What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,183
https://www.youtube.com/watch?v=1ifUO3zJKX0
bonus
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=tgsg4jUEwPQ
</span>
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Που τα βρίσκεις ρε τονυ

World cup sticker simulator

http://codehesive.com/worldcupstickers/
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,707
/\ Παναθεμα σε με κατεστρεψες
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/mvx9L2I.png" alt="mvx9L2I.png" class="bbcode_img" /></span>
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,267
As you've probably noticed, this is taking longer than England's wait for a second World Cup. Maybe make a cup of tea and check back later while we diligently finish your sticker collection for you.

:rofl:
 

Bathory

Lich
Joined
Dec 5, 2012
Messages
5,267


Northlander wrote:
http://vimeo.com/100785455" class="bbcode_url">For Futurama fans </blockquote>

Απίστευτο. :eek:hmy:

 

brian oconner

Half-Ogre
Joined
Feb 22, 2013
Messages
527
https://www.youtube.com/watch?v=swlWxmIXTXY

δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό αυτό που έκαναν στον μαθητή αλλά
είχε δικαίωμα μιας ερωτήσεις και μόνο 30 δεύτερα, και αντιστάθηκε στην αστυνομία

https://www.youtube.com/watch?v=L40N-zOV0mM
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,183
<img src="http://pic.fullrest.ru/upl/2XeuvJqG.gif" alt="2XeuvJqG.gif" class="bbcode_img" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Προφανώς και ο Τονυ είναι μέλος της κρυφής κοινωνίας των illerminaty και προσπαθεί να εκτροχιάσει το ποστ σου για να μην μαθευτεί η αλήθεια.
 
Joined
Dec 9, 2012
Messages
7,959
http://web-parrot.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5434.html" class="bbcode_url">ματωμενα μουντιαλ
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929


lelos kounelos wrote:
http://web-parrot.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5434.html" class="bbcode_url">ματωμενα μουντιαλ</blockquote>

Θέλω λίγο να το σχολιάσω αυτό.

<blockquote>** Τουλάχιστον 44 Νεπαλέζοι εργάτες πέθαναν στο διάστημα από τις 4 Ιούνη μέχρι τις 11 Αυγούστου.</blockquote>

Το παραπάνω άρθρο λέει ότι πέθαναν κάποιοι στα έργα για το μουντιάλ στο κατάρ ή αυτό της βραζιλίας. Δηλαδή σε έργα τεράστιας έκτασης και πολλών εργατοωρών, στα οποία δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι, κάποιοι πέθαναν. Αυτό νομίζω λέγετε εργατικό ατύχημα. Το ίδιο έγινε και στοές μεταλλείων, το ίδιο έγινε και σε επισκευές πλοίων, το ίδιο γίνετε καθημερινά σε όλο το κόσμο.

<blockquote>**Απόλυση 400 εργατών (02/2009), γιατί απέργησαν με αίτημα την αύξηση του ωρομισθίου τους, που ήταν χαμηλότερο του ενός ευρώ.
**Απόλυση 500 εργατών (06/2008), επειδή ζήτησαν επίδομα νυχτερινής εργασίας.
** «Παραδειγματικές» απολύσεις και μειώσεις στους μισθούς των εργατών, από το καλοκαίρι τού 2006 μέχρι το καλοκαίρι του 2010.</blockquote>

Μήπως στην Ελλάδα δε γίνετε αυτό; Εγώ για παράδειγμα δουλεύω (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) τουλάχιστον 4-5 ώρες υπερωριακές ημερησίως και παίρνω τα @@ μου. Τι μπορώ να κάνω; Να τα διεκδικήσω, να τα πάρω και να πάω στην ευχή της Παναγίας. Είμαι ο μόνος; Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και στη Νότια Αφρική; Έχουμε να κάνουμε με κοινωνικό φαινόμενο που ουδεμία σχέση έχει και αυτό (όπως και το παραπάνω) με τη μπάλα.

<blockquote>**Αύξηση έως και 41% των αποδοχών διευθυντικών στελεχών των κατασκευαστικών εταιρειών, σε έργα για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ.</blockquote>

Τα λεφτά στους ισχυρούς και οι φτωχοί φτωχότεροι; Να δεις πως το λέγανε... http://www.ragequit.gr/forum/off-topic/2220" class="bbcode_url">Καπιταλισμό ή κάτι τέτοιο; Ουδεμία σχέση με το ποδόσφαιρο επίσης.

<blockquote>** Εξοντωτική δουλειά των εργατών μέχρι και 18 ώρες ημερησίως.
** Παράκαμψη νόμων που αφορούσαν συγκεκριμένα επιδόματα εργασίας στους εργάτες.</blockquote>

Προσωπικά τώρα το καλοκαίρι, την Κυριακή για παράδειγμα δουλεύω από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 11:30 το βράδυ, εντάξει δεν είναι 18 ώρες, είναι 16. Πιο παλιά δούλευα μπιτσόμπαρο ντάλα ήλιο 14ωρα. Και πάλι ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος.
Επιδόματα εργασίας; Βάζω στοίχημα πως πάνω από τους μισούς εδώ δεν έχουν ιδέα τι είναι δώρο Πάσχα, Χριστουγέννων, τι πάει να πει υπερωρία που πληρώνεται, τι πάει να πει επίδομα τέκνων κλπ. What the fuck FIFA? Δώσε στο κόσμο τα επιδόματα....

<blockquote>Σε αυτά τα στοιχεία ας προσθέσουμε το 1,1 δισ. ευρώ καθαρό κέρδος της ΦΙΦΑ στο Μουντιάλ του 2010, την ώρα που περίπου 2 δισ. άνθρωποι στον πλανήτη ζούνε σήμερα με λιγότερο από 1,5 δολάριο την ημέρα και, περίπου, ο ίδιος αριθμός δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό. </blockquote>

Επίσης η Ρεάλ δίνει 100 μύρια για Μπέιλ, 70 για Χαμες, 40 για Κροος. Η Μπάρτσα 90 για Σουάρεζ κλπ. Την ίδια στιγμή οι φαρμακοβιομηχανίες πλουτίζουν, δις δολάρια πάνε σε όπλα, πολεμοφόδια, πολέμους και πάει λέγοντας και υπάρχουν πολλά που μπορώ να γράψω αλλά το πιάσατε το νόημα.


Για να μην παρεξηγηθώ. Δε δικαιολογώ τα παραπάνω. Συμφωνώ πως οι ισχυροί πατάνε επί πτωμάτων για το κέρδος τους. Σε αυτό που διαφωνώ είναι ο τίτλος. Κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν τη μπάλα ως μέσο προπαγάνδας, ως ένα μεγάλο κακό αγνοώντας τις πανέμορφες εικόνες που είδαμε σε όλο το κόσμο με τους ανθρώπους να πανηγυρίζουν, να χαίρονται και να λυπούνται για την ομάδα τους, ανθρώπους άγνωστους μεταξύ τους να αγκαλιάζονται κλπ. Ναι υπάρχουν και άσχημες εικόνες, οι έξω του γηπέδου, αλλά δε νομίζω πως το ποδόσφαιρο φέρει μερίδιο ευθύνης.

Το ποδόσφαιρο είναι τόσο αγαπητό στον κόσμο επειδή α) είναι καθρέφτης της ζωής β) επειδή μπορεί ο καθένας μας, όσο αδύναμος και ανίσχυρος και αν είναι να ταυτιστεί με ένα σύνολο για ένα κοινό σκοπό και γ) γιατί η ομάδα του τον αντιπροσωπεύει, τον εαυτό του, τις ιδέες του, τις ρίζες του, την τάξη του κλπ. Το ποδόσφαιρο είναι λοιπόν ο καθρέφτης της κοινωνίας.

Όταν κοιτάς έναν καθρέφτη και βλέπεις σκατά, δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή είσαι εσύ σκατά ή ο καθρέφτης. Επειδή η κοινωνία είναι σκατά δε σημαίνει πως φταίει το ποδόσφαιρο.

(μου βγήκε τώρα η φιλοσοφία μου) :silly:

 

razvedchiki

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,362
ΕΜΠΑΙΝΕ ΡΕ ΤΣΟΚ!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

δε μου λες ρε τσοκ,πως ειναι να ζεις σε μια ξενη χωρα?

<blockquote> δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό αυτό που έκαναν στον μαθητή αλλά
είχε δικαίωμα μιας ερωτήσεις και μόνο 30 δεύτερα, και αντιστάθηκε στην αστυνομία
</blockquote>

αυτο ειναι το μελλον των ελληνικων πανεπιστημιων
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929
Είναι εύκολο, μπορείς και εσύ <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,929


gaius germanicus wrote:
<blockquote> δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή σωστό αυτό που έκαναν στον μαθητή αλλά
είχε δικαίωμα μιας ερωτήσεις και μόνο 30 δεύτερα, και αντιστάθηκε στην αστυνομία
</blockquote>
αυτο ειναι το μελλον των ελληνικων πανεπιστημιων</blockquote>

Μα γιατί; Αφού στην Ελλάδα υπάρχει δημοκρατία.

 
Joined
Dec 9, 2012
Messages
7,959
φιλε tsok, τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως τα λες.
ποσοι πεθαναν οταν κατασκευαζαν το οακα; το μετρο; τον προαστιακο; τις ολυμπιακες εγκαταστασεις γενικα;
44 ανθρωποι σε ενα μηνα; σε ναρκοπεδιο εχτιζαν;

μηδενικα μετρα ασφαλειας και η ποδοσφαιρικη ομοσπονδια αμετοχη. και μη μου πεις τωρα οτι αυτο το θεμα δεν αφορα τους ποδοσφαιρικους μανατζαρεους.
πως θα σου φαινοταν αν ακουγες στην περιγραφη του τελικου το σχολιο
"το παιχνιδι θα γινει σε ενα πανεμορφο γηπεδο. για την κατασκευη του σκοτωθηκαν 1.000 ατομα για να απολαυσουμε εμεις απιστευτες μπαλιες"
τι σχεση εχει το χτισιμο με τα ορυχεια και τα ναυπηγεια; ο βαθμος επικινδυνοτητας ειναι ο ιδιος;

αυτο με το οικονομικο δεν το καταλαβαινω. γιατι να γινεται; αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα, δεν ζητας μουντιαλ. αν δεν υπαρχει κανενα ελεος στα εργατικα θεματα, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. αφου το μοιραζουν οπου ναναι, σημαινει οτι δεν εχουν προβλημα να πεθανει κοσμακης, αρκει να μην παει κατι στραβα με το θεαμα.

αλλο καπιταλισμος και αλλο να βγαζεις χρηματα απο τους νεκρους. αυτο ειναι αισχοκερδια. τωρα οποιος δεν εχει προβλημα να παρακολουθει αιματοβαμενο θεαμα, μαγκια του.

το ποδοσφαιρο ειναι μεσο προπαγανδας και μαλιστα το επιβαλουν. για να μεινεις μακρια απο πραγματα που εχουν σχεση με το ποδοσφαιρο, πρεπει να πας μονος σου στην ερημο. ολος αυτος ο καταιγισμος/βομβαρδισμος με το ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση με την αγαπη που δειχνουν οι ανθρωποι για αυτο αλλα για να μπουν και αλλοι στο παιχνιδι με το τοπι. καθε φορα που ομολογω οτι δεν με ενδιαφερει το ποδοσφαιρο, καποιοι με κοιτανε λες και ειμαι εξωγηινος και ισως να σκεφτονται οτι φοραω κυλοτες.
αυτο παει βαλιτσα με την κοινωνικοτητα και με την νοοτροπια των ανθρωπων να ανηκουν καπου.
ειναι τετοιος ο μπαλιτσο-βομβαρδισμος που ΙΣΩΣ και να σε αναγκαζει να δεχτεις το ποδοσφαιρο.

ολοι ακουτε για ποδοσφαιρικα σκανδαλα και στημενα παιχνιδια αλλα εξακολουθειτε να βλεπετε μπαλιτσα, δεν σας ενδιαφερει. δεν ξερω, εγω παντως δεν το βλεπω φυσιολογικο.

το τι κανουν οι ιδιωτικες εταιριες φαρμακων και οπλων ειναι ενα θεμα. το τι κανει ομως μια ομαδα ανθρωπων που εκπροσωπουν ενα αθλημα, με οτι αυτο συνεπαγεται και εχει σχεση με αυτα που διεπουν τον αθλητισμο, δεν ειναι ενα θεμα αλλα ενα ψεμα.
ψευτο-αθλητικο πνευμα, στημενα παιχνιδια κτλ αυτο ειναι το παγκοσμιο τοπι.
 
Top Bottom