Great0ldOne
Kraken
Αυτό το "κοντά στους δράστες η ΕΛΑΣ" είναι υπέροχα διφορούμενο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Παρομοίως. Βλέπω Ράμφο και κόβω πέρα. Εν προκειμένω άρχισα να διαβάζω από βαρεμάρα και με κέρδισε με τα γραφόμενά του. Έπαιξε ρόλο και το ότι όποτε βλέπω καθημερινή κρατάω μικρό μικρό καλάθι.μπηκα καλοπροαιρετα να το διαβασω και τσεκαρω πρωτο κειμενο του ραμφου!![]()
Αυτό εδώ είναι όλο το ζουμί. Οι πραγματικά αυτοδημιούργητοι που δεν είχαν πλάτες είναι ελάχιστοι και ό,τι κατάφεραν, είναι καρποί σκληρής δουλειάς, τύχης και σε κάποιες περιπτώσεις ευφυίας.or generational wealth.
Ειδικά το κέντρο της πλέον δεν παλεύεται, πραγματικό ψυχοπλάκωμα όποτε ανηφορίζω. Κι αυτό με το σταγονόμετρο, εδώ και χρόνια.![]()
Η Σαλονίκη παρακμάζει και ας έχει λαμπερά μαγαζιά… | Parallaxi Magazine
Αν έχουμε έστω και μισή ελπίδα να ξυπνήσουμε είναι τώρα. Αλλιώς θα τελούμε μνημόσυνα στη μνήμη μιας πόλης που πέθανε και της κάναμε λαμπερά σαράντα...parallaximag.gr
Έχω καμιά βδομάδα που μετακόμισα και έφαγα τεράστια απογοήτευση μιας και είχα υψηλές προσδοκίες. Το μόνο που έχω λατρέψει είναι ότι έχει ατελείωτες επιλογές για φαγητό, λόγω του ότι δεν προλαβαίνω να τηγανίσω ούτε αυγό. Και δεύτερον που είναι μια πόλη μουσείο. Κάθε στροφή στο κέντρο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ένα μνημείο, έστω και ερείπιο. Αν είχε αξιοποιηθεί όλο αυτό, θα μιλούσαμε για παγκόσμιου επιπέδου στολίδι.![]()
Η Σαλονίκη παρακμάζει και ας έχει λαμπερά μαγαζιά… | Parallaxi Magazine
Αν έχουμε έστω και μισή ελπίδα να ξυπνήσουμε είναι τώρα. Αλλιώς θα τελούμε μνημόσυνα στη μνήμη μιας πόλης που πέθανε και της κάναμε λαμπερά σαράντα...parallaximag.gr
Έχω καμιά βδομάδα που μετακόμισα και έφαγα τεράστια απογοήτευση μιας και είχα υψηλές προσδοκίες. Το μόνο που έχω λατρέψει είναι ότι έχει ατελείωτες επιλογές για φαγητό, λόγω του ότι δεν προλαβαίνω να τηγανίσω ούτε αυγό. Και δεύτερον που είναι μια πόλη μουσείο. Κάθε στροφή στο κέντρο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με ένα μνημείο, έστω και ερείπιο. Αν είχε αξιοποιηθεί όλο αυτό, θα μιλούσαμε για παγκόσμιου επιπέδου στολίδι.
Βέργες καλό μαγαζί (και από τα λίγα στην πόλη όπου μπορείς να βρεις πρόβειο) αλλά έχουν πάει τις τιμές τους στο θεό. Πριν 2-3 χρόνια έκανε η μερίδα 7-8 ευρώ και πλέον το 10ευρο είναι η στάνταρ ταρίφα, με το πρόβειο και την tomahawk να φεύγουν στα 12+. Χώρια που η ποιότητα του πρόβειου έχει πέσει κιόλας.
Από γυράδικα στο κέντρο πλέον κυρίως από τον Μίμη στην Αγίου Δημητρίου παίρνω, ίσως το μόνο μαγαζί όπου παίρνεις γύρο και ο οργανισμός σου τον μεταβολίζει σα νεράκι, ούτε καούρες ούτε βαρυστομαχιές ούτε να πίνεις χίλια λίτρα νερό κτλ. Για ταβέρνες απαιτείται ξεχωριστό ποστ.
ούτε καούρες ούτε βαρυστομαχιές ούτε να πίνεις χίλια λίτρα νερό κτλ.