φορανε τα κουρδικα διακριτικα και μαχονται τους isis τους οποιους τους δημιουργησαν και εξοπλισαν οι ιδιοι.<br><br>τελικα ο πολεμος ειναι η μεγαλυτερη τεχνικη της υποκρισιας. με εργαλειο τις σταχτες που αφηνει πισω του, σβηνει ιχνη και μαρτυριες<br>
 
Top Bottom