Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λείπουν τα διπλοπαρκαρισμένα αμάξια για να είναι η Κυψέλη βέβαια.

Δρόμος με προδιαγραφές, όχι αστεία...

Να ψάξουμε το όνομα του εργολάβου. Έχω εντύπωση ότι θα είναι πατριωτάκι που διέφυγε στο Μεξικό μετά την πτώση του ΠΑΣΟΚ σαν τους ναζί που πήγαν στην Αργεντινή.

Αν παρατηρήσετε ανάλογα τον χρήστη αλλάζουν τα thumbnails. Άλλα βγάζει σε εμένα, άλλα στην σύζυγο που έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικά προφίλ σε προτιμήσεις.

Μιας και μιλάμε για ποτάμια

Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ
ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην·
καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ
ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς
ἡλίου.

Οι ειδικοί λένε ότι οι επόμενοι πόλεμοι θα γίνουν για το νερό. Μια από τις μεγαλύτερες διαμάχες της τελευταίας δεκαετίας

Η Αίγυπτος εξοπλίζεται με αλματώδη ρυθμό και κάνεις δεν αποκλείει έναν πόλεμο Αιθιοπίας-Αιγύπτου τα επόμενα χρόνια για το νερό του Νείλου

Οι ειδικοί λένε ότι οι επόμενοι πόλεμοι θα γίνουν για το νερό. Μια από τις μεγαλύτερες διαμάχες της τελευταίας δεκαετίας

Η Αίγυπτος εξοπλίζεται με αλματώδη ρυθμό και κάνεις δεν αποκλείει έναν πόλεμο Αιθιοπίας-Αιγύπτου τα επόμενα χρόνια για το νερό του Νείλου

Νομίζω ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία μας υπενθύμισε ότι γίνεται και για την τροφή, μεταξύ άλλων.
Οι μαλάκες στην χώρα μας επιδοτούσαν να βάλεις κοτζιμπέρι όμως... θα φάμε σκατά.

Οι μαλάκες στην χώρα μας επιδοτούσαν να βάλεις κοτζιμπέρι όμως... θα φάμε σκατά.
Οι μαλάκες πήραν μίζα για να καταστρέψουν την εγχώρια παραγωγή και δώρο μετοχές
σε εταιρίες σιτηρών για να μην πεινάσουν ποτε ;)

Το τέλος είναι κοντά.

Back