Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κατά τα άλλα, έχω τόσα χρόνια που αποφεύγω το κέντρο (καμιά περασιά από Άγνωστη Καντάθ μια φορά το εξάμηνο κι αν), που χρειάστηκε να κάτσω και να σκεφτώ για να θυμηθώ ποιες είναι η Βενιζέλου και η Αγίου Δημητρίου.

Αν είναι να οργανωθεί σαλονικιώτικο τσιμπούσι πάντως, έρχομαι κι εγώ (αν με παίζετε κι εμένα δηλαδή).

Θα ήθελα να πω ότι με έστειλαν στον κατσαμακα. Φτανω απέξω και η φάση βρωμάει Μοναστηράκι, λέω όμως να δοκιμάσω, για κακή μου τύχη….
Ρε αθεόφοβε, χάραξες την σπαλομπριζολα για να την ψήσεις medium rare? Καλύτερα να μου εφερνεσ ένα κομμάτι χαρτί με λίγο αλάτι από πάνω.

Στα θετικά κατι ωραια στέκια που έχω βρει και πίνω μπυρες, δικές τους φτιαχτηκες τα βραδια.

Αμα θετε κρεατομιτιν, ένα πμ μακριά βρισκόμαστε.

Παρα πολυ ενδιαφερουσα παρουσιαση για την διερευνηση μεταξυ των παραλληλισμων (εκουσιων και ακουσιων που γινονται απο διαφορα γκρουπ) πανω στη κουβεντα της αναπτυξης της ΑΙ σε singularity και την αποκαλυψη, παρεχοντας παρα πολλες πηγες και οντως εμπνευσμενος κυριως απο εργα δυο συγγραφεων/ανθρωπολογων εξειδικευμενων στην ΑΙ, του γκερατσι και της μπεθ σινγκλερ.

Παραθετει κυρια σημεια ενος τεχνικου καθορισμου του τι σημαινει αποκαλυψη και τα παραλληλιζει με διαφορα πονηματα σχετικα με το singularity:

Χοντρικα αυτο που δινει ειναι τον ορισμο της θρησκευτικης αποκαλυψης ως "τo τελος μιας εποχης, μιας εποχης που κυριαρχει η διαφθορα των κακων δυναμεων, και του μετασχηματισμου της με μια καλυτερη εποχη, οπου θα κυριαρχει το θελημα του Θεου".

Επειτα επικεντρωνεται σε μερικες κυριες θεματικες που αποτελουν αυτη την αποκαλυψη:

1. Alienation (αλλοτριωση), Οι ανθρωποι ειναι αποξενωμενοι και αλλοτριωμενοι σε μια κοινωνια που μαστιζεται απο βασανα και καταπιεση

2. Hope and and anticipation for a better future. Ο Θεος θα παρεμβει και θα μας λυτρωσει απο την αποξενωση/αλλοτριωση, τα βασανα και την καταπιεση.

3. Μετασχηματισμος της κοινωνιας σε μια καλυτερη. Ο Θεος δεν καταστρεφει απλα την κοινωνια, την μετασχηματιζει σε κατι πολυ καλυτερο και ενδοξο.

Πανω σε αυτες τις θεματικες κολλαει τα επιχειρηματα και των overhyped και των doomers με παρα πολυ ωραιο τροπο. Προτεινεται!

Btw η Beth Singler εχει γραψει και ενα γαματο αρθρο για το πως πρεπει τα μοντελα να επικεντρωθουν στο DnD roleplay :p

Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται ως θέμα, thanks για το link. Θα προσπαθήσω να το δω αργότερα.

Αρκετα ενδιαφερον!

Αναρωτιεμαι ομως ποσα ατυχηματα θα δημιουργηθουν με το ψαρωτικο "βγαζει φλας περιμενω να στριψει και ξαφνικα πηγε οπου ναναι!!"

Αρκετα ενδιαφερον!

Αναρωτιεμαι ομως ποσα ατυχηματα θα δημιουργηθουν με το ψαρωτικο "βγαζει φλας περιμενω να στριψει και ξαφνικα πηγε οπου ναναι!!"

Ελπίζω λιγότερα από όσα συμβαίνουν τώρα λόγω "στριβω όπου να ναι χωρίς φλας"

πωπω, μας βλέπω παππούδες να διηγούμαστε στην Γενιά C για το πώς ήταν κάποτες το παρκάρισμα.
"Κάποτες, για να καταφέρεις να παρκάρεις στην ζούγκλα που λέγεται "Ελληνικοί Δρόμοι" έπρεπε να έχεις γνώσεις Ευκλείδιας Γεωμετρίας. Επρεπε να γνωρίζεις τον όγκο του αυτοκινήτου σου στο τελευταίο χιλιοστό. Και αν ήσουν τυχερός, υπήρχε και ένας χριστιανός να σε βοηθήσει. Και κόφτο όλο δεξία, και πάρτο όλο αριστερά, και φέρτο τώρα όλο μπροστά. Αυτό το ΕΛΑ-ΕΛΑ και το ΟΠΑ-ΟΠΑ του κυρ Τάκη ακόμη από το `99 κάνουν αντίλαλο στο κεφάλι μου όταν προσπαθούσα να παρκάρω το Αstra που είχα για τη δουλειά μου. Αλλά τότες ήταν εποχές αγνές. Εσύ οδηγούσες το αμάξι. Οχι αυτό, εσένα.

Εισαι αισιοδοξος βλεπω. Θεωρεις οτι η γενια C θα γνωριζει απο επιγεια οχηματα.

Δεν ξέρω, τέτοιου είδους συστήματα με κάνουν να νιώθω ανασφάλεια, πέρα από τη γ@μωσυντήρηση που μπορεί να χρειάζονται, αυξάνοντας το κόστος. Εδώ δύο "ξερούς" άξονες έχουμε και με την παραμικρή (ή παραμεγάλη :Ρ) λακούβα παρουσιάζεται πρόβλημα στο σύστημα διεύθυνσης (μια το ακρόμπαρο, μια το ημίμπαρο, μια η κρεμαγιέρα...). Πόσο μάλλον με δαύτο.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΩΡΕ!!!111!!!

Όσο για τη διαγώνια οδήγηση, είναι λίγο idiocracy φάση... Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να αλλάξεις λωρίδα στρίβοντας ελαφρά το τιμόνι δεξιά ή αριστερά; Πόσο ρε φούστη μου;;;!!!;;;

Περιμένετε να έρθει ελλάδα. Οι εκφράσεις ''παρκάρισμα του κ@λου'' ή το ''πως με έκλεισε έτσι στο παρκάρισμα ο ο μ@λ.. '' θα πάνε σε νέο επίπεδο . :LOL: :LOL:

Εισαι αισιοδοξος βλεπω. Θεωρεις οτι η γενια C θα γνωριζει απο επιγεια οχηματα.
Η Γενιά C θα είναι κάπου το 2040-2055. Εδώ 10 χρόνια παλεύουμε (και καλά) να μην εξαρτομαστε από τα ορυκτά καύσιμα αλλά ακόμη ούτε τα μισά δεν έχουμε κάνει.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΩΡΕ!!!111!!!

Όσο για τη διαγώνια οδήγηση, είναι λίγο idiocracy φάση... Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να αλλάξεις λωρίδα στρίβοντας ελαφρά το τιμόνι δεξιά ή αριστερά; Πόσο ρε φούστη μου;;;!!!;;;
Στρίβοντας με το τιμόνι μετατοπίζεται και το βάρος και σε υψηλές ταχύτητες ή υγρό οδόστρωμα μπορεί να σου φύγει. Με αυτή την τεχνολογία η κίνηση γίνεται πιο ομαλή.
καλα μαλακιες γραφω, αφού 11 είχα Φυσική, τι μιλάω.

Εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση. Από ότι μου έχουν πει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, το λόμπι της NRA (National Rifle Association) είναι πάρα πολύ ισχυρό και μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει όπλα για ρατσιστικούς λόγους. Βαθιά προβληματική κοινωνία σε αυτό το κομμάτι.

Εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση. Από ότι μου έχουν πει δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, το λόμπι της NRA (National Rifle Association) είναι πάρα πολύ ισχυρό και μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει όπλα για ρατσιστικούς λόγους. Βαθιά προβληματική κοινωνία σε αυτό το κομμάτι.
Η κυρίαρχη ιδέα στην πλειοψηφία των υποστηρικτών της οπλοκατοχής, είναι πως εάν το κράτος αποφασίσει να περάσει σκληρά οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που θα περιορίζουν τις ελευθερίες των πολιτών, αυτοί να είναι σε θέση να μπορέσουν να ανατρέψουν το καθεστώς ακόμη και με την χρήση όπλων.

Η κυρίαρχη ιδέα στην πλειοψηφία των υποστηρικτών της οπλοκατοχής, είναι πως εάν το κράτος αποφασίσει να περάσει σκληρά οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που θα περιορίζουν τις ελευθερίες των πολιτών, αυτοί να είναι σε θέση να μπορέσουν να ανατρέψουν το καθεστώς ακόμη και με την χρήση όπλων.
να δουν gangs of new york αν θέλουν να δουν που θα καταλήξει κάτι τέτοιο...

Και εμένα μου φάνηκε αρχικά παράξενη επιλογή αλλά διαβάζοντας τον λόγο τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Back