Meanwhile στο σπουδαίο βρετανικό μουσείο παραδέχθηκαν πως εκατοντάδες αρχαιότητες έχουν κάνει φτερά από κλοπές υπαλλήλων. Όλα καλά, όλα ανθηρά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εαν ειχαν επιβιωσει ανθρωποι, θα ειδοποιουσαν οτι ερχεται αμησακι και καντε τα κουμαντα σας.
Meanwhile στο σπουδαίο βρετανικό μουσείο παραδέχθηκαν πως εκατοντάδες αρχαιότητες έχουν κάνει φτερά από κλοπές υπαλλήλων. Όλα καλά, όλα ανθηρά.
View attachment 6237
κριμα τετοιες ιστοριες να ειναι κλειδωμενες πισω απο paywalls...ευτυχως που υπαρχει το αρχειο του ιντερνετ!
![]()
The Dungeons & Dragons Players of Death Row
For a group of men in a Texas prison, the fantasy game became a lifeline — to their imaginations, and to one another.web.archive.org
Εγώ λέω ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ξέρω πολλούς που πάνε εκεί, είτε γεια δουλειά είτε για βόλτα και η κατάσταση έχει ως εξής.
Κλεινεις διαμονή στην Οδο 101. Φτάνεις στην Νέα Υόρκη και μιλας με τον υπάλληλο ή τον ιδιοκτήτη αν δεν έχει περάσει σε εταρείας διαχείρισης, πράγμα σπανιο από ότι μου ειπαν. Αυτος σου λέει, ααα το σπίτι δεν είναι εκεί, θα πας στην Οδό Β 202, που συνήθως είναι και σε άλλη περιοχή, θα παρκάρεις εκεί κτλ κτλ και αν σε ρωτήσουν οι γείτονες θα λες ότι είσαι φίλος/συγγενής. Ίσως να έρχομαι κι εγώ καμία επίσκεψη για να φαινομαι στην γειτονιά.
Και ψάξε εσυ μέσα στον χαμό της Νέας Υόρκης να βρεις ποιος τηρεί τον νόμο.