Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

AdiBPrO.jpg

Και που λέτε ήταν ένας συνάδελφος που χαρίζει κάτι παλιά κλαδικά περιοδικά γραφιστικής και ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία.
Μου πήρε μερικά δεύτερα να δω το νόημα της ζωής όλης

periodiko-grafistas-krifo-minima.jpg

Χθες και σήμερα, ελεύθερη ιντερνετική FOSDEM 2022 με άπειρα θέματα πάσης φύσεως!

Ξέχασα να ποστάρω χθες, αλλά και σήμερα έχει χαμό. Keep in mind πως είματε μια ώρα μπροστά.

Θα προσπερασω τον πρωταγωνιστη, το μηχανημα, και θα επικεντρωθω στον τυπο που κανει τις ερωτησεις. Εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που ειδα καποιον να κανει σωστες ερωτησεις χωρις να διακοπτει.

gon.jpg

Το παράξενο με τα ανέκδοτα, τούς θρύλους, τούς μύθους, είναι ότι μερικές φορές είναι αλήθεια.

Όταν είδα το όνομα τού επιστήμονα χοροπηδούσα.

Ποιοί έχουν παίξει Day of the Tentacle;

Σε καποια στιγμη το καταλαβα οτι το πανε για την ψυξη των ανθρωπων αλλα αυτο που με ταρακουνησε ειναι ο επιστημονας.
Οχι μονο τον προλαβε εν ζωη αλλα και η πνευματικη του διαυγεια ειναι τελεια. Απιστευτος.

Το day of the tentacle ειναι αλλο ενα ταρακουνημα. Σε αντιθεση με τον επιστημονα, δεν θυμαμαι. Ο τιτλος μου ειναι υπερβολικα γνωριμος, ειμαι σιγουρος οτι το εχω παιξει, εχω συζητησει για το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι τιποτα. Μπηκα στο YT για να δω ποιο ειναι, μπας και θυμηθω. δεν το θυμαμαι αλλα... ειμαι μπερδεμενος.
Μαλλον δεν το εχω παιξει αλλα για καποιον λογο εχει κουμπωσει εντονα στην μνημη μου. Ασχημα συμπτωματα.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονήσει η διοίκηση, η ΔΕΗ θα καλύψει, μέχρι το 2025, το 80% του πληθυσμού της χώρας με δίκτυο FttH μέσω των κολόνων μεταφοράς ενέργειας (υπέργειο και υπόγειο όπου χρειάζεται), διαθέτοντας στη χονδρική υπηρεσία σύνδεσης με ταχύτητα 1 Gbps

Ξεκιναει απο το Περιστερι.

Τα έχει πάει τόσο τέλεια με το ρεύμα που θέλει να γαμήσει και τις τηλεπικοινωνίες...........

Edit: Άσε που υπάρχει περίπτωση να πιάνεις καλώδιο ιντερνετ και να σε χτυπάει 220 ρεύμα γιατί ο τεχνικός σκεφτόταν τη γκόμενα που πήδηξε προχτές.

Back